Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Dénia. Bases específiques que han de regir les proves selectives per a la cobertura com a personal funcionari de carrera d'una plaça de delineant de primera de l'oferta d'ocupació pública 2019, mitjançant concurs oposició, per promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9393 de 28.07.2022
Número identificador:  2022/6834
Referència Base de Dades:  006922/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Dénia



Bases específiques que han de regir les proves selectives per a la cobertura com a personal funcionari de carrera d'una plaça de delineant de primera de l'oferta d'ocupació pública 2019, mitjançant concurs oposició, per promoció interna. [2022/6834]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant núm. 126, de 6 de juliol de 2022, es publiquen íntegrament les bases específiques que han de regir el procés de selecció següent:



Una plaça de delineant de primera en la plantilla de l'Ajuntament de Dénia per promoció interna mitjançant concurs oposició, escala administració especial, subescala tècnica, classe auxiliar subgrup de titulació C1.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado, a través de la plataforma electrònica municipal CONVOCA de l'Ajuntament de Dénia,

https://denia.convoca.online/.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i, a efectes merament informatius, en la plataforma electrònica municipal convoca de l'Ajuntament de Dénia, https://denia.convoca.online/, i tauler d'edictes de la seu electrònica municipal. A partir del començament de les proves selectives, en el tauler d'edictes de la seu electrònica municipal, i a efectes merament informatius, en la plataforma municipal Convoca de l'Ajuntament de Dénia.



Dénia, 12 de juliol de 2022.– L'alcalde president: Vicent Grimalt Boronat.

Mapa web