Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Dénia. Bases especifiques de la convocatòria de dues places d'oficial de la policia local com a personal funcionari de carrera, per promoció interna mitjançant concurs oposició i curs selectiu, escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local, grup B de titulació.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9393 de 28.07.2022
Número identificador:  2022/6836
Referència Base de Dades:  006923/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Dénia



Bases especifiques de la convocatòria de dues places d'oficial de la policia local com a personal funcionari de carrera, per promoció interna mitjançant concurs oposició i curs selectiu, escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local, grup B de titulació. [2022/6836]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant núm. 123, d'1 de juliol de 2022, es publiquen íntegrament les bases específiques que han de regir el procés de selecció següent: dues places d'oficial de policia local com a personal funcionari de carrera en la plantilla de l'Ajuntament de Dénia, per promoció interna mitjançant concurs oposició i curs selectiu, escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local, grup B de titulació.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils a partir del següent dia hàbil al de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado, a través de la plataforma electrònica municipal CONVOCA de l'Ajuntament de Dénia, https://denia.convoca.online/.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i, a efectes merament informatius, en la plataforma electrònica municipal CONVOCA de l'Ajuntament de Dénia, https://denia.convoca.online/, i tauler d'edictes de la seu electrònica municipal. A partir del començament de les proves selectives, en el tauler d'edictes de la seu electrònica municipal, i a efectes merament informatius, en la plataforma municipal Convoca de l'Ajuntament de Dénia.



Dénia, 14 de juliol de 2022.– L'alcalde president: Vicent Grimalt Boronat.

Mapa web