Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Almoradí. Convocatòria d'un procés selectiu per a la provisió en propietat, per torn lliure, d'una plaça d'inspector o inspectora de la Policia Local d'Almoradí.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8902 de 10.09.2020
Número identificador:  2020/7113
Referència Base de Dades:  006961/2020
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Almoradí



Convocatòria d'un procés selectiu per a la provisió en propietat, per torn lliure, d'una plaça d'inspector o inspectora de la Policia Local d'Almoradí. [2020/7113]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 126, de data 7 de juliol de 2020, estan publicades les bases aprovades per acord de la Junta de Govern Local de 22 de juny de 2020, que han de regir el procés selectiu convocat per a la provisió en propietat per torn lliure, i mitjançant el sistema de concurs oposició, d'una plaça d'inspector de la Policia Local d'Almoradí, inclosa en l'oferta d'ocupació pública d'aquest ajuntament per a 2018.

La plaça està classificada en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe de policia local i els seus auxiliars, grup A, subgrup A2.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les llistes d'aspirants admesos i exclosos, composició del tribunal, lloc, data i hora de començament de les proves selectives es farà públiques en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i en el tauler d'edictes d'aquest ajuntament.

Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Almoradí, 2 de setembre de 2020.– L'alcaldessa presidenta: María Gómez García.

Mapa web