Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 23 de juliol de 2019, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària, per la qual es publiquen els resultats provisionals corresponents a la fase de baremació de mèrits en el procés de cobertura de llocs temporals convocat mitjançant Resolució d'11 de juliol de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8600 de 26.07.2019
Número identificador:  2019/7682
Referència Base de Dades:  006974/2019
 



RESOLUCIÓ de 23 de juliol de 2019, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària, per la qual es publiquen els resultats provisionals corresponents a la fase de baremació de mèrits en el procés de cobertura de llocs temporals convocat mitjançant Resolució d'11 de juliol de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària. [2019/7682]



Primer

Mitjançant la Resolució de 4 de juliol de 2019, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària (IVASS), es va aprovar la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses en el procés convocat mitjançant la Resolució d'11 de juliol de 2018, per la qual es feia pública l'oferta de llocs temporals per a les categories d'auditor/a intern, administratiu/va, administratiu/a 50 % jornada, auxiliar administratiu, tècnic/a mitjà de contractacions, tècnic/a mitjà economicofinancer, tècnic/a mitjà de recursos humans i administratius/ves temporals.





Segon

Examinades les sol·licituds dels candidats i candidates admesos, la comissió avaluadora va elevar al director general la proposta de la relació de sol·licitants admesos amb la respectiva puntuació de les categories auditor/a intern, tècnic/a mitjà de contractacions, tècnic/a mitjà economicofinancer i tècnic/a mitjà de recursos humans.





Tercer

De conformitat amb el que s'exposa en l'apartat anterior, s'aproven els resultats provisionals corresponents a la fase de baremació, obtinguts per les persones aspirants admeses en el procés convocat mitjançant la Resolució d'11 de juliol de 2018, de les categories d'auditor/a intern, tècnic/a mitjà de contractacions, tècnic/a mitjà economicofinancer i tècnic/a mitjà de recursos humans.



Quart

Els candidats i les candidates podran fer les al·legacions en relació amb la puntuació provisional obtinguda en la fase de baremació de mèrits. Per motius d'urgència, el termini per a formular al·legacions serà de cinc dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució.



Cinqué

Les al·legacions s'adreçaran a la comissió avaluadora de l'IVASS mitjançant una sol·licitud escrita en què s'indicarà el motiu de l'al·legació; a més, s'aportarà, si escau, la documentació justificativa de les al·legacions.

Els escrits d'al·legacions s'hauran de presentar en el registre d'entrada dels serveis centrals de l'IVASS, situat al carrer d'Amadeu de Savoia, núm. 2, València 46010; en els serveis territorials de Castelló, situats al carrer de Tenerías, núm. 43, baixos, Castelló de la Plana 12003, i en els serveis territorials d'Alacant, situats al carrer d'Emilio Hernández Selva, núm. 117, Elx 03206. Així mateix, els escrits d'al·legacions es podran presentar per qualsevol altre mitjà dels previstos en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Sisé

Una vegada examinades les al·legacions i les proves aportades, la comissió avaluadora formularà una proposta al director general, que dictarà una resolució en què aprovarà, amb caràcter definitiu, la relació de persones admeses i indicarà la puntuació obtinguda.



València, 23 de juliol de 2019.– El director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social-Sanitària: Ángel Bonafé Osca.

Mapa web