Ficha disposicion

Ficha disposicion





CORRECCIÓ d'errades de la Resolució de 12 de juliol de 2021, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual es convoca un concurs de mèrits per a la selecció i el nomenament de personal funcionari docent, per a cobrir llocs en les unitats especialitzades d'orientació.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9129 de 16.07.2021
Número identificador:  2021/7821
Referència Base de Dades:  007083/2021
 



CORRECCIÓ d'errades de la Resolució de 12 de juliol de 2021, de la Direcció General de Personal Docent, per la qual es convoca un concurs de mèrits per a la selecció i el nomenament de personal funcionari docent, per a cobrir llocs en les unitats especialitzades d'orientació. [2021/7821]

Advertides errades en la publicació de la resolució indicada (DOGV 9128;15 de juliol de 2021) es corregeixen com segueix:



– En la pàgina 31881,

On diu:

7. Si la persona aspirant no adjunta els annexos referits en aquesta base, incloent-hi el document d'autopresentació, la sol·licitud no serà admesa i no podrà continuar amb la tramitació de la sol·licitud.

Ha de dir:

7. Si la persona aspirant no adjunta els annexos referits en aquesta base la sol·licitud no serà admesa i no podrà continuar amb la tramitació de la sol·licitud.



– En la pàgina 31912,

On diu:

1.3. Experiència en l'àmbit d'especialització i/o en un lloc semblant a aquell a què s'opta, d'acord amb l'apartat a) dels mèrits específics de l'àmbit al qual s'opta, relacionats en l'Annex II Per cada any de serveis efectius prestats en situació de servei actiu com a personal funcionari de carrera en un lloc semblant a aquell a què s'opta. Les fraccions d'any computaran a raó de 0,0166 punts per cada mes complet.

Ha de dir:

1.3. Experiència en l'àmbit d'especialització i/o en un lloc semblant a aquell a què s'opta, d'acord amb l'apartat a) dels mèrits específics de l'àmbit al qual s'opta, relacionats en l'Annex II Per cada any de serveis efectius prestats en situació de servei actiu com a personal funcionari de carrera en un lloc semblant a aquell a què s'opta. Les fraccions d'any computaran a raó de 0,0416 punts per cada mes complet.



– En la pàgina 31915,

On diu:

1.3. Experiencia en el ámbito de especialización y/o en un puesto similar al que se opta, de acuerdo con el apartado a) de méritos específicos del ámbito al que se opta, relacionados en el Anexo II. Por cada año de servicios efectivos prestados en situación de servicio activo como personal funcionario de carrera en un puesto similar al que se opta. Las fracciones de año se computarán a razón de 0,0166 puntos por cada mes completo.

Ha de dir:

1.3. Experiencia en el ámbito de especialización y/o en un puesto similar al que se opta, de acuerdo con el apartado a) de méritos específicos del ámbito al que se opta, relacionados en el Anexo II. Por cada año de servicios efectivos prestados en situación de servicio activo como personal funcionario de carrera en un puesto similar al que se opta. Las fracciones de año se computarán a razón de 0,0416 puntos por cada mes completo.



València, 15 de juliol de 2021.– La directora general de Personal Docent: M. Ángeles Herranz Ábalos.

Mapa web