Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 7 de juliol de 2021, de la directora general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària, per la qual es publiquen els resultats provisionals en relació amb el procés de cobertura de llocs temporals, convocat mitjançant la Resolució d'11 de juliol de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària, corresponents a la categoria d'auxiliar administratiu i auxiliar administrativa.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9135 de 26.07.2021
Número identificador:  2021/7532
Referència Base de Dades:  007347/2021
 



RESOLUCIÓ de 7 de juliol de 2021, de la directora general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària, per la qual es publiquen els resultats provisionals en relació amb el procés de cobertura de llocs temporals, convocat mitjançant la Resolució d'11 de juliol de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària, corresponents a la categoria d'auxiliar administratiu i auxiliar administrativa. [2021/7532]





Primer

Mitjançant la Resolució d'11 de juliol de 2018, del director general de l'Institut Valencià d'Atenció Social i Sanitària (IVASS), es va fer pública l'oferta de llocs temporals per a les categories d'auditor/a intern, administratiu/iva, administratiu/iva 50 % jornada, auxiliar administratiu/iva, tècnic/a mitjà/ana de contractacions, tècnic/a mitjà/ana economicoinancer, tècnic/a mitjà/ana de recursos humans i administratiu/iva temporal.



Segon

En data 28 de maig de 2021 es va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la Resolució de 19 de maig de 2021, de la directora general de l'IVASS, amb els resultats definitius de la fase de baremació de mèrits d'aquest procés de la categoria d'auxiliar administratiu i auxiliar administrativa.



Tercer

D'acord amb el que s'estableix en la base sisena de l'esmentada convocatòria, una vegada realitzades les corresponents entrevistes, per part de la comissió avaluadora es va elevar a la directora general la proposta que contenia els resultats del procés i l'adjudicació provisional.





Quart

De conformitat amb el que s'ha exposat en l'apartat anterior, es publica la proposta d'adjudicació provisional del procés convocat mitjançant la Resolució d'11 de juliol de 2018, de la categoria d'auxiliar administratiu i auxiliar administrativa.



Cinqué

Els candidats i les candidates disposen d'un termini de 10 dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, per a presentar les al·legacions que consideren convenients, de conformitat amb el que s'estableix en l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.





Sisé

Els escrits d'al·legacions es dirigiran a la comissió avaluadora i s'hauran de presentar, dins del termini concedit a aquest efecte, en qualsevol dels registres d'entrada de l'entitat: (Serveis centrals– C/ Amadeu de Savoia, núm. 2 de València; Servei territorial de Castelló– C/ Tenerias, núm. 43, baixos; Servei territorial d'Elx– C/ Emilio Hernández Selva, núm. 117.) Així mateix, els escrits d'al·legacions es podran presentar per qualsevol altre mitjà dels establits en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Seté

Examinades les al·legacions, la comissió avaluadora formularà proposta a la directora general, que dictarà resolució i formalitzarà la proposta de resolució definitiva.



València, 7 de juliol de 2021.– La directora general de l'IVASS: Noelia Martí Beltrán.

Mapa web