Ficha disposicion

Ficha disposicion





ACORD de 23 de juliol de 2021, del Consell, de modificació de les taules retributives aplicables al personal amb contracte laboral especial per a la formació mitjançant residència en especialitats de ciències de la salut.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9137 de 28.07.2021
Número identificador:  2021/8126
Referència Base de Dades:  007475/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública



ACORD de 23 de juliol de 2021, del Consell, de modificació de les taules retributives aplicables al personal amb contracte laboral especial per a la formació mitjançant residència en especialitats de ciències de la salut. [2021/8126]

Per Acord de 8 de febrer de 2021 entre la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i el comité de vaga de CESM-CV, es va posar fi a la vaga convocada per l'esmentada organització sindical entre el personal mèdic intern resident en formació en tots els serveis públics sanitaris de la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, diverses mesures sobre les quals l'Administració de la Generalitat ostenta competència han segut objecte de negociació amb les organitzacions sindicals representatives.

Aquestes mesures han de ser concretades mitjançant les oportunes disposicions pels òrgans competents

L'article 53 de la Llei 11/2000, de 28 de desembre, de mesures fiscals, de gestió administrativa i financera, i d'organització de la Generalitat, habilita el Consell per a modificar les taules retributives del personal al servei de les institucions sanitàries.

En conseqüència, d'acord amb l'article 28.c de la Llei 5/1983, de la Generalitat, de 30 de desembre, del Consell, a proposta de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, el Consell, amb la deliberació prèvia, en la reunió de 23 de juliol de 2021,





ACORDA



Aprovar, amb efectes d'1 de gener de 2021, les taules retributives següents del personal en formació sanitària especialitzada mitjançant residencia en especialitats de ciències de la salut gestionat per la conselleria competent en sanitat:

Albocàsser, 23 de juliol de 2021



La consellera secretària,

MÓNICA OLTRA JARQUE

Mapa web