Ficha disposicion

Ficha disposicion





Anunci sobre procés selectiu per a la cobertura en propietat d'una plaça d'agent de policia local a l'Ajuntament de Formentera del Segura.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9410 de 23.08.2022
Número identificador:  2022/7637
Referència Base de Dades:  007508/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Formentera del Segura



Anunci sobre procés selectiu per a la cobertura en propietat d'una plaça d'agent de policia local a l'Ajuntament de Formentera del Segura. [2022/7637]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 150 de data 9 d'agost de 2022, han sigut publicades íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a la cobertura en propietat d'una plaça d'agent de policia local, mitjançant el sistema de selecció d'oposició lliure, enquadrada en l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, grup C subgrup C1 i pertanyent a l'oferta pública d'ocupació de l'any 2022.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan siguen de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província, en la seu electrònica d'aquest Ajuntament [https://formenteradelsegura.sedelectronica.es] i en el tauler d'anuncis.



Formentera del Segura, 10 d'agost de 2022.– L'alcalde president: Francisco Cano Murcia.

Mapa web