Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Cullera. Informació publica de la convocatòria i bases reguladores per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic o tècnica informàtics C1 d'administració especial mitjançant concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9411 de 24.08.2022
Número identificador:  2022/7732
Referència Base de Dades:  007523/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Cullera



Informació publica de la convocatòria i bases reguladores per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic o tècnica informàtics C1 d'administració especial mitjançant concurs oposició. [2022/7732]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 156 de data 16.08.2022, s'han fet públiques les bases específiques íntegres que han de regir la convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic/a informàtics C1 d'administració especial mitjançant el sistema de concurs oposició.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria, es publicaran únicament en el citat Butlletí de la Província de València, així com en el tauler d'anuncis de la seu electrònica i en la pàgina web de l'Ajuntament de Cullera.

Cosa que es fa pública en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, per a general coneixement i dels interessats.



Cullera, 17 d'agost de 2022.– La tinenta d'alcalde de Recursos Humans: Silvia T. Roca Palomares. La secretària accidental: M.ª Isabel Salvador Serralta.

Mapa web