Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Informació pública sobre la llista provisional de persones admeses i excloses de la borsa de treball de tècnic o tècnica de dinamització juvenil.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9411 de 24.08.2022
Número identificador:  2022/7738
Referència Base de Dades:  007524/2022
 



Informació pública sobre la llista provisional de persones admeses i excloses de la borsa de treball de tècnic o tècnica de dinamització juvenil. [2022/7738]

Mitjançant el present edicte, es fan públiques, les llistes provisionals de persones admeses i excloses i data del primer exercici per al procés selectiu per a la creació de dues borses de treball de tècnic de dinamització juvenil, afecta a diversitat funcional i sense diversitat funcional, aprovades mitjançant Resolució de la Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació, núm. 2127/2022, de 17 d'agost.

Vist l'estat de tramitació de l'expedient administratiu relatiu al procés de selecció per a la creació de dues borses de treball de tècnic de dinamització juvenil, afecta a diversitat funcional i sense diversitat funcional.(2021/S712/0006).

Vist el que s'estableix en l'art. 60 i següents de la Llei 4/2021, de 16 d'abril, de la Generalitat, de la funció pública valenciana i 6 i següents del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, i de conformitat a les atribucions delegades mitjançant la Resolució 1734/2019, de 31 de juliol, aquesta Regidoria Delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació, resolc:



Primer

Aprovar la composició dels membres del tribunal de selecció d'aquest procés:

President: Cristina Gómez Haro, cap del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Xirivella.

Suplent: María Martínez Garrido, cap del Servei de biblioteques i Arxius de l'Ajuntament de Xirivella.

Secretària: Julia Selma Pons, tècnica de Recursos Humans, cap de Servei de l'Ajuntament de Xirivella.

Suplent: M Teresa Fort Bolufer, tècnica de Patrimoni i Administració General, cap Secció de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 1: Adela Maria Molla Baragaño, tècnica de participació ciutadana de l'Ajuntament de Xirivella.

Suplent: Manuel Sevilla Guillen, tècnic d'Activitats esportives de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 2: Vicente Angel Barberá, educador social de l'Ajuntament de Xirivella.

Suplent: Enrika Álvarez Ortíz, educadora social de l'Ajuntament de Xirivella.

Vocal 3: Pere Peris Llorca, tècnic de Joventut, de l'Ajuntament de Mislata.

Suplent: Francesc Guillem Benlloch, tècnic de Joventut, de l'Ajuntament d'Alaquàs.

Col·laboradora: M Luisa Fabri Franco



Segon

Convocar al tribunal i notificar la present resolució al personal nomenat membre del tribunal, perquè puguen al·legar causa d'abstenció pels motius i en la forma que preveu l'art. 23 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.



Tercer

Aprovar la llista provisional d'admesos i exclosos al procés de selecció d'una borsa de treball de tècnic/a de dinamització juvenil, grup B.



LLISTAT PROVISIONAL ADMESOS/ES BORSA SENSE DIVERSITAT FUNCIONAL



NÚM. DNI NOM

1 ***5718** LLAVATA CONDE, LUIS FRANCISCO

2 ***3688** GAMBETTA DELICADO, EVA MARÍA

3 ***8135** GRANELL MARTÍNEZ, LLUÍS ALBERT

4 ***2489** BERZOSA AMANTE, SARA



LLISTAT PROVISIONAL EXCLOSOS/ES SENSE DIVERSITAT FUNCIONAL

Cap





LLISTAT PROVISIONAL ADMESOS/ES BORSA DIVERSITAT FUNCIONAL



NÚM. DNI NOMBRE

1 ***5726** CALVO BARROFET, REMEDIOS







LLISTAT PROVISIONAL EXCLOSOS/ES BORSA DIVERSITAT FUNCIONAL

Cap



S'acorda un termini de 10 dies hàbils, a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, perquè els interessats puguen realitzar les al·legacions que creguen oportunes. Si hi ha al·legacions, seran resoltes en la resolució mitjançant la qual s'aprova la llista definitiva, que es farà pública en el DOGV, publicant-se el lloc en el qual estarà exposada la llista definitiva, i així mateix es publicarà en la pàgina web (https://www.xirivella.es/es/ayuntamiento/ofertas-de-trabajo-rrhh/procesos-de-seleccion-2/bolsa-trabajo-tecnico-dinamizacion-juvenil/) de l'Ajuntament i el tauler d'anuncis.



Si transcorregut el termini de presentació de reclamacions, no es presenta cap reclamació, s'entendrà que les llistes estan aprovades definitivament, sense que faça falta una nova publicació.

La resta d'exercicis i decisions que adopte el tribunal, seran publicats a través dels anuncis en la pàgina web (https://www.xirivella.es/es/ayuntamiento/ofertas-de-trabajo-rrhh/procesos-de-seleccion-2/bolsa-trabajo-tecnico-dinamizacion-juvenil/), i tauler d'edictes de l'Ajuntament.





Quart

Convocar als aspirants admesos el dia 15 de setembre a les 10.00 hores, en el Centre Jove, situat al carrer Llevant UD, núm. 2, de Xirivella, per a la realització del primer exercici establit en les bases de la convocatòria.



Cinqué

Publicar aquest edicte en el DOGV assenyalant que el llistat d'admesos i exclosos amb les dades personals completes es publicarà en la pàgina web i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament.



Xirivella, 18 d'agost de 2022.– El regidor delegat de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació: Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web