Ficha disposicion

Ficha disposicion





Edicte de l'Ajuntament de Xirivella sobre el canvi d'un membre del tribunal del procés de concurs oposició promoció interna, de l'Àrea d'Urbanisme i Serveis Informàtics.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9413 de 26.08.2022
Número identificador:  2022/7730
Referència Base de Dades:  007562/2022
 



Edicte de l'Ajuntament de Xirivella sobre el canvi d'un membre del tribunal del procés de concurs oposició promoció interna, de l'Àrea d'Urbanisme i Serveis Informàtics.

[2022/7730]

Mitjançant el present edicte es fan públics la renúncia, com a membre de tribunal, i el nomenament de substituta per al procés de selecció concurs oposició promoció interna, de llocs adscrits a l'Àrea d'Urbanisme i Serveis Informàtics, subgrups A1, A2 i B, aprovades per la Resolució núm. 2095/2022, de data 16 d'agost, de la Regidoria delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació. (2022/S019/0002)



Primer. Acceptar les renúncies de Rafael Conejero Rodilla i María Ibáñez Sanchis, com a vocal i vocal suplent, respectivament, i, per extensió, deixar sense efecte el seu nomenament com a membres del tribunal del procés de selecció per concurs oposició interna de llocs adscrits a l'Àrea d'Urbanisme i Serveis Informàtics subgrups A1, A2 i B, realitzat per la Resolució núm. 1457/2022, de data 7 de juny, i modificat per la Resolució núm. 1464/2022, de data 9 de juny, de la Regidoria delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació.



Segon. Nomenar María Victoria Fortis Fajardo, arquitecta de l'Ajuntament de València, cap de secció, adjunta a la direcció d'Activitats, com a vocal del procés de selecció per concurs oposició interna esmentat, de llocs adscrits a l'Àrea d'Urbanisme i Serveis Informàtics subgrups A1, A2 i B.



Tercer. Convocar el personal nomenat membre del tribunal del procés de selecció per concurs oposició interna de llocs adscrits a l'Àrea d'Urbanisme i Serveis Informàtics subgrups A1, A2 i B, per a iniciar el procés de provisió de llocs, i als efectes establits en l'art. 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, en relació amb l'abstenció.



Quart. Notificar la resolució que es dicte a les persones interessades, a la Junta de Personal i a les seccions sindicals.



Cinqué. Publicar en el DOGV, en la pàgina web (https://www.xirivella.es/es/ayuntamiento/ofertas-de-trabajo-rrhh/procesos-de-seleccion-2/promocio-interna-urbanismo-y-servicios-informaticos/) i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, la resolució que es dicte, a l'efecte del que estableixen l'art. 45.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques i l'art. 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, pel que fa a la recusació.



Xirivella, 16 d'agost de 2022.– El regidor delegat de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació, Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web