Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Jalance. Modificació i correcció d'errades de l'oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal per a l'any 2021.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9413 de 26.08.2022
Número identificador:  2022/7648
Referència Base de Dades:  007563/2022
 



Modificació i correcció d'errades de l'oferta d'ocupació pública per a l'estabilització de l'ocupació temporal per a l'any 2021. [2022/7648]

Havent-se acordat en sessió plenària de data 29 de juliol de 2022 realitzar correcció d'errades en l'oferta d'ocupació pública per a estabilització d'ocupació temporal, es procedeix a la publicació d'aquestes:



– Ha de figurar com a correcte «Oficial/a manteniment» (Encarregat/ada d'obres, manteniment i serveis) en lloc de «Encarregat/ada d'obres, manteniment i serveis».

– Ha de figurar com a correcte «Auxiliar d'informació» (Informador turístic) en lloc de «Informador turístic».

– Ha de figurar com a correcte «Ajudant oficis diversos» (Operari/a especialitzat/a serveis múltiples) en lloc de «Operari/a especialitzat/a serveis múltiples».

– Ha de figurar com a correcte «Ajudant oficis diversos» (Ajudant especialista en jardineria) en lloc de «Ajudant especialista de jardineria».

– Ha de figurar com a correcte «Ajudant oficis diversos. Conductor/a» (Conductor/a recollida RSU) en lloc de «Conductor/a recollida RSU».

– Ha de figurar com a correcte «Ajudant oficis diversos» (Operari/a neteja viària) en lloc de «Operari/a neteja viària (a extingir)».

– Ha de figurar com a correcte «Ajudant oficis diversos» (Operari/a encarregat aigües, sanejament, electricitat) en lloc de «Operari/a encarregat aigües, sanejament, electricitat (a extingir)».

– Ha de figurar com a correcte «Tècnic/a facultatiu/iva. Tècnic mitjà en ciències empresarials (Director/a) en lloc de «Director/a».

– Ha de figurar com a correcte «Infermer/a» en lloc de «Coordinador/a d'infermeria». El nombre de places vacants són quatre.

– Ha de figurar com a correcte «Serveis auxiliars generals (Coordinadora de serveis generals) en lloc de «Coordinadora de Serveis Generals».

– Auxiliar d'Informació (Informador turístic). El nombre de places vacants són tres.

– Ha de figurar com a correcte «Ajudant oficis diversos» (operari serveis múltiples). El nombre de places vacants és una.

Places a consolidar Residència Persones Majors Dependents San Blas de Jalance:



Personal laboral:



Denominació plaça Vacants Grup

Tècnic/a facultatiu. Tècnic/a mitjà en ciències empresarials. director/a 1 A2

Metge/essa 1 A1

Psicòleg/òloga 1 A1

Infermer/a 4 A2

Fisioterapeuta 1 A2

Treballador/a social 1 A2

Educador/a social 1 A2

Serveis auxiliars generals. Coordinador/a de serveis generals 1 C2

Auxiliar administratiu/iva 1 C2

Auxiliar d'infermeria 28 C2

Cuiner/a 4 OAP

Auxiliar de manteniment 1 OAP

Auxiliar de cuina 3 OAP

Auxiliar de neteja 5 OAP

Auxiliar de bugaderia 2 OAP

Recepcionista 1 OAP







Contra el present acord, que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu davant l'Alcaldia de l'Ajuntament de Jalance, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació del present anunci, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, o recurs contenciós administratiu, davant el jutjat contenciós administratiu de València o, a la seua elecció, el que corresponga al seu domicili, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'optara per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar cap recurs contenciós administratiu fins que aquell siga resolt expressament o se n'haja produït la desestimació per silenci.



Tot això sense perjudici que es puga interposar qualsevol altre recurs que poguera estimar més convenient a dret.



Jalance, 9 d'agost de 2022.– L'alcalde: Manuel Gómez Fajardo.

Mapa web