Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat Politècnica de València. RESOLUCIÓ de 17 de setembre de 2020, del rector, per la qual es publiquen les llistes definitives de persones admeses i excloses, la data, l'hora i el lloc del primer exercici de les proves selectives d'accés al grup A, subgrup A2, sector d'administració especial, categoria/escala tècnic o tècnica diplomats de Laboratori i Tallers, pel sistema de concurs oposició. Codi: 2019/P/FC/C/12.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8916 de 30.09.2020
Número identificador:  2020/7682
Referència Base de Dades:  007582/2020
 



RESOLUCIÓ de 17 de setembre de 2020, del rector, per la qual es publiquen les llistes definitives de persones admeses i excloses, la data, l'hora i el lloc del primer exercici de les proves selectives d'accés al grup A, subgrup A2, sector d'administració especial, categoria/escala tècnic o tècnica diplomats de Laboratori i Tallers, pel sistema de concurs oposició. Codi: 2019/P/FC/C/12. [2020/7682]



Aquesta resolució té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que fa a l'accés a l'ocupació pública i així utilitza un llenguatge inclusiu en la seua redacció, d'acord amb l'article 14 de la Constitució Espanyola i la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, para la igualtat efectiva de dones i homes.

Finalitzat el termini d'esmena d'errors per a participar en les proves selectives de personal per a cobrir una plaça vacant del grup A, subgrup A2, sector d'administració especial, categoria/escala tècnic diplomat de Laboratori i Tallers, pel sistema de concurs oposició, i de conformitat amb el que disposa la base cinquena de la Resolució de 3 de desembre de 2019 (DOGV 20.12.2019) Per la qual es convoquen aquestes proves selectives, resolc:



Primer

Publicar la llista definitiva de persones admeses i excloses, així com convocar les persones aspirants admeses a la realització del primer exercici, tal com figura en l'annex I d'aquesta resolució.



Segon

Les persones aspirants per a la realització de la prova hauran d'acreditar la seua personalitat mitjançant la presentació del document nacional d'identitat, del passaport o del permís de conduir, sense que per a aquest efecte siguen vàlides les fotocòpies compulsades o acarades d'aquests documents.

Així mateix es comunica a aquest personal que per a la realització de la prova haurà d'anar proveït de llapis grafit número 2, goma d'esborrar, maquineta de fer punta i bolígraf blau.

De la mateixa manera s'indica que no podran accedir a l'aula amb dispositius electrònics (tabletes, rellotges intel·ligents, etc.) amb accés a internet.



Tercer

Determinar que la realització d'aquesta prova queda condicionada, en tot cas, al fet que no hi haja una reculada en les denominades fases de la desescalada previstes pel Govern de la nació per a evitar la propagació de la COVID-19.



Quart

Determinar que, en tot moment, han d'arbitrar-se i garantir-se les mesures sanitàries i de seguretat pertinents durant la realització de les proves del present procés selectiu.

A aquest efecte, les persones aspirants han d'acudir proveïdes de màscara, així com mantenir la distància mínima entre les persones aspirants establida per les mesures previstes vigents en cada moment, de manera que l'incompliment de la norma de seguretat suposarà l'expulsió del procés selectiu, a criteri del tribunal de selecció.



Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, la persona interessada pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Així mateix, amb caràcter potestatiu, es pot interposar recurs de reposició, en el termini d'un mes des de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, davant el mateix òrgan que ha dictat la resolució. Tot això de conformitat amb el que estableixen els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



València, 17 de setembre de 2020. El rector: Francisco José Mora Mas.





ANNEX I



Data de realització del primer exercici 25 de novembre de 2020

Hora de realització del primer exercici 11.30 hores

Lloc de realització del primer exercici Facultat de Belles Arts. Aula A-3-3 (Edifici 3N. Planta 3a)







Posició en el plànol UPV: edifici 3N

http://www.upv.es/plano/plano-2d-va.html





Llistat definitiu de persones admeses i excloses



Llistat definitiu de persones admeses torn lliure



Cognoms i nom NIF

Alcover Costa, Almudena 4451******

Bielsa Ferrando, Laia 4830******

Cañada Escobar, Miguel 5267******

Cardells Murciano, Mario 3347******

Castelló Murillo, Fernando José 2539******

Cortes Moliner, Rut 4450******

García de la Fuente, María Elena 2919******

Gimeno Casas, María del Carmen 2384******

Gurrea Moreno, Sara 2180******

Martinez Hortelano, Cristina 3560******

Pardillo Pilar, Alfredo 5164******

Pobo Blasco, Maria 4479******

Sanchis Altava, Ferran 2024******







Llistat definitiu de persones excloses torn lliure



Cognoms i nom NIF Motius d'exclusió

Monzó Minguet, Ana M.ª 2385****** 14







Motius d'exclusió:

14. Per no pagar els drets d'examen en termini

Mapa web