Ficha disposicion

Ficha disposicion





Mancomunitat el Xarpolar. Anunci de la composició del tribunal designat del procés de selecció de personal funcionari per a cobrir les places de treballador o treballadora socials.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9414 de 29.08.2022
Número identificador:  2022/7782
Referència Base de Dades:  007587/2022
 



Anunci de la composició del tribunal designat del procés de selecció de personal funcionari per a cobrir les places de treballador o treballadora socials. [2022/7782]

Havent-se aprovat per Resolució de Presidència núm. 2022-0127 amb data 25.07.2022 la relació definitiva d'aspirants admesos i exclosos del procés de selecció de personal funcionari per a cobrir les places de treballador o treballadora socials, el tribunal designat que ha de jutjar les corresponents proves estarà format pels següents membres:





Presidenta titular: Eloísa Sempere Losada

Presidenta suplent: Llum Jordà i Dominguez

Vocal titular: Piedad España Auñón

Vocal suplent: Ana Lucía Sanchis Navarro

Vocal titular: Consuelo Verdú Vilaplana

Vocal suplent: M.ª Dolores Marchal Prieto

Vocal titular, en representació de la Generalitat Valenciana: Sonia Ferrero Cots

Vocal suplent en representació de la Generalitat Valenciana: M.ª Carmen Ribera Barelles

Secretari titular: José Antonio González Míguez

Secretari suplent: Salvador Pérez Mayo



Els resultats de cadascun dels exercicis, les successives crides i convocatòries, i en definitiva qualsevol decisió que adopte el tribunal de selecció i que haja de conéixer el personal aspirant fins a la finalització de les proves selectives, s'exposaran En el tauler d'anuncis de la mancomunitat, bastant aquesta exposició, en la data en què s'inicie, com a notificació amb caràcter general. La crida per a la sessió següent d'un mateix exercici haurà de realitzar-se amb un termini mínim d'antelació de dotze hores, mentre que la convocatòria per a un exercici diferent haurà de respectar un termini mínim de quaranta-huit hores.





Planes, 22 d'agost de 2022.– El president: Francisco Miguel Fenollar Iváñez.

Mapa web