Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Dénia. Extracte de les bases específiquess de dues places d'inspector o inspectora, per torn lliure com a personal funcionari de carrera mitjançant el sistema de concurs oposició.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9415 de 30.08.2022
Número identificador:  2022/7821
Referència Base de Dades:  007607/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Dénia



Extracte de les bases específiquess de dues places d'inspector o inspectora, per torn lliure com a personal funcionari de carrera mitjançant el sistema de concurs oposició. [2022/7821]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 152 d'11 d'agost de 2022 es publica íntegrament les següents bases específiques i convocatòria:

Dues places d'inspector/a com a personal funcionari de carrera, per torn lliure, escala administració especial, subescala serveis especials, classe comesos especials/auxiliars subgrup de titulació C1, mitjançant concurs oposició.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils a partir del següent dia hàbil al de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado a través de la plataforma electrònica municipal «Convoca» de l'Ajuntament de Dénia, https://denia.convoca.online/.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i a partir del començament de les proves selectives, en el tauler d'edictes de la seu electrònica municipal https://oac.denia.es/va/index.aspx, i a efectes merament informatius, en la plataforma municipal «Convoca» de l'Ajuntament de Dénia https://denia.convoca.online/.



Dénia, 23 d'agost de 2022.– L'alcalde president: Vicent Grimalt Boronat.

Mapa web