Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d’Altea. Extracte de les bases reguladores de les proves selectives per a la provisió en propietat mitjançant concurs de mèrits de les places de professora o professor de música de les especialitats de trompeta, tuba



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9416 de 31.08.2022
Número identificador:  2022/7823
Referència Base de Dades:  007627/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: concursos de trasllats, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Altea



Extracte de les bases reguladores de les proves selectives per a la provisió en propietat mitjançant concurs de mèrits de les places de professora o professor de música de les especialitats de trompeta, tuba (més llenguatge musical i banda), trombó de vares, trompa, saxòfon, flauta, clarinet (2 places), oboè, piano, violí (2 places), violoncel, viola, guitarra i percussió del conservatori d'Altea, personal laboral assimilat al grup A2. [2022/7823]

Per Acord de la Junta de Govern Local celebrada el dia 24 de maig de 2022, es van aprovar les bases reguladores de les proves selectives per a la provisió en propietat, mitjançant concurs de mèrits, les places de professora o professor de música de les especialitats de trompeta, tuba (més llenguatge musical i banda), trombó de vares, trompa, saxòfon, flauta, clarinet (2 places), oboè, piano, violí (2 places), violoncel, viola, guitarra i percussió del conservatori d'Altea, personal laboral assimilats al grup A2.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 114, de 16 de juny de 2022, es van publicar íntegrament aquestes bases.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado. El model d'instància es facilitarà tant en les dependències del Departament de Personal, com en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, i a través de la pàgina web de l'Ajuntament (http://altea.sedelectronica.es).

La data, hora i lloc del començament de les proves selectives s'anunciarà en el Butlletí Oficial de la Província. Una vegada començades les proves selectives, no serà obligatòria la publicació dels successius anuncis dels restants exercicis i incidències en el Butlletí Oficial de la Província. Aquests anuncis apareixeran publicats en la pàgina web i en el tauler d'anuncis d'aquest ajuntament.



Altea, 24 d'agost de 2022.– El regidor delegat de Recursos Humans: Rafael Ramón Mompó.

Mapa web