Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Vinaròs. Extracte de la convocatòria per a proveir, en propietat, una plaça d'assessor o assessora jurídics de serveis socials.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9416 de 31.08.2022
Número identificador:  2022/7834
Referència Base de Dades:  007629/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Vinaròs



Extracte de la convocatòria per a proveir, en propietat, una plaça d'assessor o assessora jurídics de serveis socials. [2022/7834]

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 101, de data 23 d'agost de 2022, s'han publicat les bases de la convocatòria per a proveir, en propietat, una plaça d'assessor o assessora jurídics de serveis socials, escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnics superiors, grup A, subgrup A1, vacant en la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Vinaròs i inclosa en l'oferta d'ocupació pública 2022, pel sistema de selecció oposició, per torn lliure, aprovades per Decret de l'Alcaldia número 2049, de 9 d'agost de 2022.



El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils comptadors a partir del següent al de la publicació de l'extracte de la corresponent convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i en el tauler d'anuncis de la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

Cosa que es fa pública per a general coneixement.



Vinaròs, 23 d'agost de 2022.– L'alcalde president: Guillermo Alsina Gilabert.

Mapa web