Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Muro de Alcoy. Bases específiques i convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic o tècnica superiors en informàtica en torn de promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9417 de 01.09.2022
Número identificador:  2022/7843
Referència Base de Dades:  007665/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Muro de Alcoy



Bases específiques i convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic o tècnica superiors en informàtica en torn de promoció interna. [2022/7843]

Han sigut publicades en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 154, de 16 d'agost de 2022, les bases específiques que han de regir la convocatòria per a la provisió en propietat del lloc següent:



– Tècnic/a superior en informàtica, grup A, subgrup A1, escala administració especial, subescala tècnica i categoria superior, pel procediment de concurs oposició, en torn de promoció interna, d'acord amb la Resolució de l'Alcaldia 2022-0961, de 12 d'agost de 2022.



El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació del l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les bases completes de la convocatòria es troben a la disposició dels interessats en el Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament de Muro de Alcoy, en el tauler d'edictes de l'Ajuntament i en la seua pàgina web www.vilademuro.net.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, en el tauler d'edictes de l'Ajuntament i en la seua pàgina web.



Muro de Alcoy, 25 d'agost de 2022.– L'alcalde en funcions: Juan Manuel Sanchis Soler.

Mapa web