Ficha disposicion

Ficha disposicion





Bases específiques i convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial o oficiala d'obres i oficis múltiples en torn de promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9143 de 04.08.2021
Número identificador:  2021/7916
Referència Base de Dades:  007675/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Muro de Alcoy



Bases específiques i convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial o oficiala d'obres i oficis múltiples en torn de promoció interna. [2021/7916]

Han sigut publicades en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 130, de 13 de juliol de 2021, les bases específiques que han de regir la convocatòria per a la provisió en propietat del següent lloc: oficial o oficiala d'obres i oficis múltiples, grup C, subgrup C2, administració especial, pel procediment de concurs oposició en torn de promoció interna, d'acord amb la Resolució de l'Alcaldia 2021-0836, de 23 de juny de 2021.

El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació del present anunci de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Les bases completes de la convocatòria estan a la disposició dels interessats en el Departament de Recursos Humans de l'Ajuntament de Muro de Alcoy, en el tauler d'edictes de l'Ajuntament i en la seua pàgina web www.vilademuro.net.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant, en el tauler d'edictes de l'Ajuntament i en la seua pàgina web.



Muro de Alcoy, 15 de juliol de 2021.– L'alcalde: Gabriel Tomás Salvador.

Mapa web