Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Requena. Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial o oficiala de policia local en torn de promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9143 de 04.08.2021
Número identificador:  2021/7915
Referència Base de Dades:  007677/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Requena



Bases de la convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial o oficiala de policia local en torn de promoció interna. [2021/7915]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 88, de data 11 de maig de 2021, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir en propietat una plaça d'oficial de policia local, escala administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, escala bàsica, grup B de titulació, mitjançant el sistema de concurs oposició, en torn de promoció interna.



Així mateix, s'ha publicat un anunci en extracte de les bases en el Boletín Oficial del Estado número 135, de data 7 de juny de 2021.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan pertoquen de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en les bases.



Requena, 28 de juny de 2021.– L'alcalde: Maria Sánchez González.

Mapa web