Ficha disposicion

Ficha disposicion





Consorci Gestor del Pacte Territorial Plana Baixa. Convocatòria del procés selectiu per a la provisió del lloc de gerent.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9143 de 04.08.2021
Número identificador:  2021/7998
Referència Base de Dades:  007681/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Persones privades
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau



Convocatòria del procés selectiu per a la provisió del lloc de gerent. [2021/7998]

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 75, de 24 de juny de 2021, es van publicar les bases específiques per a la provisió, mitjançant el sistema de concurs oposició, d'una plaça de gerent, grup 2, com a personal laboral fix a temps complet, que serà coberta per torn lliure del Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació la Plana Baixa. En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 84, de 15 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria per a la provisió de la plaça de gerent.

Les persones interessades hauran de presentar telemàticament el model de sol·licitud que poden obtindre en l'adreça del Consorci http://activemlaplanabaixa.es/, on constaran les seus electròniques dels distints ajuntaments consorciats. La sol·licitud es podrà presentar en qualsevol d'aquestes seus electròniques en el termini de vint dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado. Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria únicament es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló, en la pàgina web del Consorci i en el web dels municipis consorciats (i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, d'acord amb la legislació vigent).





La Vall d'Uixó, 15 de juliol de 2021.– La presidenta: Tania Baños Martos.

Mapa web