Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 18 de juliol de 2018, del director general del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni, pel qual es disposa la publicació de l'Acord de 6 de juliol de 2018, de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat per la qual es modifica l'Acord de 21 de juliol de 2016, pel qual es crea la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8357 de 08.08.2018
Número identificador:  2018/7377
Referència Base de Dades:  007683/2018
 



RESOLUCIÓ de 18 de juliol de 2018, del director general del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni, pel qual es disposa la publicació de l'Acord de 6 de juliol de 2018, de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat per la qual es modifica l'Acord de 21 de juliol de 2016, pel qual es crea la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat. [2018/7377]



En compliment d'allò que s'ha assenyalat en el punt tercer de l'Acord del 6 de juliol, es disposa la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de l'esmentat Acord de modificació de l'Acord de 21 de juliol de 2016, pel qual es crea la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, que figura com a annex a aquesta resolució.



València, 18 de juliol de 2018.– El director general del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni: Juan Ángel Poyatos León.







ANNEX



Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat pel qual es modifica l'acord de 21 de juliol de 2016, pel qual es crea la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat



L'informe recent de la Subdirecció General d'Atenció a la Ciutadania, Qualitat i Inspecció de Serveis, dependent de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, relatiu a la selecció de personal temporal i provisió de llocs de treball de les entitats del sector públic de la Generalitat, dins del Pla de la inspecció general de serveis 2016-2017, ha posat de manifest la necessitat d'incorporar les aportacions que en matèria de transparència puga efectuar aquesta conselleria dins de l'àmbit i funcions d'aquesta comissió.



D'altra banda, una vegada transcorreguts quasi dos anys des de la signatura de l'acord de creació d'aquesta comissió, i d'acord amb l'apartat huité, s'ha sol·licitat un nou certificat a la direcció general competent en matèria de treball a fi de revisar la composició de la representació social.

En aquest certificat, expedit amb data de 22 de juny de 2018, consta que es manté la representativitat major de les organitzacions sindicals que componen la part social de la Comissió de Diàleg Social des de la seua creació.

El transcurs del temps fa, així mateix, necessari actualitzar la llista d'ens que es detallen en l'annex I i que componen l'àmbit d'actuació d'aquesta comissió.

Per tot això, reunits, d'una part, el conseller d'Hisenda i Model Econòmic en virtut de les competències establides en l'article 1 del Decret 176/2016, de 25 de novembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament orgànic i funcional de la Conselleria d'Hisenda i Model Econòmic i de l'article 28 de la Llei 5/1983, de 30 de desembre, del Consell, i d'una altra, les organitzacions sindicals més representatives en l'àmbit del sector públic instrumental de la Generalitat, segons el que s'estableix en els articles 6 i 7 de la Llei orgànica 11/1985, de 2 d'agost, de llibertat sindical, aquesta comissió acorda:

Primer. Composició de la Comissió

Es modifica l'apartat quart de l'Acord de 21 de juliol de 2016, pel qual es crea la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, que queda com segueix:

«La Comissió estarà integrada pels membres següents:

a) Per l'Administració:

– La persona titular de la conselleria amb competències en matèria de sector públic, que exercirà la Presidència i tindrà vot de qualitat.

– La persona titular de la Secretaria autonòmica amb competències en matèria de sector públic, que exercirà la Vicepresidència, amb veu i vot.

– La persona titular de la direcció general amb competències en matèria de sector públic, que exercirà la Secretaria, amb veu però sense vot.

– La persona titular de la direcció general amb competències en matèria de pressupostos, amb veu i vot.

– La persona titular de la direcció general amb competència en matèria de funció pública, amb veu i vot.

– La persona titular de la direcció general amb competència en matèria de treball, amb veu i vot.

– La persona titular de la direcció general amb competència en matèria de responsabilitat social i foment de l'autogovern, amb veu i vot.

b) Per la part social hi haurà sis representants de les organitzacions sindicals que tinguen la condició de més representatives en el conjunt del sector públic instrumental de la Generalitat, amb veu i vot.»



Segon. Modificació de l'annex

S'actualitza l'annex I de l'Acord de 21 de juliol de 2016 pel qual es crea la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, que queda com segueix:

– Aeroport de Castelló, SL (AEROCAS)

– Ciutat de les Arts i les Ciències, SAU (CACSA)

– Circuit del Motor i Promoció Esportiva, SAU (CMPDSA)

– Valenciana d'Aprofitament Energètic de Residus, SA (VAERSA)



– Reciclatge de Residus Marina Alta, SA.

– Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, SAU (SPTCV)

– Pla Cabanyal-Canyamelar, SA.

– Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC)

– Construccions d'Infraestructures Educatives de la Generalitat, SAU (CIEGSA, en tant que se n'ha prorrogat el mandat d'extinció)

– Agència Valenciana de Turisme (AVT)

– Institut Valencià de Cultura (IVC)

– Institut Valencià de Conservació, Restauració i Investigació (IVCR+I)

– Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV)

– Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR)

– Institut Valencià d'Acció Social i Sanitària (IVASS)

– Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE)

– Institut Valencià de Finances (IVF)

– Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVHAS)

– Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP)

– Institut Valencià d'Art Modern (IVAM)

– Patronat del Misteri d'Elx

– Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC)

– Agència Valenciana de la Innovació (AVI)

– Fundació de la CV Palau dels Arts Reina Sofia

– Fundació per a la Investigació de l'Hospital Universitari de la Fe de la CV

– Fundació de la CV Regió Europea

– Fundació de la CV de Foment d'Estudis Superiors (FES)

– Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO)

– Fundació de la CV Centre d'Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM)

– Fundació per a la Investigació de l'Hospital Clínic de la CV (INCLIVA)



Tercer. Publicació en el DOGV

Aquest acord serà objecte de publicació en el DOGV.



València, 6 de juliol de 2018.– Les parts signatàries, membres de la Comissió.

Mapa web