Ficha disposicion

Ficha disposicion





Consorci Hospitalari Provincial de Castelló. Convocatòria de borsa de treball per a la contractació laboral temporal de fisioterapeuta.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9422 de 07.09.2022
Número identificador:  2022/7996
Referència Base de Dades:  007773/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Consorci Hospitalari Provincial de Castelló
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: borses de treball, personal estatutari d'institucions sanitàries, Grup A, subgrup A2. Titulació universitària de grau



Convocatòria de borsa de treball per a la contractació laboral temporal de fisioterapeuta. [2022/7996]

El director gerent del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, d'ara en avant CHPCS, fent ús de les competències atribuïdes per Acord de delegació d'atribucions aprovat pel Consell de Govern del CHPCS en sessió ordinària de data 31 de maig de 2021, ha resolt la convocatòria de borsa de treball per a la contractació laboral temporal en el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló (CHPCS), en la categoria professional de fisioterapeuta.

Naturalesa de la contractació: la que corresponga a la plaça o necessitat temporal que estiga destinada a cobrir.

Forma de provisió: concurs de mèrits.

Bases generals de les borses de treball CHPCS: hi regiran les bases publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló núm. 16, de data 7 de febrer de 2006, amb les modificacions establides en les bases específiques.

Bases específiques convocatòries:

– Es regiran per les bases publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló núm. 105, de data 1 de setembre de 2022.

Les instàncies per a optar a aquestes borses, mitjançant sol·licitud telemàtica, a través de l'enllaç situat en la pàgina web del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló (www.hospitalprovincial.es), «Seu electrònica», opció «Catàleg de tràmits», carpeta «Borses d'ocupació», hauran de ser presentades dins del termini de 20 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló.

Els successius anuncis únicament es publicaran en la pàgina web del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló.

Fer públic en el DOGV l'extracte de la convocatòria.



Castelló de la Plana, 5 de setembre de 2022.– El director gerent: Joaquín Sanchís García.

Mapa web