Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Manises. Bases específiques del procés selectiu per a la integració en el grup B dels funcionaris i funcionàries de carrera d'oficial o oficiala de la Policia Local de l'Ajuntament de Manises.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9423 de 08.09.2022
Número identificador:  2022/7997
Referència Base de Dades:  007810/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Manises



Bases específiques del procés selectiu per a la integració en el grup B dels funcionaris i funcionàries de carrera d'oficial o oficiala de la Policia Local de l'Ajuntament de Manises. [2022/7997]

Extracte de la convocatòria per a la integració en el grup B dels funcionaris de carrera amb categoria d'oficial de la Policia Local de l'Ajuntament de Manises, classificades en l'escala d'administració especial, subescala B) serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars.



En el Butlletí Oficial de la Província de València número 154, de data 11 d'agost de 2022, s'han publicat íntegrament les bases específiques que regeixen la convocatòria, aprovades per acord de la Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el 14 de juliol de 2022.

El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Els successius anuncis respecte d'aquesta convocatòria, quan escaiguen, es faran públics en la forma prevista d'acord amb les bases.





Manises, 18 d'agost de 2022.– L'alcalde (p. s. R 3137, 28 de juliol de 2022): Alfonso Carlos López Reyes.

Mapa web