Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xirivella. Bases específiques del procés de selecció, per concurs intern de mèrits, per a la provisió d'agents de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9423 de 08.09.2022
Número identificador:  2022/8028
Referència Base de Dades:  007812/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: concursos de trasllats, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Xirivella



Bases específiques del procés de selecció, per concurs intern de mèrits, per a la provisió d'agents de policia local.

[2022/8028]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 171, de data 6 de setembre de 2022, s'han publicat les bases específiques, que regiran el procés de provisió, de diversos llocs, pel sistema de concurs intern de mèrits d'agents de la policia local, totes elles de l'escala administració especial, subescala serveis especials, policia local i auxiliars, escala bàsica, grup C, subgrup C1, aprovades per resolució número 2181/2022, de 25 d'agost, de la regidoria delegada de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació.

Les instàncies es dirigiran al president de la corporació i es presentaran en el terme de vint dies hàbils, comptats a partir de l'endemà a la publicació de l'extracte en el DOGV.



Xirivella, 6 de setembre de 2022.– El regidor delegat de Recursos Humans, Projectes Europeus, Desenvolupament Local i Ocupació: Francisco Roque Navarrete Martínez.

Mapa web