Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Agullent. Bases i convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça d'administratiu o administrativa d'administració general, grup C, subgrup C1, per torn lliure.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9428 de 15.09.2022
Número identificador:  2022/8141
Referència Base de Dades:  007964/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Agullent



Bases i convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça d'administratiu o administrativa d'administració general, grup C, subgrup C1, per torn lliure. [2022/8141]

Per Resolució d'alcaldia núm. 2022-0340 d'11 d'agost de 2022, es van aprovar les bases i la convocatòria per a la provisió en propietat d'una plaça d'administratiu/iva d'administració general, subescala administrativa, grup C, subgrup C1, per torn lliure, mitjançant el sistema de concurs oposició, i la formació d'una borsa de treball per a nomenaments interins, exp. 499/2022.

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 174, de 9 de setembre de 2022, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a cobrir una plaça d'administratiu/iva, per torn lliure, mitjançant el sistema de concurs oposició, i la formació d'una borsa de treball per a nomenaments interins.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar del següent al de la publicació d'aquest anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siguen procedents de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en les mateixes bases i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Agullent (https://agullent.sedelectronica.es).



Agullent, 9 setembre de 2022.– L'alcalde: Pau Muñoz González.

Mapa web