Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Almassora. Convocatòria per a la provisió en propietat de diversos llocs.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9428 de 15.09.2022
Número identificador:  2022/7967
Referència Base de Dades:  007965/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: Almassora



Convocatòria per a la provisió en propietat de diversos llocs. [2022/7967]

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 89 i 90, de 26 i 28 de juliol de 2022, amb correcció en el número 91, de 30 de juliol de 2022, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a cobrir en propietat:

– Una plaça de tècnica o tècnic d'integració social, pertanyent a l'escala de l'administració especial, subescala tècnica, mitjançant el sistema d'oposició en torn lliure.

– Una plaça de promotora o promotor d'igualtat, pertanyent a l'escala de l'administració especial, subescala tècnica, mitjançant el sistema d'oposició, en torn lliure.

– Sis places de conserge d'instal·lacions municipals, pertanyents a l'escala d'administració general, subescala subalterna, mitjançant el sistema d'oposició, en torn lliure.

– Tres places d'auxiliar administrativa o administratiu, pertanyents a l'escala d'administració general, subescala auxiliar, mitjançant el sistema de concurs oposició, en torn de promoció interna.



En data 2 de setembre de 2022, en el Boletín Oficial del Estado número 211, es publica extracte de la convocatòria.

De conformitat amb la base setena dels processos de tècnica o tècnic d'integració social, promotora o promotor d'igualtat i conserge d'instal·lacions municipals, i la base tercera del procés de promoció interna d'auxiliar administrativa o administratiu, el termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan corresponguen de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i en el tauler d'edictes municipal.



Almassora, 2 de setembre de 2022.– L'alcalde accidental: Santiago Agustí Calpe.

Mapa web