Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 2 de setembre de 2022, de la Universitat d'Alacant, per la qual es publiquen les llistes provisionals d'aspirants admesos en les proves selectives per a l'ingrés en l'escala tècnics mitjans



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9428 de 15.09.2022
Número identificador:  2022/7984
Referència Base de Dades:  007969/2022
 



RESOLUCIÓ de 2 de setembre de 2022, de la Universitat d'Alacant, per la qual es publiquen les llistes provisionals d'aspirants admesos en les proves selectives per a l'ingrés en l'escala tècnics mitjans (referència B02/22), per a ocupar llocs de l'itinerari professional d'administració especial prevenció i salut en el Servei de Prevenció, pel sistema general d'accés lliure. [2022/7984]



De conformitat amb el que disposa el Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal comprés en l'àmbit d'aplicació de la Llei de la funció pública valenciana, i les bases de la Resolució del 25 de maig de 2022, DOGV núm. 9353, de 2 de juny de 2022, per la qual es convoquen proves selectives per a l'ingrés en l'escala de tècnics mitjans (referència B02/22), per mitjà del sistema de concurs oposició, es resol:



Primer. Publicar les llistes provisionals d'aspirants admesos que figuren en l'annex I d'aquesta resolució.



Segon. Les persones aspirants disposaran d'un termini de deu dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de publicar-se aquesta resolució en el DOGV per a esmenar els errors o formular les reclamacions que siguen pertinents.

Així mateix, es recorda que aquelles persones que hagen sol·licitat adaptació i no hagen apartat juntament amb la seua sol·licitud, l'informe sobre l'adaptació expedit pel centre d'Avaluació de Persones amb Diversitat Funcional de la direcció territorial de la província corresponent, l'hauran de aportar fins a la data final d'esmenes d'aquesta llista provisional.



Tercer. En virtut de la Instrucció de la Secretaria General i de la Gerència de la Universitat d'Alacant per la qual s'estableix l'obligatorietat d'utilitzar mitjans electrònics, totes aquestes reclamacions s'hauran de formular a través de la seu electrònica: https://seuelectronica.ua.es/va.

En la Guia per al tràmit sol·licitud per a oposicions del PAS, que està disponible en la pàgina web del Servei de Selecció i Formació, Selecció i Provisió PAS, es pot consultar tota la informació relativa al procés d'esmena.



Alacant, 2 de setembre de 2022.– La rectora (p. d. Resolució de 15.01.2021), el gerent: Francesc Vañó Beneyto.





ANNEX I

Proves selectives de l'escala tècnics mitjans

referència B02/22



Llista provisional d'aspirants admesos

Accés lliure



DNI Cognoms i nom

***6367** Benesiu López, Sergio

***7396** Díez Rodríguez, Claudia Liliana

***2429** García Salvador, Amparo

***8828** Gilabert Leiva, Gema

***4287** Seva Pérez, Elisabet

***7878** Tarraga Navarro, Teresa

Mapa web