Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de la Font de la Figuera. Bases específiques del procés de selecció de dues places d'auxiliar administratiu o administrativa i una plaça d'agent de la policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8628 de 05.09.2019
Número identificador:  2019/8330
Referència Base de Dades:  007994/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: La Font de La Figuera



Bases específiques del procés de selecció de dues places d'auxiliar administratiu o administrativa i una plaça d'agent de la policia local. [2019/8330]

En el Butlletí Oficial de la Província de València número 128, de 5 de juliol de 2019, es van publicar íntegrament les següents bases específiques i convocatòria:

Bases específiques i convocatòria que han de regir el procés de selecció com a personal funcionari de carrera de dues places d'auxiliar administratiu, escala administració general, subgrup de titulació C2, vacants en la plantilla de personal i incloses en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018, per torn lliure per mitjà del sistema de concurs oposició.

Les instàncies es presentaran d'acord amb el que preveu la base sisena de les que regeixen la convocatòria, en el termini de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Bases específiques i convocatòria que han de regir el procés de selecció com a personal funcionari de carrera d'una plaça d'agent de la policia local, escala administració especial, subescala serveis especials, subgrup de titulació C1, vacant en la plantilla de personal i inclosa en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018, per mitjà del sistema de consolidació d'ocupació temporal per concurs oposició.

Les instàncies es presentaran d'acord amb el que preveu la base quarta (4) de les que regeixen la convocatòria, en el termini de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis relatius a la convocatòria, quan siguen procedents, de conformitat amb les bases, es publicaran en el tauler d'edictes i la pàgina web de l'Ajuntament.



La Font de la Figuera, 29 d'agost de 2019.– L'alcalde: Vicent Muñoz i Jordà.

Mapa web