Ficha disposicion

Ficha disposicion





Universitat de València. Extracte de la Resolució de 26 de juliol de 2019, del vicerector d'lnternacionalització i Cooperació, per la qual s'aprova la convocatòria del Programa de Mobilitat Erasmus Màster de la Universitat de València per al segon semestre del curs academic 2019/20.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8628 de 05.09.2019
Número identificador:  2019/8370
Referència Base de Dades:  008006/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Universitat de Valencia
    Grup temàtic: Beques i pràctiques de formació



Extracte de la Resolució de 26 de juliol de 2019, del vicerector d'lnternacionalització i Cooperació, per la qual s'aprova la convocatòria del Programa de Mobilitat Erasmus Màster de la Universitat de València per al segon semestre del curs academic 2019/20. [2019/8370]

BDNS (identif.): 471910.

De conformitat amb allò previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica extracte de la convocatòria, el text complet de la qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions:

http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index



Primer. Persones beneficiàries

a) Tenir la nacionalitat d'un deis estats participants en el programa Erasmus + o de tercers països sempre que s'acredite en aquest últim cas estar en possessió d'un permís vàlid pera residir a Espanya durant el període de realització de la estada.

b) Estar matriculat o matriculada en alguns dels màster oficials de la Universitat de Valencia que figuren en l' annex 11 de la present convocatòria, tant en el moment de realitzar la sol·licitud com durant el període d'estada Erasmus.

c) No haver gaudit prèviament d'una estada Erasmus que sumada amb la mobilitat que es sol·licita supere els 12 meses en el mateix cicle d'estudis Màster.

d) No haver obtingut una beca europea pera un màster Erasmus Mundus.

e) Acreditar el coneixement d'idioma d'acord amb allo establert en el punt 3 «Requisit lingüístic» de la present convocatòria.



f) A banda deis requisits generals, els sol·licitants hauran de complir els requisits específics establerts per la universitat de destinació, per a cada plaça, en el moment de realitzar la sol·licitud.



Segon. Objecte

Beques Erasmus Màster de la Universitat de Valencia per al curs 2019/2020.



Tercer. Bases reguladores

Es contenen en l'annex I de la convocatòria i es publiquen en la pagina web del Servei de Relacions lnternacionals Cooperació de la Universitat de Valencia (http://www.uv.es/relint).



Quart. Quantia

La quantia de la beca serà de 200, 250 o 300 euros mensuals, depenent del país on es realitze l'estada. Es finançaran un mínim de 3 meses i màxim d'un semestre acadèmic. Les ajudes es concediran en la quantia prevista als estudiants que complisquen els requi sit s exigits fins a esgotar l'import total fixat en la convocatòria. Les beques es finançaran amb els fons que reba la Universitat de València per a aquesta acció de mobilitat per part de la Unió Europea.



Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de les sol·licituds serà des del dia següent a la seua publicació i fins al 4 d'octubre de 2019, inclòs.



Sisé. Altres dades

Els beneficiaris hauran d'acceptar formalment la destinació adjudicada a través del procediment «Expedient Erasmus Estudios 2019/2020», accessible a través d' ENTREU (Entorn de Tramitació Electrònica de la Universitat de Valencia) en l'adreça electrònica http://entreu.uv.es.



València, 26 de juliol de 2019.– La rectora, p. d. (DOGV 27.06.2019), el vicerector d'Internacionalització i Cooperació: Carlos Padilla Carmona

Mapa web