Ficha disposicion

Ficha disposicion





Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament de la Província de València. Convocatòria i bases per a la cobertura d'una plaça de tècnic/a superior d'administració especial



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8366 de 22.08.2018
Número identificador:  2018/7960
Referència Base de Dades:  008009/2018
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Consorci per al Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament de la Província de València
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1



Convocatòria i bases per a la cobertura d'una plaça de tècnic/a superior d'administració especial (prevenció de riscos laborals), grup A, subgrup A1, dins d'un procés de consolidació d'ocupació temporal. [2018/7960]

Per Decret de la Presidència Delegada del Consorci Provincial de Bombers de València número 816 de data 2 d'agost de 2018, s'han aprovat les bases de la convocatòria 2018/OP005 per a la cobertura, dins d'un procés de consolidació d'ocupació temporal, d'una plaça de tècnic/a superior d'administració especial (prevenció de riscos laborals), enquadrada en l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe superior, pertanyent al grup de titulació A, subgrup A1. El text íntegre d'aquestes bases ha sigut publicat en el Butlletí Oficial de la Província de València número 154, de 9 d'agost de 2018.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar del següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado. Si l'últim dia fora dissabte, diumenge o festiu es prorrogarà al primer dia següent hàbil.

Les sol·licituds i restant documentació per a prendre part en la present convocatòria es presentaran en el Registre del Consorci Provincial (Camí de Moncada, núm. 37, de València) o en la forma que determina l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Les resolucions d'aprovació de les llistes de persones admeses i excloses, i data, hora i lloc de celebració del primer exercici de la fase d'oposició es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província. Així mateix, la resta de publicacions es realitzaran al tauler d'anuncis del Consorci, així com en la pàgina web d'aquest, aquesta última a efectes merament informatius.



València, 13 d'agost de 2018.– El president delegat: Josep Bort Bono.

Mapa web