Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Xeraco. Bases i convocatòria del procés selectiu per a la cobertura en propietat de tres places d'agent de la policia local pel procediment de consolidació i estabilització d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8629 de 06.09.2019
Número identificador:  2019/8396
Referència Base de Dades:  008025/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Xeraco



Bases i convocatòria del procés selectiu per a la cobertura en propietat de tres places d'agent de la policia local pel procediment de consolidació i estabilització d'ocupació temporal. [2019/8396]

L'Ajuntament de Xeraco ha publicat íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de València número 97, de data 22 de maig de 2019, les bases que han de regir la convocatòria del procés selectiu per a la cobertura en propietat de tres places d'agent de la policia local, per concurs oposició, lliure, en el marc d'un procediment de consolidació d'ocupació per a l'estabilització d'ocupació temporal. Aquestes bases han sigut objecte de modificació, la qual s'ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província de València número 144 de data 29 de juliol de 2019.

Una de les modificacions fa referència al termini de presentació d'instàncies, que comptarà a partir de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i no des de la publicació en el Boletín Oficial del Estado.

En el Boletín Oficial del Estado número 198, de data 19 d'agost de 2019, s'ha publicat la resolució de l'Ajuntament de Xeraco referent a la convocatòria de les tres places d'agent de policia local, subgrup C1, de l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, que l'Ajuntament de Xeraco va incloure en l'oferta d'ocupació pública de 2017, mitjançant procés de consolidació i estabilització d'ocupació temporal.

Així doncs, la convocatòria es realitza per a la cobertura en propietat de tres places d'agent de policia local, subgrup C1, de l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, que l'Ajuntament de Xeraco va incloure en l'oferta d'ocupació pública de 2017, mitjançant el sistema de concurs oposició, torn lliure, en el marc d'un procés de consolidació i estabilització d'ocupació temporal.



Tal com es publica en el Boletín Oficial del Estado abans esmentat, i segons la modificació realitzada en les bases, el termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es faran públics en la forma prevista en les mateixes bases.



Xeraco, 27 d'agost de 2019.– La regidora de Serveis Urbans, Recursos Humans i Protecció Animal: Silvia Milvaques Castelló.

Mapa web