Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 3 de setembre de 2019, de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, per la qual es publica la relació definitiva de les persones que han superat les proves selectives d'accés al cos superior tècnic d'enginyeria industrial, A1-12, sector administració especial, torn de promoció interna, convocatòria 18/2015, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2015 per al personal de l'Administració de la Generalitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8630 de 09.09.2019
Número identificador:  2019/8415
Referència Base de Dades:  008051/2019
 



RESOLUCIÓ de 3 de setembre de 2019, de la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, per la qual es publica la relació definitiva de les persones que han superat les proves selectives d'accés al cos superior tècnic d'enginyeria industrial, A1-12, sector administració especial, torn de promoció interna, convocatòria 18/2015, corresponent a l'oferta d'ocupació pública de 2015 per al personal de l'Administració de la Generalitat. [2019/8415]



Concloses les proves selectives per a l'accés al cos a dalt indicat, convocades mitjançant Ordre 23/2016, de 21 de juliol, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques (DOGV 7853, 18.08.2016) i d'acord amb l'assenyalat en l'article 19 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, i la base 11 de la convocatòria, procedeix la publicació, en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, de la relació definitiva de persones aprovades i es concedeix termini per a presentar la documentació exigida.



Per tot l'exposat, i en virtut de la competència atribuïda en la lletra i de l'apartat 1 de l'article 9 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, en relació amb l'article 18 del Decret 3/2017, anteriorment citat, així com en la base 11 de la convocatòria 18/15, i a proposta del director general de Funció Pública, resolc:



Primer

Publicar, a proposta de l'òrgan tècnic de selecció, la relació de persones que han superat les proves selectives, per ordre de puntuació, i que s'assenyalen en l'annex de la present resolució.



Segon

Les persones relacionades hauran de presentar, en el termini de 20 dies hàbils comptats des del següent al de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, davant la Direcció General de Funció Pública, la documentació que procedisca a fi d'acreditar que reuneixen tots i cadascun dels requisits exigits en la convocatòria. La documentació exigida s'estableix en la base 11 de la convocatòria, que es reprodueix a continuació:

«(...)

11.1.1. Fotocòpia compulsada del títol acadèmic exigible segons el que estableix la base 2.2. de la convocatòria o certificació acadèmica que acredite haver realitzat tots els estudis per a l'obtenció del títol. En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger fotocòpia compulsada de la credencial que acredite l'homologació que corresponga.



11.1.2. Els que superen les proves selectives acreditaran els seus coneixements de valencià per mitjà de la presentació dels certificats, diplomes o títols que hagen sigut homologats per la Generalitat, o per mitjà de la realització d'un exercici específic a aquest efecte. El personal que no puga acreditar aquests coneixements haurà de realitzar els cursos de perfeccionament que amb aquest fi es realitzaran a través de l'Institut Valencià d'Administració Pública (IVAP) en coordinació amb la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

11.2. Les persones que superen les proves selectives i que van sol·licitar una de les exempcions establides en la base 5.2 hauran de presentar fotocòpia compulsada dels documents acreditatius d'aquesta exempció.

(...)».

Els que tinguen la condició de personal funcionari o personal laboral al servei de l'Administració de la Generalitat estaran exempts de justificar les condicions i requisits que ja tinguen acreditats i inscrits en el Registre de Personal de la Direcció General de Funció Pública, únicament hauran de manifestar-ho per escrit davant la Direcció General de Funció Pública sense aportar la documentació corresponent.



Les persones seleccionades que dins del termini indicat i excepte casos de força major no presenten la documentació acreditativa o d'aquesta es deduïsca que no tenen algun dels requisits exigits, no podran ser nomenades personal de la Generalitat, sense perjudici de la responsabilitat en quina puguen haver incorregut per falsedat en les seues sol·licituds de participació.



Tercer

A fi d'assegurar la cobertura de les places convocades, quan es produïsquen renúncies de les persones seleccionades, abans del seu nomenament o presa de possessió, la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública podrà requerir a l'òrgan tècnic de selecció una relació complementària de les persones que seguisquen a les propostes, per al seu possible nomenament com a personal funcionari de carrera.



La present resolució posa fi a la via administrativa i, contra aquesta, podrà interposar-se, postestativament recurs de reposició en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana davant el mateix òrgan que ha dictat l'acte contra el qual es recorre, d'acord amb el que es disposa en els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques o, directament, recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de València, en el termini de dos mesos comptats des de l'endemà de la seua publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana d'acord amb el que s'estableix en els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.



Tot això sense perjudici que les persones interessades puguen exercitar, si escau, qualsevol altre que estimen procedent.



València, 3 de setembre de 2019.– La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública: Gabriela Bravo Sanestanislao.

Mapa web