Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament d'Onil. Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça de tècnic o tècnica economista i formació de borsa d'ocupació.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8630 de 09.09.2019
Número identificador:  2019/8423
Referència Base de Dades:  008055/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, A/A1
      Descriptors toponímics: Onil



Bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça de tècnic o tècnica economista i formació de borsa d'ocupació. [2019/8423]

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Onil, en sessió ordinària de data 15 de juliol de 2019, va aprovar la convocatòria de les proves selectives i les bases per a la provisió en propietat d'una plaça de tècnic o tècnica economista de l'Ajuntament d'Onil, pel sistema d'oposició lliure – formació de borsa d'ocupació classificada en el grup A1, pertanyent a l'escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnics/es superiors, inclosa en l'oferta d'ocupació pública 2019.



Aquesta convocatòria es regirà per les bases específiques que se citen, que estaran a la disposició de les persones interessades en el tauler d'anuncis digital, www.onil.es – secció d'edictes, i tradicional de la corporació, en el Negociat de Personal de l'Ajuntament d'Onil, així com en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant núm. 157/2019 de data 20 d'agost de 2019.

El termini de presentació de sol·licituds per a prendre part en les proves selectives serà de 20 dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado, en el Registre General d'aquest ajuntament o en qualsevol de les formes establides en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Les instàncies de participació a què es refereix la base quarta de les que regulen aquest procediment selectiu estaran a la disposició de les persones interessades a través de l'anunci publicat en el tauler d'edictes digital, https://carpeta.onil.es secció d'ocupació, o en l'apartat d'instàncies del tauler d'anuncis, https://carpeta.onil.es/GDCarpetaCiudadano/Tablon.do?action=verAnuncios&pa=Instanacias.

Cosa que es fa pública d'acord amb el que es preveu en l'article 6 del RD 896/1991, de 7 de juny, pel qual s'estableixen les regles bàsiques i els programes mínims a què ha d'ajustar-se el procediment de selecció dels funcionaris d'administració local.



Onil, 4 de setembre de 2019.– L'alcaldessa: Humildad Guill Fuster.

Mapa web