Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Cheste. Convocatòria per a la cobertura, mitjançant concurs oposició, d'una plaça d'oficial o oficiala de serveis múltiples de la Brigada d'Obres i Serveis.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9430 de 19.09.2022
Número identificador:  2022/8305
Referència Base de Dades:  008071/2022
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Agrupacions professionals funcionarials (APF). Sense requisit de titulació
      Descriptors toponímics: Cheste



Convocatòria per a la cobertura, mitjançant concurs oposició, d'una plaça d'oficial o oficiala de serveis múltiples de la Brigada d'Obres i Serveis. [2022/8305]

En el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 150, de data 05.08.2022, han sigut publicades íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a la cobertura, mitjançant sistema de concurs oposició, d'una plaça d'oficial o oficiala de serveis múltiples de la Brigada d'Obres i Serveis de l'Ajuntament, en règim de laboral fix, inclosa en la plantilla de personal laboral, inclosa en l'oferta d'ocupació pública de 2019, aprovada per la Resolució d'alcaldia número 2019-0731.



En les bases s'indica que el termini per a presentar les sol·licituds per a participar en el procés selectiu serà de vint dies hàbils a partir de la publicació de l'extracte de la present convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (BOE).

Qui desitge formar part en aquest procés selectiu ho sol·licitaran en una instància (conforme amb l'annex I de les bases).

Cosa que es fa pública per al coneixement general.



Cheste, 5 d'agost de 2022.– L'alcalde: José Morell Roser.

Mapa web