Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 16 de setembre de 2022, del director general del Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana, per la qual es dona publicitat a la convocatòria del procés selectiu per a cobrir, com a personal laboral fix, llocs de treball de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9431 de 20.09.2022
Número identificador:  2022/8417
Referència Base de Dades:  008103/2022
 



RESOLUCIÓ de 16 de setembre de 2022, del director general del Palau de les Arts Reina Sofi, Fundació de la Comunitat Valenciana, per la qual es dona publicitat a la convocatòria del procés selectiu per a cobrir, com a personal laboral fix, llocs de treball de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (concertino associat o associada, percussió, viola, violí I i violoncel), en torn lliure i mitjançant el sistema d'oposició, corresponents a les ofertes d'ocupació pública de l'entitat de 2021 i 2022. [2022/8417]

En data 31.12.2021 es dona publicitat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 9247 a l'oferta d'ocupació pública del Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana per a 2021. En data 31.05.2022 es dona publicitat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 9351 a l'oferta d'ocupació pública per a l'estabilització d'ocupació temporal de l'any 2022.

Entre els llocs integrants de les ofertes esmentades hi ha 5 llocs de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, 2 dels quals són resultat del procés d'estabilització de la Llei 20/2021, de 28 de desembre. Cap d'aquests llocs es troba afectat pel que estipula la disposició addicional sisena de la Llei 20/2021.

Aquesta resolució dona publicitat a la convocatòria del procés selectiu per a cobrir definitivament aquests 5 llocs, per torn lliure, mitjançant el sistema selectiu d'oposició, de conformitat amb el que s'estableix en l'apartat II.7 de la Resolució de 27 d'abril de 2022, del conseller d'Hisenda i Model Econòmic, per la qual es dicten instruccions i es disposa la publicació del VI Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, pel que fa a la provisió de places que es corresponen amb la prestació de serveis de caràcter artisticomusical.

Aquest procés selectiu es regirà per les bases i els annexos a aquestes que s'adjunten a aquesta resolució.

En allò no previst en les bases esmentades, se seguiran les indicacions adreçades a les persones aspirants que la Direcció de la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia i l'òrgan tècnic de selecció, segons les respectives competències, faran públiques a través de la seu electrònica ocupacio.lesarts.com i www.muv.ac/orquestra-de-la-comunitat-valenciana. Igualment, a través d'aquestes seus electròniques, s'informarà sobre les formes, dates i terminis d'admissió de sol·licituds per a participar en el procés selectiu.

Per tant, i en virtut de les facultats atorgades per l'article 25.i) dels Estatuts del Palau de les Arts i la Direcció General de Pressupostos en data 29 de desembre de 2021 i 27 de maig de 2022, resolc:





Primer. Normes generals

1.1. De conformitat amb el que disposen els articles 2 i 3 de la Llei 1/2015, de 6 de febrer, de la Generalitat, d'hisenda pública, del sector públic instrumental i de subvencions, el Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana (d'ara en avant Les Arts) s'integra en el sector públic instrumental de la Generalitat, per la qual cosa li seran d'aplicació els principis de selecció establits en l'article 60 i l'accés a l'ocupació pública de les persones amb discapacitat o diversitat funcional establits en la Llei 4/2021, de 16 d'abril, de la Funció Pública Valenciana, així com els principis rectors d'accés a l'ocupació pública i persones amb discapacitat dels articles 55 i 59 del text refós de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.

Els llocs a cobrir es determinen a través de les corresponents ofertes d'ocupació pública, que s'han definit sobre la base de les premisses legalment aplicables.

1.2. L'objecte d'aquesta convocatòria és regular el procés selectiu per a cobrir, pel procediment d'oposició, en torn lliure, en règim especial d'artistes laboral de duració indefinida, 5 llocs de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, d'ara en avant OCV, que pertany a l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2021 i 2022, de conformitat amb el detall per instrument que s'indica en l'annex I.

1.3. Aquest procés es regirà per la Resolució de 27 d'abril de 2022, del conseller d'Hisenda i Model Econòmic, per la qual es dicten instruccions i es disposa la publicació del VI Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, relatiu a criteris generals d'aplicació a les ofertes d'ocupació pública i les seues convocatòries, a les borses d'ocupació temporal, com també als processos d'estabilització derivats de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, en el sector públic instrumental de la Generalitat; pel Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors; per la resta de normes de general i pertinent aplicació, pel que disposa el conveni col·lectiu d'aplicació a l'entitat, així com pel que es disposa en aquesta convocatòria.



1.4. Aquesta convocatòria tindrà en compte el principi d'igualtat de tracte entre homes i dones pel que fa a l'accés a l'ocupació, d'acord amb l'article 14 de la Constitució Espanyola, la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes, i el que estableix el mateix Pla d'igualtat de Les Arts.



1.5. El procés de selecció garantirà el dret d'accés a l'ocupació pública de les persones interessades, de conformitat amb els principis de selecció i l'accés a l'ocupació pública de les persones amb discapacitat o diversitat funcional establits en la Llei 4/2021, de 16 d'abril, de la Funció Pública Valenciana, així com els principis rectors d'accés a l'ocupació pública i persones amb discapacitat dels articles 55 i 59 del text refós de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.





Segon. Característiques del lloc

2.1. Els grups i nivells professionals corresponents als llocs objecte d'aquest procés selectiu són:



Grup

Professional Nivell Instrument



M2 1 Concertino associat/ada Primer violí

M2 5 Tutti Percussió

M2 5 Tutti Viola

M2 5 Tutti Primer violí

M2 5 Tutti Violoncel



2.2. La retribució bruta anual corresponent als llocs objecte d'aquest procés selectiu és de 66.792 € per a Concertino associat/ada i 49.060 € per a Tutti per a l'exercici 2022.

2.3. Les persones que resulten seleccionades es vincularan a Les Arts a través d'un contracte indefinit en règim laboral d'artistes en espectacles públics, acollit al Reial decret 1435/85, d'1 d'agost, amb un període de prova de 6 mesos i estaran subjectes al règim d'incompatibilitats de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques i la normativa de desplegament.

Per a la superació del període de prova serà necessària una certificació favorable, emesa per la comissió de valoració, tal com s'indica en l'apartat 9.5, respecte a l'execució correcta del lloc de treball.



Tercer. Requisits

3.1. Aquelles persones que desitgen participar en el procés selectiu hauran de posseir, en el dia de la finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantindre fins al moment de la formalització del contracte de treball, en virtut d'una primera o successives citacions segons l'ordre que resulte d'aquest procés, els requisits següents:

3.1.1 Tindre nacionalitat espanyola, o ser nacional d'algun de la resta d'Estats membres de la Unió Europea, o persones estrangeres amb residència legal a Espanya. No obstant això, podrà presentar candidatura també qualsevol persona que no es trobe en les situacions esmentades de nacionalitat i/o residència, encara que haurà d'obtindre de forma obligatòria la residència legal a Espanya en el termini màxim de 6 mesos des de la data de publicació del resultat d'aquesta convocatòria, en el cas de ser seleccionada per a cobrir el lloc objecte de la convocatòria.



3.1.2 Tindre capacitat legal per a contractar la prestació del seu treball, d'acord amb el que preveu l'article 7 de l'Estatut dels Treballadors.



3.1.3 Haver complit 16 anys i no excedir, si fora el cas, l'edat màxima legal de jubilació.

3.1.4 No incórrer en cap causa d'incompatibilitat que li impedisca l'exercici de funcions en règim general amb una entitat pública.

3.1.5 Posseir les capacitats funcionals i aptituds físiques i psíquiques que siguen necessàries per a realitzar les funcions o tasques corresponents. Les persones amb diversitat funcional podran participar en el procediment selectiu, en igualtat de condicions que la resta de les persones aspirants, sempre que puguen acreditar el grau de diversitat funcional, així com la compatibilitat amb la realització de les funcions o tasques corresponents. Aquelles persones que superen les proves selectives hauran d'acreditar, durant el període de prova, mitjançant certificat mèdic oficial, que posseeixen les capacitats i aptituds físiques i psíquiques necessàries per a la realització de les funcions o tasques corresponents.

3.1.6 Habilitació: no trobar-se inhabilitat/ada per sentència ferma per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a la qual es pretén accedir. Si es tracta de persones nacionals d'altres estats, no trobar-se inhabilitat/ada o en situació equivalent que impedisca, en els mateixos termes al seu Estat, l'accés a l'ocupació pública.

3.1.7 En cas d'haver prestat serveis amb caràcter previ en la Fundació Palau de les Arts Reina Sofia, no haver sigut acomiadat/ada disciplinàriament de forma procedent per la Fundació.

3.1.8 Posseir la titulació exigida de Títol Superior de Música, en l'especialitat de l'instrument (percussió, violí, viola i violoncel) que corresponga amb la sol·licitud presentada, o equivalent, segons les equivalències reconegudes per la legislació vigent, o complir els requisits per a obtindre-la en la data de finalització del termini de presentació de candidatures.

Els requisits anteriors s'hauran de reunir en referència amb l'últim dia del termini de presentació de sol·licituds, i es mantindran fins a la data de formalització del contracte. El contracte de treball no podrà formalitzar-se amb aquelles persones que no acrediten que reuneixen els requisits i condicions exigits en la convocatòria.

En qualsevol cas, a la data de formalització del contracte, les persones que hagen obtingut la titulació a l'estranger i hagen sol·licitat dins del termini establit i en la forma escaient l'homologació corresponent, s'entendrà que compleixen aquest requisit i hauran d'obtindre la pertinent homologació en el termini màxim de 4 anys.

En el cas que, una vegada obtinguda l'homologació, aquesta ho siga per un nivell inferior al requerit en aquesta convocatòria, degut a les diferents regulacions entre països existents en aquesta matèria, la persona contractada disposarà d'un termini màxim de 2 anys, des de l'obtenció de l'homologació, per a adquirir la titulació al nivell requerit. En cas de no obtindre-la, aquesta circumstància suposarà l'extinció contractual immediata segons el que estableix l'article 52 de l'Estatut dels Treballadors.

Les Arts, en la mesura de les seues possibilitats, assessorarà i facilitarà el procés dels tràmits corresponents per a l'obtenció de l'homologació corresponent, tot i que serà responsable únic del compliment i obligació d'obtenció d'aquesta el mateix professor/a contractat/ada.

3.2. Les persones amb diversitat funcional seran admeses en igualtat de condicions amb la resta d'aspirants, sense establir exclusions per limitacions psíquiques o físiques, tret dels casos en què siguen incompatibles per a la realització de les tasques o funcions corresponents. Per a aquestes persones, si ho han sol·licitat prèviament a la instància, l'òrgan tècnic de selecció adaptarà, en la mesura que siga possible, el temps i mitjans de realització dels exercicis de manera que gaudisquen d'igualtat de condicions.



Quart. Presentació de sol·licituds: forma i termini

4.1. Aquelles persones que desitgen participar en aquest procés selectiu hauran d'emplenar el model de sol·licitud d'inscripció a través del web «muv.ac»: www.muv.ac/orquestra-de-la-comunitat-valenciana, i caldrà completar el perfil en «muv.ac», com a mínim, amb les següents dades i documents:

a) En l'apartat «Dades Personals», dades personals completes.

b) En l'apartat «Currículum», currículum acadèmic i professional.

c) En l'apartat «Documents».

c1) Requisit 3.1.1

Document d'Identitat / Passaport / NIE / Permís de treball i residència

c2) Requisit 3.1.6

Declaració jurada de no haver sigut inhabilitat o inhabilitada per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a la qual es pretén accedir. Si es tracta de persones nacionals d'altres estats, no trobar-se inhabilitades o en situació que impedisca, en els mateixos termes al seu Estat, l'accés a l'ocupació pública. Aquesta declaració s'efectuarà directament durant el procés d'inscripció per la web.



c3) Requisit 3.1.7

Diploma escanejat o document acreditatiu de la possessió del títol superior o equivalent de l'instrument al qual es presenta.

c4) Requisit 3.1.8

Justificant d'haver procedit al pagament de participació establit en l'apartat 5 d'aquesta convocatòria.

La participació d'un/a aspirant en aquest procés de selecció comportarà per part seua:

– confirmació que compleix els requisits indispensables exigits per a participar-hi.

– reconeixement de l'autenticitat de la documentació que hi adjunta i de la informació que apareix al seu currículum.

– acceptació expressa de tot el que s'estableix en les bases reguladores d'aquesta convocatòria.

– autorització a Les Arts i, si és procedent, per al tractament automatitzat de les seues dades.

– autorització a Les Arts per a la publicació, a la pàgina web d'aquesta i al web muv.ac, dels resultats obtinguts en el procés de selecció.

– autorització a Les Arts per a la gravació audiovisual de cadascuna de les proves, d'acord amb el que s'estableix en les bases d'aquesta convocatòria.

4.2. Totes les persones inscrites hauran d'indicar un compte de correu electrònic a l'efecte de comunicacions.

El domicili, correu electrònic i telèfons de contacte que s'indiquen en la inscripció es consideraran com els únics vàlids a l'efecte de notificacions, i seran responsabilitat exclusiva del sol·licitant tant els errors en la consignació d'aquests, com la no comunicació per escrit a aquesta entitat de qualsevol canvi de domicili, correu electrònic i/o telèfon de contacte.

4.3. En cas de no presentar alguna documentació de la manera establida, la persona que no complisca aquest requeriment no serà contractada i això suposarà la seua expulsió com a candidat/a vàlid/a.

El control de validesa d'aquests documents podrà determinar l'exclusió del procés de les persones que no complisquen algun dels requisits, sense perjudici que Les Arts puga requerir en qualsevol moment a les persones aspirants que aporten els documents originals per a fer-ne la confrontació, fins i tot una vegada haja conclòs el procés selectiu, i eliminar la persona aspirant o rescindir la relació laboral si s'observa alguna irregularitat.

4.4. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 31 d'octubre a les 14.00 h (hora local) i començarà a comptar a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Aquesta convocatòria, a més, es farà pública en la pàgina web de Les Arts.

4.5. Durant el procés de selecció i fins a la finalització de les proves, tota la informació que hagen de saber els participants es publicarà en les webs https://ocupacio.lesarts.com/ i www.muv.ac/orquestra-de-la-comunitat-valenciana, i aquesta publicació serà la notificació a tots els efectes.

Correspon a les persones aspirants prestar la deguda atenció a la publicació dels llistats, així com a la informació dels terminis i als requeriments que Les Arts poguera fer-los amb caràcter general, cosa que es realitzarà sempre i únicament a través de les webs esmentades.

Els possibles requeriments personals es faran a través del telèfon o correu electrònic facilitat per les persones aspirants, i també serà responsabilitat seua prestar la deguda atenció a aquestes comunicacions.





Cinqué. Pagament de participació

5.1. Per a inscriure's correctament s'ha d'haver fet el pagament establit i aprovat pels òrgans de govern de l'entitat, en Comissió Executiva de data 19.05.2021.

5.2. El preu establit és de 20 euros. Aquest pagament es realitzarà per mitjà de transferència al compte de Les Arts en el banc CAIXABANK amb les següents dades de transferència:

IBAN: ES39-2100-2271-2702-0017-1669

En «Concepte» de la transferència, la persona aspirant haurà de consignar el seu nom i cognoms, número d'identitat i el text «Pagament inscripció OEP OCV-Concertino Associat 22», «Pagament inscripció OEP OCV-Percussió Tutti 22», «Pagament inscripció OEP OCV-«Pagament inscripció OEP OCV– I Violí Tutti 22» o bé «Pagament inscripció OEP OCV-Cello Tutti 22», segons el procediment al qual es presente la persona candidata.

En cap cas, aquest pagament de participació eximirà del tràmit de registre electrònic de la sol·licitud en la web. La manca de justificació de l'abonament d'aquest preu o de la presentació dins del termini establit i en la forma escaient en la web de la sol·licitud d'inscripció determinarà l'exclusió de la persona aspirant.

5.3. Exempcions al pagament d'inscripció. Estaran exemptes del pagament:

a) Les persones que figuren com a demandants d'ocupació durant el termini, com a mínim, de sis mesos anteriors a la data de convocatòria de les proves selectives. Seran requisits per a beneficiar-se de l'exempció que, en el termini del qual es tracte, no hagen rebutjat cap oferta d'ocupació adequada, no s'hagen negat a participar, tret de causa justificada, en accions de promoció, formació o reconversió professional i que, així mateix, no tinguen rendes superiors, en còmput mensual, al salari mínim interprofessional.

Per tal d'acollir-se a l'exempció, les persones interessades hauran d'acreditar la condició de demandant d'ocupació així com acreditar no haver rebutjat cap oferta d'ocupació adequada i no haver-se negat a participar en accions de promoció, formació o reconversió professional, tot això mitjançant un certificat emés per l'Institut Nacional d'Ocupació o, si escau, el servei regional d'ocupació que corresponga, i aquest certificat haurà d'anar acompanyat de l'informe actualitzat de la vida laboral emés per la Tresoreria General de Seguretat Social.

Pel que fa a l'acreditació de les rendes, es realitzarà amb una declaració jurada o promesa escrita de la persona sol·licitant.

b) Aquelles persones que siguen membres d'una família nombrosa de caràcter especial o d'una família monoparental de categoria especial, en els termes de l'article 12.1.c de la Llei 40/2003, de 18 de novembre, de protecció a les famílies nombroses. La condició de família nombrosa de categoria especial s'acreditarà mitjançant el títol corresponent actualitzat. S'ha d'adjuntar a la sol·licitud una còpia compulsada o confrontada del carnet de família nombrosa de caràcter especial en vigor.



Tindran dret a una reducció del 50 % de l'import total les persones que acrediten ser membres de família nombrosa de categoria general. L'acreditació d'aquesta condició es farà adjuntant a la sol·licitud una còpia compulsada o confrontada del carnet de família nombrosa general en vigor.

c) Les persones que siguen víctimes d'actes de violència sobre la dona que acrediten aquesta condició mitjançant qualsevol dels mitjans de prova prevists en la normativa autonòmica contra la violència sobre la dona en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

d) Les persones amb diversitat funcional igual o superior al 33 %. Aquesta condició s'acreditarà mitjançant un certificat actualitzat acreditatiu de la discapacitat expedit per l'òrgan competent per a expedir aquests certificats. S'acompanyarà la sol·licitud amb una còpia compulsada o confrontada del certificat.

e) Les persones en situació d'exclusió social, quan aquesta s'acredite per l'òrgan competent en matèria de benestar social de l'ajuntament de residència.

Les persones aspirants en les quals concórreguen una o més d'aquestes circumstàncies ho faran constar a la sol·licitud d'inscripció telemàtica en marcar la casella destinada a l'efecte. Així mateix, hauran d'aportar, en l'apartat corresponent de la web en el moment de la inscripció, la documentació acreditativa d'aquesta condició dins del termini previst per a la realització de la inscripció.

5.4. La devolució d'aquest pagament no procedirà en els supòsits d'exclusió de les proves selectives per causa imputable a la persona interessada.

5.5. La manca de la justificació de l'abonament del pagament de participació en el moment de la inscripció determinarà l'exclusió de la persona aspirant.

5.6. Les persones que superen finalment les proves selectives i que hagen sol·licitat una de les exempcions establides en aquest apartat hauran de presentar fotocòpia compulsada dels documents acreditatius de l'exempció. En cas contrari, no podran formalitzar el contracte com a personal indefinit de Les Arts, sense perjudici de la responsabilitat en què pogueren haver incorregut per falsedat en la seua sol·licitud de participació.



Sisé. Admissió de les persones aspirants

6.1. Transcorregut el termini de presentació de sol·licituds, la direcció general de Les Arts, dictarà resolució i declararà aprovat el llistat de persones aspirants admeses i excloses provisionalment, indicant-ne el motiu de l'exclusió, el qual es publicarà en les webs esmentades en l'apartat 4.5.

6.2. Les persones aspirants disposaran d'un termini màxim de 7 dies naturals, a partir de l'endemà de la publicació del llistat provisional, per tal d'esmenar els defectes en què hagen pogut incórrer en la sol·licitud o realitzar les al·legacions que consideren pertinents. Transcorregut el termini i vistes les al·legacions, i, si escau, esmenats els defectes, la direcció general de Les Arts, dictarà resolució i farà definitiva la relació de persones admeses i excloses a la realització de les proves, la qual es publicarà en les webs esmentades, junt amb la data concreta i hora en què tindran lloc les proves selectives, que, en tot cas, es duran a terme en un termini no inferior a 7 dies naturals des de la publicació del llistat definitiu. Aquesta publicació servirà de notificació a efectes d'impugnacions i recursos.

L'esmena es farà a través de les webs esmentades, en els apartats habilitats a l'efecte.



Seté. Òrgan tècnic de selecció: tribunal

7.1. Per a l'execució del procés selectiu, avaluació de la fase d'oposició de les persones aspirants, es constitueix un òrgan tècnic de selecció col·legiat, el qual actuarà sotmés a les causes generals d'abstenció i recusació contingudes en els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

7.2. El funcionament de l'òrgan tècnic de selecció serà l'establit amb caràcter de precepte bàsic en els articles 15 a 18 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, i en allò no previst en aquestes bases s'aplicarà supletòriament el que disposen els articles 19 a 22 de la llei esmentada per als òrgans col·legiats de l'Administració general de l'Estat.

7.3. El nomenament de les persones que constituiran l'òrgan tècnic de selecció es farà amb una antelació mínima de 7 dies naturals a la data d'inici de les proves, mitjançant resolució que es publicarà en la web de Les Arts.

La composició corresponent es farà d'acord amb el que estableix el conveni col·lectiu vigent d'aplicació a l'entitat o, si hi manca, d'acord amb el que està regulat en l'apartat II.11 de la resolució de 27 d'abril de 2022 indicada.

7.4. Serà competència de l'òrgan tècnic la resolució de les incidències que durant el transcurs del procés es puguen produir, i vetlarà, també, pel desenvolupament correcte d'aquest.

7.5. Si, en qualsevol moment del procés l'òrgan tècnic de selecció té coneixement que alguna de les persones sol·licitants no reuneix els requisits exigits, o els mèrits al·legats, haurà de requerir-los per a la seua acreditació. En el cas de no ser acreditats en un termini de 7 dies naturals des que s'ha fet el requeriment, la persona quedarà exclosa del procés, prèvia indicació de les inexactituds o falsedats formulades per la persona sol·licitant.



Huité. Procediment de selecció

8.1. El procediment de selecció serà el d'oposició.

8.2. La fase d'oposició, consistirà en una Audició, amb els exercicis que s'especifiquen en l'annex II i consistirà en dues proves obligatòries, i la primera serà eliminatòria respecte de la segona.

8.2.1 1a Prova. – Primera ronda, obligatòria i de caràcter eliminatori, es realitzarà amb cortina. L'ordre d'actuació de les persones aspirants estarà determinat alfabèticament segons el primer cognom, d'acord amb el sorteig que es realitzarà el mateix dia de l'audició. Totes les persones candidates seran convocades a primera hora per a procedir al sorteig. Aquest sorteig es farà cada dia que es duguen a terme les audicions.



Durant la celebració de la primera prova cada aspirant es cenyirà a la interpretació estricta del programa exigit pel tribunal. L'incompliment d'aquesta disposició determinarà, per a la persona aspirant, la impossibilitat de continuar amb les proves d'audició.

Finalitzada la primera prova, el tribunal estendrà acta amb el llistat de persones presentades i indicarà APTE/A o NO APTE/A. Seran considerades aptes les persones que obtinguen el 50 % dels vots del tribunal. Aquest llistat es publicarà a la finalització de la prova en les pàgines web indicades en l'apartat 4.5. i als taulers habilitats a l'efecte.



8.2.2 2a Prova. – Segona ronda, obligatòria i de caràcter eliminatori, es realitzarà sense cortina. Les persones que hagen passat la primera prova realitzaran la segona prova. L'ordre de citació serà alfabètic i començarà per la lletra del primer cognom, d'acord amb el sorteig que es realitzarà el mateix dia de l'audició. Totes les persones candidates seran convocades a primera hora per a procedir al sorteig. Aquest sorteig es farà cada dia que es duguen a terme les audicions.



La segona prova podrà consistir en un o dos exercicis, en funció de l'instrument, com es detalla en l'annex II.

L'exercici a realitzar es puntuarà de l'1 al 10 per cadascuna de les persones que componen el tribunal. La puntuació final de cada candidat/a s'obtindrà de la mitja de les puntuacions assignades per cada membre del tribunal.

El vot serà secret i es farà una vegada haja finalitzat l'exercici.

Finalitzada la segona prova, el tribunal estendrà acta amb el llistat de persones presentades i hi indicarà la puntuació obtinguda. Aquest llistat serà publicat a la finalització de la prova en les pàgines web esmentades en l'apartat 4.5. i als taulers habilitats a l'efecte.

8.2.3 3a prova. – Tercera ronda: facultativa. La seua celebració és competència del tribunal, sempre que hi haja més persones aprovades que els llocs a cobrir. Consistirà en la interpretació d'alguna de les parts del programa indicat en l'annex a decisió de tribunal, el qual acordarà el sistema de puntuació i en deixarà constància en l'acta corresponent.



Finalitzada aquesta tercera prova, si escau, el tribunal estendrà acta amb el llistat de persones que s'hi ha presentat i indicarà la puntuació obtinguda. Aquest llistat es publicarà a la finalització de la prova en les pàgines web indicades en l'apartat 4.5. i als taulers habilitats a l'efecte.



8.3. En funció del nombre total de persones admeses a realitzar l'Audició, el procés selectiu de cada instrument podrà tindre una duració de més d'un dia. El detall concret dels dies es publicarà en les webs esmentades. En qualsevol cas, la data d'inici de les audicions no excedirà de 3 mesos des de la data de finalització del termini per a la presentació de les inscripcions.

No es proporcionaran còpies de cap dels extractes orquestrals: les persones candidates els hauran d'obtindre pels seus mitjans.



En cada exercici, el tribunal es guarda la potestat de posar-ne fi en el moment que considere oportú.

Queda prohibit l'ús de telèfons mòbils, tant per a totes les persones que formen part del tribunal com per als participants, durant la realització de les proves per tal d'impedir qualsevol tipus de comunicació entre el tribunal i/o participants i qualsevol persona externa a aquest, amb la finalitat d'evitar distraccions i aconseguir la major imparcialitat possible de les proves.

Es procedirà a la gravació audiovisual de cada prova (primera i segona) de cada aspirant, a l'efecte corresponent del contingut del desenvolupament de la prova i possibles reclamacions, sense que aquesta gravació puga tindre altres finalitats que les indicades en aquest apartat.

Les proves seran públiques i s'haurà de mantindre com a límit l'aforament permés de la sala on es realitzen. El públic no les podrà gravar amb cap mitjà ni per a cap finalitat, i s'haurà de guardar silenci absolut. Per tal de garantir la igualtat d'oportunitats, els aspirants sols podran accedir a la sala de l'audició en les proves en les quals no participen.

Seran excloses les persones que no es presenten el dia de la prova al lloc i l'hora que s'haja establit a l'efecte, o bé que es presenten quan ja s'hagen iniciat les proves.

El tribunal podrà requerir, en qualsevol moment del procés, l'acreditació d'identitat de les persones aspirants. Així mateix, si tinguera coneixement que algun/a dels/de les aspirants no compleix qualsevol dels requisits exigits en la convocatòria, prèvia audiència a la persona interessada, haurà de proposar la seua exclusió.

Si el tribunal ho considera oportú podrà sol·licitar d'algun/a aspirant la repetició de tota o part de l'audició (alguna obra, passatge, reinterpretar un fragment, concert, etc.,) en qualsevol de les proves.





Nové. Resultat final

9.1. Finalitzada l'oposició es publicarà el llistat provisional de persones candidates amb el resultat de la prova d'oposició, amb el detall de primera i segona prova, el qual inclourà la puntuació corresponent obtinguda. Aquesta publicació es realitzarà pels mitjans esmentats en l'apartat 4.5. A partir de la data de publicació, es comptarà amb un termini de 7 dies naturals per a possibles reclamacions. Finalitzat el termini per a la presentació de reclamacions, el tribunal publicarà el llistat definitiu d'aspirants amb la puntuació pels mateixos mitjans.

9.2. Es configurarà una relació de les persones aspirants que hagen arribat a la puntuació mínima de 4 punts en l'oposició, ordenada per puntuació de major a menor, i es consideraran les persones seleccionades per a ocupar els llocs objecte d'aquesta convocatòria, aquelles que hagen obtingut les puntuacions més altes per l'ordre corresponent, i sempre que la puntuació de la fase d'oposició obtinguda siga igual o superior a 7 punts. Aquest llistat serà publicat per resolució de la Direcció general de Les Arts, a proposta de l'òrgan tècnic de selecció i es publicarà tant en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana com en les webs habilitades a l'efecte.

9.3. En cas d'empat, es resoldrà pel vot de qualitat del president/a del tribunal.

9.4. La convocatòria podrà declarar-se deserta si no existeix cap candidat/a que haja obtingut la puntuació mínima requerida.

9.5. La persona que resulte seleccionada, d'acord amb el que s'ha estipulat en l'apartat 2.3., serà contractada amb caràcter indefinit i haurà de superar un període de prova de 6 mesos.

9.6. En cas que alguna de les persones candidates no presente la documentació corresponent, no complisca els requisits exigits, renuncie, o si la certificació emesa per la comissió de valoració pel que fa a l'execució correcta del lloc de treball durant el període de prova és desfavorable, el lloc s'adjudicarà a la següent persona candidata de la relació a la qual es refereix el punt 9.2.

La comissió de valoració estarà formada per:

– La Direcció Artística.

– La persona que ostente la Direcció Musical de l'OCV.

– Els i les Principals de la secció que corresponga al candidat/a, els quals hauran recopilat també l'opinió de tota la secció.

– La persona que ostente el càrrec de Concertino o bé, si hi manca, Concertino Associat.

– I la Comissió Artística.

Durant el període de prova, la persona contractada amb caràcter indefinit serà valorada per aquesta comissió, la qual emetrà la seua valoració del candidat/a amb caràcter previ al compliment dels 6 mesos, i n'informarà a la Direcció de Les Arts.



Deu. Normes finals

10.1. Les persones que participen en les proves corresponents hauran d'observar, en tot moment, les instruccions de les persones que componen el tribunal, o del personal ajudant de Les Arts, durant la celebració d'aquestes i, en especial, assumiran i compliran totes les mesures higièniques i sanitàries que siguen exigides per l'entitat com a conseqüència de la Covid-19. Qualsevol alteració en el desenvolupament normal de les proves per part d'alguna de les persones aspirants, quedarà reflectida a l'acta corresponent, i aquest/a aspirant podrà continuar l'exercici amb caràcter condicional fins que el Tribunal resolga l'incident.

10.2. Qualsevol de les actuacions adoptades per l'òrgan tècnic de selecció derivades del procés selectiu, podrà ser impugnada pels/per les interessats/ades en els casos i en la forma establits per la normativa d'aplicació.

10.3. Les despeses de desplaçament i estada a València van a càrrec dels aspirants. Els aspirants disposaran d'un espai comú per a preparar-se abans de la seua intervenció. En la mesura que siga possible, s'intentarà que l'espai per a practicar en els últims deu minuts siga d'ús individual.

10.4. Les persones candidates utilitzaran, en totes les proves de les audicions, l'instrument que utilitzarien si, efectivament, s'incorporen a Les Arts. Si finalment, una vegada incorporada la persona, haguera de canviar d'instrument, aquest no podrà ser d'inferior qualitat al que s'ha utilitzat en l'audició i s'haurà de notificar amb dos mesos d'antelació a l'inici de la seua contractació a la Direcció de Les Arts.

10.5. Es posarà a disposició dels aspirants que ho desitgen un pianista acompanyant. En la primera prova sols estarà a disposició durant la realització d'aquesta. Per a aquelles persones candidates que passen a la segona prova, prèvia indicació en la inscripció, el/la pianista estarà disponible fins a un màxim de 10 minuts abans de l'audició i durant aquesta.



Onze. Borsa d'ocupació resultant

11.1. De conformitat amb la Resolució de 27 d'abril de 2022, del conseller d'Hisenda i Model Econòmic, per la qual es dicten instruccions i es disposa la publicació del VI Acord de la Comissió de Diàleg Social del Sector Públic Instrumental de la Generalitat, relatiu a criteris generals d'aplicació a les ofertes d'ocupació pública i les seues convocatòries, a les borses d'ocupació temporal, com també als processos d'estabilització derivats de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública, en el sector públic instrumental de la Generalitat, del resultat d'aquest procés selectiu es constituirà una borsa d'ocupació per instrument de la qual formarà part el personal que haja participat en les proves d'accés, haja superat la primera part eliminatòria de la fase d'oposició, i haja obtingut en la segona prova la nota mínima de 4 punts, però no haja resultat seleccionat/ada.

11.2. Per al lloc de violí es constituirà una borsa genèrica de Violí Tutti.

11.3. L'ordre que correspondrà a cada persona que passe a formar part de la borsa, estarà determinat per la puntuació aconseguida, que, en qualsevol cas, haurà de ser d'un mínim de 4 (nota de tall) de la fase d'oposició, i es crearà un llistat per instruments inclosos en aquesta convocatòria per ordre de prioritat de major a menor puntuació.

11.4. La vigència d'aquesta borsa començarà a comptar a partir de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de la constitució de la borsa d'ocupació, i tindrà caràcter indefinit fins a la constitució de nova borsa.

11.5. La borsa d'ocupació creada a l'efecte servirà per a la contractació per una duració determinada, per a una o diverses produccions/projectes, o per a un temps determinat, per una temporada o pel temps en què una producció i/o programa estiga en cartell, o per a contractacions temporals de substitució, totes elles autoritzades per la Conselleria que tinga assignades competències en matèria d'Hisenda (Art. 36 i D.A.20 de la Llei 8/2021, de 30 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l'exercici 2022), de conformitat amb el Reial decret 1435/1985, d'1 d'agost, pel qual es regula la relació laboral especial de les persones artistes que desenvolupen la seua activitat en les arts escèniques, audiovisuals i musicals, així com de les persones que realitzen activitats tècniques o auxiliars necessàries per a l'execució d'aquesta activitat i, en allò que no hi està previst, d'acord amb les causes establides en el Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors.

11.6. S'haurà de respectar la duració màxima prevista en la legislació laboral per a cada modalitat de contracte laboral que resulte d'aplicació per a la cobertura temporal dels llocs o necessitats referits.

11.7. En allò no previst en aquest apartat, serà d'aplicació el que estableix la Resolució de 27 d'abril de 2022, així com les bases de funcionament de les borses d'ocupació temporal que hagen sigut negociades amb la representació legal de la plantilla de Les Arts i publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el portal de transparència de l'entitat.

Dotze. Tractament de dades personals

D'acord amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades), i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, us comuniquem que les dades facilitades a través d'aquesta inscripció a l'oferta d'ocupació seran incorporades a un fitxer denominat Nòmines, personal i recursos humans, titularitat de Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana, a fi de formar part en els processos de selecció de personal que realitze l'entitat. Les dades es conservaran durant el període de temps que es requerisca per al procés de selecció i no seran cedides tret d'obligació legal.



Aquestes dades seran utilitzades amb l'única finalitat de fer-vos participar en els processos de selecció de personal realitzats per Palau de les Arts Reina Sofia, Fundació de la Comunitat Valenciana.

En cas de produir-se alguna modificació en les vostres dades, us preguem que ens ho comuniqueu degudament.

Així mateix, us informem que en qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament de les vostres dades, així com de retirar el consentiment prestat o de formular reclamacions davant de l'autoritat de control. Aquestes accions podran exercir-se enviant la sol·licitud per correu electrònic a lopd@lesarts.com o per correu postal a l'avinguda del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina) 1, 46013 València.



València, 16 de setembre de 2022.– El director general: Jorge Juan Culla Bayarri.





ANNEX I

Llocs convocatòria





Codi lloc Denominació Grup. Prof. i nivell

1 4013 Concertino associat/ada (primer violí) M2-1

2 5149 Tutti (percussió) M2-5

3 5150 Tutti (viola) M2-5

4 4078 Tutti (primer violí) M2-5

5 4099 Tutti (violoncel) M2-5









ANNEX II

Audició



CONCERTINO ASSOCIAT/ADA



CONCERT SOLISTA

Primer moviment (amb cadència) i segon moviment, a elegir entre:



– Mozart: Concert per a violí núm. 4, K 218, en re major

– Mozart: Concert per a violí núm. 5, K 219, en la major



CONCERT SOLISTA

Romàntic, a elegir entre:

a) Beethoven: Concert per a violí op. 61 en re major

b) Brahms: Concert per a violí op. 77 en re major

c) Sibelius: Concert per a violí op. 47 en re menor

d) Txaikovski: Concert per a violí op. 35 en re major



EXTRACTES ORQUESTRALS:

1. Bach: Matthäus-Passion, Erbarme dich (Probespiel)

2. Beethoven: Missa Solemnis, Benedictus (Probespiel)

*3. Rimski-Kórsakov: Sheherazade

*4. R. Strauss: Also Sprach Zarathustra, des de 12 compassos abans de 26 fins a un abans de 31

5. R. Strauss: Der Burger Als Edelman (Probespiel)

*6. R. Strauss: Ein Heldenleben, números d'assaig 22 fins a 39 i de 106 fins al final

7. Txaikovski: El llac dels cignes, Acte II, núm. 13 Scéne (Probespiel)





VIOLÍ I TUTTI



Un concert (primer moviment amb cadència), a elegir entre:

a) Mozart: Concert per a violí núm. 4, K 218, en re major

b) Mozart: Concert per a violí núm. 5, K 219, en la major

Interpretació de fins a 2 passatges d'orquestra del llistat que es publica més avall.



Primer moviment, amb cadència, d'un concert a elegir entre els següents:

a) Beethoven: Concert per a violí, op. 61, en re major

b) Brahms: Concert per a violí, op. 77, en re major

c) Bruch: Concert per a violí núm. 1, op. 26, en Sol menor

d) Mendelssohn-Bartholdy: Concert per a violí, op. 64, en mi menor

e) Sibelius: Concert per a violí, op. 47, en re menor

f) Txaikovski: Concert per a violí, op. 35, en re major



Extractes orquestrals VIOLÍ I TUTTI:

1) Beethoven: Simfonia núm. 3

3r moviment, des de l'inici al compàs 68.

2) Brahms: Simfonia núm. 4

4t moviment, des del compàs 33 al compàs 80.

3) Mendelssohn-Bartholdy: Simfonia núm. 4

1r moviment, de l'inici al compàs 50, de 90 a 110, de 210 a 216, de 222 a 247, de 391 a 405.

4) Mozart: Simfonia núm. 39

4t moviment, Finale, des de l'inici al compàs 41.

5) Schumann: Simfonia núm. 2

2n moviment, des de l'inici al compàs 48.

6) R. Strauss: Don Juan

Des de l'inici al compàs 35, de 50 a 62.

7) Verdi: La forza del destino

Obertura.

8) Wagner: Siegfried

Acte III, 3a escena, set compassos abans del número 58 fins a cinc després del 58.

9) Wagner: Die Walküre

Acte II, introducció, des de l'inici al compàs 74.





VIOLA TUTTI



1a RONDA

CONCERT SOLISTA

Clàssic. Primer moviment (sense cadència) a elegir entre:

– Hoffmeister: Concert en re major

– Stamitz: Concert op.1 en re major



EXTRACTES ORQUESTRALS:

Interpretació de fins a 4 d'ells, a elegir pel tribunal



2a RONDA

CONCERT SOLISTA

Romàntic. Primer moviment a elegir entre:

– Bartók: Concert per a viola, op. Posth.

– Hindemith: Der Schwanendreher

– Walton: Concert per a viola



EXTRACTES ORQUESTRALS:

1) Beethoven: Simfonia núm. 5

2) Berlioz: Symphonie fantàstiques, Ronde du Sabbat.

3) Brahms: Simfonia núm. 3

4) Bruckner: Simfonia núm. 4, fins al compàs 84.

5) Mahler: Simfonia núm. 10

6) Mendelssohn-Bartholdy: Ein Sommernachtstraum

7) Mozart: Die Zauberflöte

8) Prokófiev: Simfonia clàssica, primer moviment i quart moviment fins al compàs 121.

9) Smetana: Prodaná nevsta

10) R. Strauss: Don Juan

11) Verdi: Otello





PERCUSSIÓ TUTTI



CAIXA

1) Delécluse: Étude 9, de Douze études pour caisse-claire (Ed. Alphonse Leduc)

2) Knauer: Estudis núm.30 i 31 de Kleine Trommel Schule

3) Prokófiev: Suite de Teniente Kijé I – 1 a 2; V – 2 c. després de 54 a 55 (Carroll)

4) Ravel: Boléro.

5) Rimski-Kórsakov: Capritx espanyol. IV: inicio a 10 c. després d'L (Carroll)

6) Rossini: Obertura de La gazza ladra. Desde inicio a c. 11 (Probespiel); desde E a G (Carroll)

7) Von Suppé: Obertura Pique Dame. (Probespiel)



XILÒFON

1) Berg: Wozzeck (Probespiel)

2) Goldenberg: Estudi XIX. Modern School for Xylophone, Marimba, Vibraphone

3) Hindemith: Kammermusik núm 1. (Probespiel)

4) Messiaen: Oiseaux exotiques. 4 a 5; 6 a 7; 26 a 30 (Carroll)

5) Prokófiev: Aleksandr Nevski 30 a 31; 2 c. després de 81 a 2 c. després de 84 (Carroll)

6) Stravinski: Ballet L'ocell de foc (1910). 1 c. abans de 47 a 48; 127 a 133 (Probespiel)

7) Stravinski: Suite L'ocell de foc (1919). 3 c. després de 11 a 14 (Carroll)

8) Stravinski: Petruixka (1947). 80 a 3 c. abans de 81; 2 c. després de 88 a 3 c. després de 90 (Probespiel i/o Carroll)



LIRA

1) Debussy: La mer (Probespiel)

2) Dukas: L'apprenti sorcier (Probespiel)

3) Respighi: Pini di Roma. Inici a 21 c. després de 2; 3 c. després de 3 a 12 c. després de 4; 3 c. abans de 6 a 1 c. abans de 6; 8 c. abans de 8 a fi (Carroll)



VIBRÀFON

1) Berg: Lulu (Probespiel)

2) Bernstein: West Side Story (Probespiel)



MARIMBA

1) Stout: Dance No 2 de Two Mexican Dances for Marimba



PANDERETA

1) Bizet: Carmen: Suite núm. 1 ‘Aragonaise'. Inici a 8 c. abans d'A; 8 c. després de D a fi;

Suite núm. 2 ‘Danse Bohème'. 3 c. abans de D a 3 c. després d'E; 3 c. després d'L a 4 c. després d'M. (Carroll)

2) Britten: Four Sea Interludes. IV: 10 a 11 (Carroll)

3) Dvoák: Obertura Carnaval. Inici a 4 c. abans de C; T a fi (Carroll)

4) Stravinski: Petruixka (1947). 3 c. després de 201 a 206 (Carroll i/o Probespiel)



TRIANGLE

1) Bizet: Carmen: Suite núm. 2 ‘Danse Bohème'. H a 2 c. després d'I (Carroll)

2) Rimski-Kórsakov: Capritx espanyol. IV: 11 c. abans d'M a 7 c. abans d'M; P a 7 c. després de Q; 5 c. després de T a U (Carroll)



PLATS

1) Rakhmàninov: Concert per a piano núm. 2. III: 32 a 13 c. després de 32; 12 c. abans de 38 a 38 (Carroll)

2) Txaikovski: Romeu i Julieta (Probespiel)

3) Txaikovski: Simfonia núm. 4 (Probespiel)



BOMBO

1) Mahler: Simfonia núm. 3. I: 8 c. abans de 2 a 4 c. després de 2; 6 c. després de 32 a 33 (Carroll)

2) Stravinski: La consagració de la primavera. Primer part: 72 a fi. (Carroll)

3) Stravinski: Petruixka (1947). 124 a 127 (Bombo+plats). (Carroll)



TIMBALS

1) Beethoven: Simfonia núm. 9 (Probespiel)

2) Brahms: Simfonia núm. 1. 8 c. després de Q fins a fi. (Goldenberg)

3) Mozart: Die Zauberflöte. Obertura. 194 a fi. (Probespiel)

4) R. Strauss: Der Rosenkavalier. Acte III: 8 c. abans 247 a 2 c. després de 257. (Probespiel)

5) Txaikovski: Simfonia núm. 4. I: 323 a 5 c. després de 348 (Probespiel)





Podeu trobar el material a:

Étude 9, de Douze études pour caisse-claire, Jacques Delécluse (Ed. Alphonse Leduc)

Kleine Trommel Schule. Heinrich Knauer. 1912. FH1021. Hofmeister

Orchestral Repertoire for Bass Drum & Cymbals. Compiled by Raynor Carroll. Batterie Music

Orchestral Repertoire for Tambourine, Triangle and Castanets. Compiled by Raynor Carroll. Batterie Music

Orchestral Repertoire for Glockenspiel Vol. I & II. Compiled by Raynor Carroll. Batterie Music

Orchestral Repertoire for Snare Drum. Compiled by Raynor Carroll. Batterie Music

Orchestral Repertoire for Xylophone Vol. I & II. Compiled by Raynor Carroll. Batterie Music

Test Pieces for Orchestral Auditions. Timpani/Percussion. Orchester Probespiel. Schwender & Ulrich. Ed. Schott

Modern School for Xylophone, Marimba, Vibraphone. Morris Goldenberg. 1950. Chappell & Co., Inc.

Romantic Symphonies for Timpani. Compiled by Morris Goldenberg. 1964. Hal Leonard Publishing Corporation

Two Mexican Dances for Marimba. Gordon Stout. 1977. Studio 4 Productions





VIOLONCEL TUTTI



REPERTORI 1a RONDA

a) Haydn: Concert en re major. Primer moviment, amb cadència Gendron.

b) Beethoven: Simfonia núm. 5, segon moviment.



REPERTORI 2a RONDA

a) Bach: Un preludi de les Suites 4, 5 o 6, a elegir pel candidat.

Primer moviment d'un concert, a elegir entre els següents:

a) Dvoák: Concert per a violoncel

b) Schumann: Concert per a violoncel



Extractes orquestrals:

1) Beethoven: Simfonia núm. 5

2n moviment.

2) Brahms: Simfonia núm. 2

2n moviment.

3) Debussy: La mer

Des de dos compassos abans del número 9 fins a sis compassos després del número 9 (1a veu).

4) Mendelssohn-Bartholdy: Ein Sommernachtstraum

Scherzo d'N a O.

5) Mozart: Le nozze di Figaro

Obertura.

6) Mozart: Simfonia núm. 35, «Haffner»

4t moviment, des de l'inici al compàs 37, de 57 a 67, de 88 a 103 i de 134 a 140.

7) Prokófiev: Simfonia núm. 5

2n moviment, des del número 55 a dos compassos abans del 56.

8) Smetana: Prodaná nevsta

Obertura.

9) R. Strauss: Don Juan

10) Verdi: Requiem

Núm. 3 Offertorium.

11) Wagner: Tristan und Isolde

Introducció.

12) Wagner: Die Walküre

Passatge de tutti.



L'Orquestra de la Comunitat Valenciana no proporcionarà còpies de cap dels extractes orquestrals. Els passatges estan inclosos en el llibre Orchester Probespiel (Schott), tret dels assenyalats amb asterisc.

Mapa web