Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Banyeres de Mariola. Bases i convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de cinc places d'administratiu o administrativa d'administració general per torn de promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9158 de 24.08.2021
Número identificador:  2021/8719
Referència Base de Dades:  008125/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, subgrup C1. Titulació de batxiller o tècnic de formació professional
      Descriptors toponímics: Banyeres de Mariola



Bases i convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de cinc places d'administratiu o administrativa d'administració general per torn de promoció interna. [2021/8719]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 151, d'11 d'agost de 2021, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria del concurs oposició per torn de promoció interna, per a la provisió de cinc places d'administratiu/iva d'administració general, incloses en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2021. Les esmentades places estan enquadrades en l'escala d'administració general, subescala: C, administrativa, i dotades amb el sou corresponent al grup C1.



El termini de presentació d'instàncies serà de vint dies hàbils a partir de l'endemà a la data de la publicació de l'anunci-extracte de la present convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els anuncis successius es publicaran en el tauler d'edictes de la corporació, en la pàgina web de l'Ajuntament (www.portademariola.com) i, si escau, en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant.



Banyeres de Mariola, 16 d'agost de 2021.– L'alcalde president: Josep Sempere i Castelló.

Mapa web