Ficha disposicion

Ficha disposicion





Resolució de 24 d'agost de 2018, de l'Alcaldia, que conté la llista definitiva de persones admeses i excloses per a la borsa de treball d'arquitecte/arquitecta superior.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8371 de 29.08.2018
Número identificador:  2018/8116
Referència Base de Dades:  008138/2018
 



Resolució de 24 d'agost de 2018, de l'Alcaldia, que conté la llista definitiva de persones admeses i excloses per a la borsa de treball d'arquitecte/arquitecta superior. [2018/8116]

Mitjançant el present edicte es fa pública la Resolució d'Alcaldia, de data 24 d'agost de 2018, que conté la llista definitiva d'admesos i exclosos per a la borsa de treball d'arquitecte superior.

«Vist l'estat de tramitació de l'expedient administratiu relatiu al procés de selecció d'una borsa de treball d'arquitecte/a superior afecta a diversitat funcional i sense diversitat funcional (2017/PAC/7438).



Finalitzat el termini d'esmena de documentació i d'errors, en data 17 d'agost de 2018, de les llistes provisionals d'aspirants admesos i exclosos per al procés de borsa de treball d'arquitecte/a superior, grup A, subgrup A1, publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 8359, de data 10 d'agost de 2018, al tauler i a la pàgina web de l'Ajuntament de Xirivella, d'acord amb les bases de la convocatòria, les quals varen ser aprovades per la Resolució de la Regidoria delegada de Personal i Seguretat, núm. 1389/2018, de data 26 de juny, que es van publicar en el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 135, de data 13 de juliol de 2018, al tauler d'edictes i a la pàgina web de l'Ajuntament de Xirivella.

D'acord amb la diligència del Gabinet d'Informació, en la qual consten detallats els aspirants que han presentat al·legacions en el termini establert a la llista provisional d'admesos i exclosos de la borsa de treball d'arquitecte/a superior.

D'acord amb la diligència del tècnic del Servei de Personal, la qual es transcriu a continuació:

«Vista la diligència realitzada pel Gabinet d'Informació de data 22 d'agost, relativa a la documentació presentada pel personal interessat per esmenar els possibles errors o omissions en el termini establert a la Resolució d'Alcaldia núm. 1741/2018, de 2 d'agost, per la qual s'aprova la llista provisional de persones admeses i excloses per al procés de la borsa de treball d'arquitecte o arquitecta superior.



Atés que la documentació presentada per les següents persones ha sigut revisada:

L'aspirant M.ª Rosa Vicent Bamboy ha presentat la documentació corresponent on consta que reunix tots els requisits establits a les bases de la convocatòria, i queda admesa al procés de la borsa de treball d'arquitecte/a superior.

L'aspirant Inmaculada Zaragorá García ha presentat el model d'instància normalitzat corresponent a la convocatòria, i queda admesa al procés de la borsa de treball d'arquitecte/a superior.

L'aspirant Pau García Briet, el qual no constava al llistat provisional d'admesos i exclosos que es va fer públic a la Resolució d'Alcaldia 1741/2018, de 2 d'agost, no ha presentat justificant d'haver presentat la instància en el termini establert a les bases de la convocatòria, obert al dia següent de la seua publicació al BOP número 135, de data 13 de juliol de 2018, per la qual cosa queda exclòs definitivament de la borsa de treball d'arquitecte/a superior.

Queden exclosos definitivament del procés per a la borsa de treball d'arquitecte/a superior sense diversitat funcional els aspirants següents per no presentar cap documentació per a esmenar l'omissió o error, d'acord amb el que estableix l'article 15 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana. I d'acord amb les bases generals de l'Ajuntament de Xirivella:





Nom i cognoms DNI Motiu d'exclusió

Ozores Pastor, José Manuel ...X No presenta el model d'instància normalitzat corresponent a la convocatòria

Agustí Visiedo, Vicente ...W No aporta certificat del SERVEF de no percebre retribucions segons l'ordenança fiscal

Rodrigo Tadeo, Jesús ...T Presentació d'instància fora del termini

Martín Lucas, Manuel Ángel ...G Presentació d'instància fora del termini

Lalinde Aguado, M.ª del Rosario ...D No aporta certificat del SERVEF de no percebre retribucions segons l'ordenança fiscal

Calabuig Pastor, Vicente Miguel ...N Presentació d'instància fora del termini







Atés l'article 15.2 del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana i la base quarta de les bases generals de la borsa de treball, conclòs el termini d'al·legacions i esmenes i resoltes aquestes, la regidoria elevarà a definitiva la relació de persones admeses i excloses mitjançant resolució que es publicarà al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, en el tauler d'edictes i a la pàgina web de l'Ajuntament.»



Atés l'establit a l'article 10 i 55 i ss del Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, l'article 16 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana i 32 i ss del Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, norma que desenvolupa el que estableix la Llei 10/2010, de 9 de juliol.



Considerant el que disposa l'article 116 del Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals i l'article 10 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.



Considerant les atribucions que em corresponen d'acord amb la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, resolc:





Primer. Avocar puntualment l'atribució delegada a favor de la Regidoria Personal i Seguretat Ciutadana, de conformitat al disposat a l'article 116 del Reial decret 2586/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals i a l'article 10 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.





Segon. Estimar les al·legacions presentades que més avall es detallen, en el sentit d'esmenar les deficiències, i admetre-les en el llistat definitiu d'admesos en el procés de la borsa de treball d'arquitecte/a superior amb diversitat funcional i sense diversitat funcional:



– M.ª Rosa Vicent Bamboy, amb DNI ...G, instància presentada en data 14 d'agost de 2018, amb núm. de registre d'entrada 9492.

– M.ª Inmaculada Zaragozá García, amb DNI ...A, instància presentada en data 16 d'agost de 2018, amb núm. de registre d'entrada 9497.





Tercer. Desestimar les al·legacions presentades per les persones aspirants que més avall es detallen per a la borsa de treball d'arquitecte/a superior amb diversitat funcional, en el sentit que no han esmenat les deficiències apreciades:

– Pau Briet García, amb DNI ...V, instància presentada en data 16 d'agost de 2018, amb núm. de registre d'entrada 9515, per no aportar justificant d'haver presentat la instància en el termini establert a les bases de la convocatòria, obert l'endemà de la seua publicació al BOP núm. 135, de data 13 de juliol de 2018, per la qual cosa queda exclòs definitivament de la borsa de treball d'arquitecte/a superior.



Quart. Aprovar la llista definitiva d'aspirants admesos per al procés de la borsa de treball d'arquitecte/a superior que a continuació es detallen:

A) Llista definitiva d'admesos a la borsa de treball d'arquitecte/a superior afecta a diversitat funcional:



Núm. ordre Nom i cognoms DNI

1 Gozálvez Carpio, David ...K







B) Llista definitiva d'admesos a la borsa de treball d'arquitecte/a superior sense diversitat funcional:



Núm

ordre Nom i cognoms DNI Prova de valencià

1 Aleixandre Escrig, Vicente ...R

2 Alemany Viudez, Baltasar ...N

3 Ballester López, Antonio ...P

4 Català Monter, Silvia ...M

5 Couto López, Simeón ...L

6 Espinosa Aloy, María ...R

7 García Rico, Daniel ...H X

8 Gimeno Martorell, Aina ...Q

9 Giner Clemente, Rafael ...S

10 Greus Climent, Esther ...L X

11 Huguet Clemente, Carmen ...C

12 Ibáñez Martínez, Lucía ...B

13 Ituren Girona, Gloria ...K

14 Llovera Blasco, Vicente ...N

15 López Agulló, David ...L X

16 Lorente Vallés, Marina ...B

17 Lucas Escobar, Carmen María ...Y X

18 Luengo Pérez, Noelia ...N

19 Martí Rodrigo, Mª Pilar ...L

20 Martín Pachés, Alba ...B

21 Mondéjar Marco, Beatriz ...N

22 Monllor Putzke, Nora ...Q

23 Moreno Mustieles, Vanesa ...T

24 Moreno Bernabé, María ...W

25 Morera Melo, Enric ...R

26 Moscardo García, Andrés ...V

27 Muñoz Prats, Ana ...L

28 Orts López, Alejandro ...H

29 Pérez Recatalá, Ana ...Y

30 Prior Rebollal, Aroha Soledad ...Q X

31 Rábade Espinosa, Carlos ...P

32 Roca Pastor, Sara ...W

33 Ruiz Taroncher, Aída ...G X

34 Saiz Valverde, Marta ...E X

35 Sanchís Sorribes, Marina ...D

36 Sax Seva, Cristina ...A

37 Vallés Martínez, Esther ...H

38 Vegara Rodríguez, David ...Y

39 Vicent Bamboy, M.ª Rosa ...G

40 Vidal Buendía, Vanesa ...Z

41 Vidal García, M.ª Consuelo ...C

42 Zaragozá García, M.ª Inmaculada ...A







Cinqué. Excloure definitivament les següents persones aspirants, per no haver presentat la necessària documentació per a esmenar les deficiències apreciades dins del termini legalment establit:



C) Llista definitiva d'exclosos a la borsa de treball d'arquitecte/a superior:



Núm. ordre Nom i cognoms DNI Causes

d'exclusió

1 Agustí Visiedo, Vicente ...W 3

2 Calabuig Pastor, Vicente Miguel ...N 1

3 Lalinde Aguado, M.ª del Rosario ...D 3

4 Martín Lucas, Manuel Ángel ...G 1

5 Ozores Pastor, José Manuel ...X 4

6 Rodrigo Tadeo, Jesús ...T 1







Causes de exclusió:



1. Presentació d'instàncies fora del termini establert.

2. Falta marcar amb una X la casella que complix tots els requisits.

3. Falta certificat de no percebre retribucions.

4. Falta de presentació de la instància corresponent al procés selectiu.



Sisé. Convocar per a la realització de la prova de nivell mitjà de valencià, per al dia 20 de setembre de 2018, a les 10.00 hores, al saló de ples de l'Ajuntament de Xirivella situat a plaça Concòrdia, 6, de Xirivella, els aspirants admesos al procés que no puguen acreditar els coneixements del perfil lingüístic requerit en la convocatòria, d'acord amb el llistat establert en el punt segon i que en la columna de valencià hi ha establerta una X.



Seté. Convocar per a la realització de la prova teoricopràctica els aspirants que consten en la llista d'admesos més els aspirants que hagen superat la prova de valencià per al dia 16 d'octubre de 2018, a les 10.00 hores, al Centre Jove de l'Ajuntament de Xirivella, situat al carrer Levante UD de Xirivella.



D'acord amb el que disposa la Resolució d'11 d'abril de 2018, de la Secretaria d'Estat de Funció Pública, per la qual es publica el resultat del sorteig a què es refereix el Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració de l'Estat publicat en el BOE núm. 91 de 14 d'abril de 2018, la crida es realitzarà pel cognom Ñ, atenent a aquests efectes l'ordenació alfabètica resultant del llistat d'aspirants admesos. En el cas que no existisca cap aspirant el primer cognom del qual comence per la lletra Ñ, l'ordre d'actuació s'iniciarà per aquells el primer cognom dels quals comence per la lletra O, i així successivament.





Huité. Publicar aquesta resolució al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, a la pàgina web i al tauler d'edictes de l'Ajuntament de Xirivella, d'acord amb el que estableixen les bases de la convocatòria.»





Xirivella, 27 d'agost de 2018.– El regidor de Personal i Seguretat Ciutadana: Josep Manel Moret i Cabuchola.

Mapa web