Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Redován. Convocatòria i bases del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça d'auxiliar administratiu o administrativa per consolidació d'ocupació temporal.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9159 de 25.08.2021
Número identificador:  2021/8726
Referència Base de Dades:  008146/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup C, Subgrup C2. Titulació de graduat en ESO
      Descriptors toponímics: Redován



Convocatòria i bases del procés selectiu per a proveir en propietat una plaça d'auxiliar administratiu o administrativa per consolidació d'ocupació temporal. [2021/8726]

Per Acord de la Junta de Govern Local de data 2 de juliol de 2021, de l'Ajuntament de Redován (Alacant), ha sigut aprovada la convocatòria i bases per a la selecció d'una plaça d'auxiliar administratiu o administrativa.



En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 132, de data 15 de juliol de 2021, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir en propietat una plaça d'auxiliar, escala administració general, subescala administratiu o administrativa (auxiliar), grup C/C2, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, per consolidació d'ocupació temporal, i corresponent a l'oferta pública d'ocupació de 2020.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar des del següent al de la publicació del present anunci en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es faran públics en el tauler d'edictes municipal i en la seu electrònica municipal https://redovan.sedelectronica.es, de conformitat amb el que es preveu en les mateixes bases.

Cosa que s'exposa al públic per a general coneixement.



Redován, 15 de juliol de 2021.– L'alcaldessa presidenta: Manuela Ruiz Peral.

Mapa web