Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 31 de juliol de 2018, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, per la qual es publiquen les llistes provisionals de persones admeses i excloses en les proves selectives d'accés al grup A, subgrup A1, sector administració especial, escala tècnica superior jurídica, denominació tècnica o tècnic jurídic, per mitjà del sistema concurs oposició, ref. 1143/18.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8372 de 30.08.2018
Número identificador:  2018/7660
Referència Base de Dades:  008153/2018
 



RESOLUCIÓ de 31 de juliol de 2018, de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, per la qual es publiquen les llistes provisionals de persones admeses i excloses en les proves selectives d'accés al grup A, subgrup A1, sector administració especial, escala tècnica superior jurídica, denominació tècnica o tècnic jurídic, per mitjà del sistema concurs oposició, ref. 1143/18. [2018/7660]

De conformitat amb el que disposa la base 4 de la Resolució de 8 de juny de 2018 (DOGV núm. 8327, de 28 de juny de 2018, ref.:1143/18), per la qual es convoquen proves selectives d'accés al grup A, subgrup A1, sector administració especial escala tècnica superior jurídica, denominació tècnica o tècnic jurídic, mitjançant del sistema concurs oposició, resolc



Primer

Publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, les llistes provisionals de persones admeses i excloses que figuren en l'Annex I i II, respectivament d'aquesta resolució, amb expressió de les causes de la seua no admissió. En tot cas, a fi d'evitar errors i per a possibilitar-ne l'esmena dins del termini i en la forma escaient, les persones aspirants comprovaran fefaentment, no solament que no figuren en la relació d'excloses, sinó que, a més, els seus noms consten en la relació de persones admeses.



Segon

Concedir a les persones excloses un termini de 10 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, a l'efecte d'esmenar els errors que hagen motivat la no admissió o formular les reclamacions que pertocaren, segons el que disposa l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Totes les reclamacions es formularan per escrit a través del Registre General de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, o en els registres i les oficines a què es refereix l'article 38 de la Llei 30/199, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, en virtut del que disposa la disposició final setena, disposició derogatòria única, apartat 2, últim paràgraf, de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



Elx, 31 de juliol de 2018.– El rector: Jesús T. Pastor Ciurana



ANNEX I

Llista provisional de persones admeses



Cognoms i nom

Bernabe Vigueras, Mercedes

Cordoba Gabarron, Juan Pedro

Espinosa Albacete, Monica

Esteve Torregrosa, Luis

Garcia Moreno, Raquel

Garea Ramos, Alejandro

Lopez Cuesta, Maria Carmen

Matilla Mahiques, Laura

Molina Pretel, David

Morillas Fernandez, Maria Teresa



ANNEX II

Llista provisional de persones excloses



Cognoms i nom Causa d'exclusió

Barbara Correas,Victor Marcelo No presenta DNI

Samper Soto, Maria Dolores Falta declaració jurada rendes inferiors al SMI

Mapa web