Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 7 de setembre de 2022, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9432 de 21.09.2022
Número identificador:  2022/8392
Referència Base de Dades:  008156/2022
 



RESOLUCIÓ de 7 de setembre de 2022, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV), per la qual es convoca concurs per a la provisió de diverses places assistencials de direcció de servei i de secció, i se n'aproven les bases específiques (CM/03/2022). [2022/8392]

Per Resolució de 15 de gener de 2018, de la Presidència del Consorci Hospital General Universitari de València (DOGV 8245, 01.03.2018), s'aproven les bases generals de les convocatòries per a la provisió de places de direcció, d'acord amb les previsions contingudes en el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic; la Llei 44/2003, de 21 de novembre, d'ordenació de les professions sanitàries, i els estatuts refosos del CHGUV.

La base 6a de les bases generals preveu que per resolució de la Presidència del CHGUV s'aprovaran les convocatòries específiques, i ordena la base general 8a que siguen publicades en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Així mateix la base 12a estableix que en les convocatòries específiques o mitjançant resolució singular de la Presidència del CHGUV, que es publicarà en el DOGV, s'establirà la composició nominal de les comissions de valoració.

Actualment es troben vacants en el Consorci Hospital General Universitari de València diverses places de caràcter assistencial de direccions de servei i de secció, la provisió reglamentària de les quals es considera oportuna i necessària per a la prestació del servei públic.

En conseqüència, la Presidència del CHGUV, en els termes previstos en les bases 6a i 12a de les bases generals aprovades per la Resolució de 15 de gener de 2018, resol:



Primer

Aprovar les bases específiques per a la provisió, mitjançant concurs de mèrits subjecte a avaluació de l'acompliment, de les places de caràcter assistencial de direccions de servei i de secció del Consorci Hospital General Universitari de València (CHGUV) que figuren en l'annex I de la present resolució.



Segon

Detallar en l'annex II les places objecte de la convocatòria.



Tercer

Aprovar el barem per a la valoració dels mèrits que figura en l'annex III.



Quart

Aprovar el model de sol·licitud que figura en l'annex IV.



Contra aquest acte, que esgota la via administrativa, pot interposar-se potestativament recurs de reposició davant aquest mateix òrgan, en el termini d'un mes comptat des de l'endemà de la publicació, o, directament, recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats de la mateixa manera, davant el jutjat contenciós administratiu competent, de conformitat amb el que es disposa en els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú; així com en els articles 25 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa-administrativa. Tot això sense perjudici de la interposició de qualsevol altre recurs que s'estime convenient.



València, 7 de setembre de 2022.– El president del CHGUV i conseller de Sanitat Universal i Salut Pública: Miguel Mínguez Pérez.













ANNEX I

Bases específiques per a la provisió de diverses places de caràcter assistencial, de direccions de servei i de secció del CHGUV (CM/03/2022)



1. Bases i requisits generals

Les bases que regeixen la present convocatòria són les aprovades per resolució de la Presidència del CHGUV de data 15 de gener de 2018 (DOGV 8245, 01.03.2018), amb les següents particularitats:

– El requisit assenyalat en la base 7.4 de les generals s'entendrà referit a l'edat de jubilació ordinària que assenyale la normativa aplicable al règim jurídic de la persona participant.

– Les referències expresses a disposicions normatives s'entendran realitzades a la vigent a cada moment.

– La forma de provisió és el concurs de mèrits subjecte a avaluació periòdica de l'acompliment.



2. Requisits específics

Estar en possessió de la llicenciatura o grau en Medicina, i del títol d'Especialista en Ciències de la Salut que corresponga a cada cas, i ser empleat/ada públic/a dels relacionats en la Base 7.1.1 de les bases generals.

Per a les places de cap de servei serà requisit estar en possessió del títol de doctor, conforme al que s'estableix en la Base 7.2 de les bases generals.

D'acord amb el que es preveu en l'apartat dos de la base general setena de l'article 4, del Reial decret 1558/1986, de 28 de juny, pel qual s'estableixen les bases generals del règim de concerts entre les universitats i les Institucions sanitàries (BOE 182, 31.07.1986), i en relació a la plaça 64092 a més també hi podran participar els empleats públics pertanyents als cossos de funcionaris docents universitaris de la Universitat de València que, de conformitat amb el Conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, el Consorci Hospital General Universitari de València i la Universitat de València – Estudi general per a la realització de pràctiques docents de titulacions de Ciències de la Salut (DOGV 9238, 20.12.2021), ocupen plaça vinculada en el CHGUV o en institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, en la corresponent especialitat i estiguen en possessió del títol d'Especialista en Ciències de la Salut que pertoque.



Els qui obtinguen plaça des d'aquesta condició i no ostenten prèviament la condició de personal propi del Consorci, cessaran en la plaça en el cas que siga desvinculada, i quedaran en la situació administrativa que corresponga segons la seua condició i administració d'origen. Igualment passarà en el cas de no superar l'avaluació periòdica de l'acompliment.



3. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds i documentació preceptiva serà d'un mes comptat a partir de l'endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), i acabarà el mateix dia del mes següent a aquell en què s'haja publicat. Si fora inhàbil, el termini finalitzarà l'endemà hàbil. En cas de no haver-hi dia equivalent en el mes següent a la publicació, el termini finalitzarà l'últim dia del mes següent al de la publicació de la convocatòria.



4. Documents què és necessari aportar juntament amb la sol·licitud d'admissió

Juntament amb la sol·licitud d'admissió, les persones aspirants hauran d'aportar els següents documents en els termes establits en la base general 11a de les quals regeixen la convocatòria:

a) Document nacional d'identitat (DNI) o document equivalent per als nacionals d'altres estats.

b) Titulació requerida per a accedir a la plaça a la qual es concursa.

c) Projecte tècnic de gestió d'acord amb les condicions que en la referida base general 11a s'estableixen.

d) Curriculum vitae

e) Certificat expedit per l'òrgan competent de complir les condicions requerides, de conformitat amb la base general 7.1.



5. Exposició del projecte de gestió i puntuació mínima

Les persones participants disposaran de 30 minuts per a l'exposició davant la comissió de valoració del projecte de gestió. Per a superar aquesta fase la puntuació requerida és de 25 punts (50 % de la puntuació màxima).



6. Periodicitat i efectes del procés d'aevaluacio

Correspondrà a la comissió de valoració realitzar proposta sobre quan haurà de procedir-se a l'avaluació de l'acompliment; el període no podrà ser inferior a dos anys ni superior a quatre.







ANNEX II

Places objecte de convocatòria (CM/03/2022)



Número 47978

Denominació Cap de servei facultatiu/iva

Àrea funcional Assistencial

Grup/Subgrup de classificació A/A1

Complement destinació/ Complement específic 28/1101

Servei/Unitat Al·lergologia

Requisits específics Especialista en Al·lergologia





Número 45462

Denominació Cap de servei facultatiu/iva

Àrea funcional Assistencial

Grup/Subgrup de classificació A/A1

Complement destinació/ Complement específic 28/1101

Servei/Unitat Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu

Requisits específics Especialista en Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu





Número 64092

Denominació Cap de servei facultatiu/iva

Àrea funcional Assistencial

Grup/Subgrup de classificació A/A1

Complement destinació/ Complement específic 28/1101

Servei/Unitat Endocrinologia i Nutrició

Requisits específics Especialista en Endocrinologia i Nutrició





Número 36293

Denominació Cap de servei facultatiu/iva

Àrea funcional Assistencial

Grup/Subgrup de classificació A/A1

Complement destinació/ Complement específic 28/1101

Servei/Unitat Medicina Interna

Requisits específics Especialista en Medicina Interna





Número 33083

Denominació Cap de secció facultatiu/iva

Àrea funcional Assistencial

Grup/Subgrup de classificació A/A1

Complement destinació/ Complement específic 26/1102

Perfil clínic específic Reanimació y cures crítiques

Servei/Unitat Anestesiologia, Reanimació i T. del dolor

Requisits específics Especialista en Anestesiologia i Reanimació





Número 75914

Denominació Cap de secció facultatiu/iva

Àrea funcional Assistencial

Grup/Subgrup de classificació A/A1

Complement destinació/ Complement específic 26/1102

Perfil clínic específic malaltia intestinal inflamatòria

Servei/Unitat Aparell Digestiu

Requisits específics Especialista en Aparell Digestiu





Número 24486

Denominació Cap de secció facultatiu/iva

Àrea funcional Assistencial

Grup/Subgrup de classificació A/A1

Complement destinació/ Complement específic 26/1102

Servei/Unitat Cirurgia general i de l'Aparell Digestiu

Requisits específics Especialista en Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu





Número 90355

Denominació Cap de secció facultatiu/iva

Àrea funcional Assistencial

Grup/Subgrup de classificació A/A1

Complement destinació/ Complement específic 26/1102

Servei/Unitat Dermatologia i Venereologia

Requisits específics Especialista en Dermatologia M-Q i Venereologia





Número 32306

Denominació Cap de secció facultatiu/iva

Àrea funcional Assistencial

Grup/Subgrup de classificació A/A1

Complement destinació/ Complement específic 26/1102

Servei/Unitat Otorrinolaringologia

Requisits específics Especialista en Otorrinolaringologia





Número 53082

Denominació Cap de secció facultatiu/iva

Àrea funcional Assistencial

Grup/Subgrup de classificació A/A1

Complement destinació/ Complement específic 26/1102

Servei/Unitat Otorrinolaringologia

Requisits específics Especialista en Otorrinolaringologia





Número 82683

Denominació Cap de secció facultatiu/iva

Àrea funcional Assistencial

Grup/Subgrup de classificació A/A1

Complement destinació/ Complement específic 26/1102

Servei/Unitat Urologia

Requisits específics Especialista en Urologia











ANNEX III

Barem de mèrits (CM/03/2022)



Formació acadèmica

La puntuació màxima per l'apartat de formació acadèmica és d'1,5 punts

1. Per cada matrícula d'honor o excel·lent durant els estudis de llicenciatura: 0,05 punts Per cada notable: 0,025 punts.

No han de valorar-se les assignatures de religió, idiomes, ètica, formació política i educació física. (Puntuació màxima: 0,8 punts).

2. Grau de doctor: 0,6 punts

Grau de doctor cum laude: 0,7 punts

Formació Especialitzada

La puntuació màxima per l'apartat de formació especialitzada és de 4,5 punts.

3. a) Titulats superiors que hagen complit el període complet de formació com a resident en l'especialitat de què es tracta (Certificat MIR): 3 punts.

b) Havent superat convocatòria nacional per a optar a places MIR i no haja completat el programa. Per cada any complet en l'especialitat de què es tracta: 0,6 punts.

c) Titulats superiors que hagen complit el període complet de formació com a residents en centre estranger amb programa reconegut de docència per a postgraduats en l'especialitat de què es tracta, i amb títol convalidat pel Ministeri d'Educació i Ciència: 3 punts.



d) Per formació com a Especialista en centres acreditats per a la docència, en l'especialitat de què es tracta, per un mínim de dos anys: 1,5 punts.

(Els apartats a, b, c i d són excloents entre si)

4. Per assistència a cursos superiors, diplomes o màsters impartits per centres universitaris, serveis de salut o conselleries de salut de les comunitats autònomes, Ministeri de Sanitat i Consum, Ministeri d'Administracions Públiques, Institut Valencià d'Administració Pública o equivalents, Escola Valenciana d'Estudis per a la Salut així com les Escoles de Salut Pública adscrites a qualsevol dels organismes citats; cursos de formació contínua i continuada així com els cursos impartits per centres acreditats per a la docència i compten amb el reconeixement de l'organisme competent en matèria d'educació o sanitat de la corresponent administració pública, que seran valorats de la següent manera:



– Per assistència a cursos d'una duració entre 40 hores i 100 hores lectives. Per cada curs: 0,05 punts

Puntuació màxima: 0,30

– Per assistència a cursos o diplomes de més de 100 hores lectives. Per cada curs: 0,10 punts Puntuació màxima: 0,50

– Per assistència a Màster. Per cada Màster: 0,20 punts

Puntuació màxima: 1 punt

Tot això haurà d'estar relacionat amb les funcions corresponents a les places convocades.

Experiència Professional

La puntuació global en l'apartat d'experiència professional no podrà d'excedir de 6,75 punts

5. Per cada mes de serveis prestats en propietat en l'especialitat de què es tracta en serveis jerarquitzats d'institucions sanitàries de la Seguretat Social o en institucions amb programa acreditat per a la docència per la Comissió Nacional de què es tracta, o en institucions sanitàries de país estranger realitzades en virtut de conveni o acords d'assistència sanitària amb aquest país l'acompliment del qual haja sigut expressament autoritzat al facultatiu en qüestió pel Ministeri de Sanitat i Consum: 0,05 punts.

6. Per cada mes de serveis prestats en propietat en serveis no jerarquitzats de la Seguretat Social en l'especialitat de què es tracta: 0,05 punts

7. Per cada mes de serveis prestats com a interí, contractat o eventual en els serveis jerarquitzats de les institucions sanitàries de la Seguretat Social en l'especialitat de què es tracta: 0,05 punts

8. Per cada mes de serveis prestats com a interí, contractat o eventual en els serveis no jerarquitzats de les institucions sanitàries de la Seguretat Social en l'especialitat de què es tracta: 0,05 punts

(La suma dels apartats 5, 6, 7, 8, no podrà excedir de 5 punts).

9. Per serveis prestats en llocs de caràcter directiu en centres sanitaris públics. Així com per serveis prestats en el Ministeri de Sanitat i Consum, Conselleria de Sanitat, INSALUD, Conselleries de Salut i Serveis de Salut de les Comunitats Autònomes, exercint posats com a alt càrrec o de lliure designació; llocs inclosos en les relacions de llocs de treball o plantilles d'aquests organismes, així com llocs dependents d'aquests organismes amb funcions d'inspecció de serveis sanitaris.



Per cada mes: 0,05 punts

10. Per cada període de 4 anys de serveis prestats en propietat o amb nomenament provisional en serveis jerarquitzats dependents de l'administració pública o en institucions del sistema nacional de salut en l'especialitat de què es tracta:

a) com a Cap de Secció: 0,6 punts

b) com a Cap de Servei: 1 punt

La suma dels apartats 9 i 10 no podrà excedir de 3 punts.

Altres activitats

La suma dels apartats 11 i 12 no podrà excedir d'1,5 punts.

11. Professor associat en ciències de salut en hospitals amb conveni específic amb universitat i amb programa de docència pregraduada, per cada curs acadèmic complet, i, fins a un màxim de 0,5 punts: 0,10 punts.



Professor titular en ciències de salut en hospitals amb conveni específic amb universitat i amb programa de docència pregraduada, per cada curs acadèmic complet, i fins a un màxim de 0,5 punts: 0,125 punts.



Catedràtic en ciències de salut en hospitals amb conveni específic amb universitat i amb programa de docència pregraduada, per cada curs acadèmic complet, i fins a un màxim de 0,5 punts: 0,150 punts.



12. Per treballs científics i d'investigació publicats en llibres o revistes de reconegut prestigi en l'àmbit sanitari de la respectiva especialitat a la qual es concursa, apreciats pel Tribunal, fins a un màxim d'1 punt.



13. Coneixements de valencià, fins a un màxim de 0,75 punts, segons la següent escala

– A1: 0,10 punts.

– A2: 0,30 punts.

– B1: 0,40 punts.

– B2: 0,50 punts.

– C1: 0,60 punts.

– C2: 0,75 punts.

Mapa web