Ficha disposicion

Ficha disposicion





Diputació Provincial d'Alacant. Bases reguladores per a la provisió del lloc de cap d'Unitat de Salut Laboral, obert a altres administracions.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8636 de 17.09.2019
Número identificador:  2019/8643
Referència Base de Dades:  008252/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Diputació Provincial d'Alacant
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2



Bases reguladores per a la provisió del lloc de cap d'Unitat de Salut Laboral, obert a altres administracions. [2019/8643]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 145, de data 1 d'agost de 2019, s'han publicat, en la seua versió consolidada, les bases reguladores per a la provisió, pel sistema de concurs específic, del lloc de treball de naturalesa funcionarial, de cap d'Unitat de Salut Laboral (codi RLT núm. 29010), de l'Àrea de Recursos Humans, obert a altres administracions (convocatòria aprovada per acord de la Junta de Govern en sessió celebrada el dia 9 de gener de 2019 i modificada pel mateix òrgan de data 19.06.2019).

El lloc de treball objecte d'aquesta convocatòria es troba reservat a funcionaris de carrera de qualsevol administració pública, grup A, subgrup de classificació A2, en possessió del títol de Diplomat en Infermeria, especialitat en Infermeria del Treball o la titulació que corresponga conforme al vigent sistema de titulacions, amb les característiques que consten en la base segona de la convocatòria.

Els funcionaris o funcionàries de carrera que desitgen participar en aquesta convocatòria hauran de sol·licitar-ho preferentment per la via telemàtica, si en la seu electrònica de la corporació estiguera habilitada aquesta possibilitat en la data de presentació d'instàncies. Si no estiguera habilitada la presentació telemàtica, la instància es dirigirà a la Presidència de la Diputació Provincial d'Alacant, i s'haurà d'adjuntar a la instància la fotocòpia del DNI, i es presentarà en el Registre General de la corporació durant el termini de 15 dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà a la publicació de l'extracte de l'anunci en el BOE. A més, hauran d'adjuntar-hi el seu currículum, de conformitat amb el que disposa la base quarta de les que regeixen la convocatòria.

Cosa que es fa pública en aquest diari oficial per al coneixement general i de les persones interessades.



Alacant, 12 d'agost de 2019.– El cap de servei: Francisco J. Tornel Saura. La diputada d'Administració General i Hisenda: María Gómez García. El secretari en funcions: José Manuel Baeza Menchón.

Mapa web