Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 4 de setembre de 2019, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca un concurs d'accés a places de cossos docents universitaris.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8636 de 17.09.2019
Número identificador:  2019/8517
Referència Base de Dades:  008255/2019
 



RESOLUCIÓ de 4 de setembre de 2019, de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoca un concurs d'accés a places de cossos docents universitaris. [2019/8517]

Per mitjà de la Resolució d'11 de juliol del rector, ha sigut publicada l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador per a l'any 2019 (DOGV 24.07.2019).

Sobre aquesta base, i de conformitat amb el que es disposa en l'article 62 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, i en l'article 3 del Reial decret 1313/2007, de 5 d'octubre, pel qual es regula el règim dels concursos d'accés a cossos docents universitaris, i segons el que estableixen els Estatuts de la Universitat Politècnica de València, aprovats pel Decret 182/2011, de 25 de novembre, de 2011 (DOGV 29.11.2011), i dins del marc normatiu d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, i una vegada obtinguda l'autorització de la Generalitat Valenciana per a efectuar les convocatòries de l'OEP, aquest rectorat, en exercici de les competències atribuïdes per la legislació vigent, ha resolt convocar a concurs d'accés les places que es relacionen en l'annex I d'aquesta resolució, d'acord amb les següents bases:





Bases de la convocatòria



Aquesta convocatòria té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que fa a l'accés a l'ocupació pública, i s'hi fa servir un llenguatge inclusiu en la redacció, d'acord amb l'article 14 de la Constitució espanyola i la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva entre dones i homes.



1. Normes generals

1.1. Aquest concurs es regirà pel que es disposa en la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; en el Reial decret 1313/2007, de 5 d'octubre, pel qual es regula el règim dels concursos d'accés a cossos docents universitaris; en els Estatuts de la Universitat Politècnica de València; en la normativa per a la regulació dels concursos per a l'accés a cossos docents universitaris en la Universitat Politècnica de València, aprovada per l'Acord del Consell de Govern de data 25 de setembre de 2008, i les seues modificacions; en la legislació general de funcionaris aplicable, i en les presents bases.





2. Requisits dels candidats

2.1. Per a l'admissió en aquesta convocatòria, les persones aspirants han de reunir els requisits següents:

a) Ser espanyol. No obstant això, hi poden participar en idèntiques condicions que els espanyols els nacionals d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea o d'algun estat al qual, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, li siga aplicable la lliure circulació de treballadors.

També hi poden participar el cònjuge dels espanyols, dels nacionals d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea i dels nacionals d'algun estat al qual, en virtut dels tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, li siga aplicable la lliure circulació de treballadors, sempre que no estiguen separats de dret, com també els seus descendents i els del cònjuge, menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat però que visquen a les seues expenses.



b) Tenir complits els setze anys i no haver complit els setanta anys.



c) Estar en possessió del títol de doctor.

d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a empleats o càrrecs públics per resolució judicial.



En el cas de les persones aspirants la nacionalitat de les quals no siga l'espanyola, no han d'estar sotmeses a sanció disciplinària o condemna penal que impedisca, al seu estat, l'accés a la funció pública.

e) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques corresponents a professor d'universitat.

2.2. Els sol·licitants han de reunir els requisits específics que s'assenyalen a continuació:

a) Haver sigut acreditat/ada per al cos docent universitari objecte de convocatòria i que s'especifica en l'annex I, d'acord amb el que s'estableix en els articles 12 i 13 del Reial decret 1312/2007, de 5 d'octubre, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris, acreditació que, en cas d'haver sigut obtinguda després de la modificació introduïda pel Reial decret 415/2015, haurà de ser-ho per la mateixa branca de coneixement a la qual correspon l'àrea de coneixement de la plaça convocada, tot això d'acord amb l'annex I del Reial decret 1312/2007.

Així mateix, s'hi poden presentar les persones que resultaren habilitats o habilitades d'acord amb el que estableix el Reial decret 774/2002, de 26 de juliol, pel qual es regula el sistema d'habilitació nacional per a l'accés a cossos de funcionaris docents universitaris i el règim dels concursos d'accés respectius. S'entendrà que els habilitats i habilitades per al cos de catedràtic o catedràtica d'escola universitària ho estan per al cos de professor o professora titular d'universitat.



D'acord amb l'article 62.2 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, en la redacció donada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, així mateix es poden presentar als concursos d'accés a places de professor titular d'universitat els funcionaris dels cossos de professors titulars d'universitat i de catedràtics d'escola universitària amb títol de doctor i als concursos de catedràtic d'universitat els funcionaris del cos de catedràtics d'universitat.

Tal com regula la disposició addicional quarta del Reial decret 1312/2007, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris, s'hi poden presentar els professors de les universitats dels estats membres de la Unió Europea que hagen assolit en aquelles una posició equivalent a les de catedràtic o professor titular d'universitat, sempre que estiguen en possessió del certificat d'aquesta posició realitzada per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació a què fa referència l'esmentada disposició addicional



b) No poden participar en aquest concurs els qui ostenten la condició de funcionari docent en una altra universitat, llevat que s'haja produït l'acompliment efectiu de la plaça d'origen obtinguda en concurs durant, almenys, dos anys.

2.3. La concurrència dels requisits generals i específics haurà d'estar referida sempre a una data anterior a l'expiració del termini fixat per a sol·licitar la participació en el concurs i mantenir-se fins al moment de la presa de possessió.

2.4. Per al cas dels nacionals d'altres estats, si en el procés selectiu no resultara acreditat el coneixement de l'idioma espanyol, la comissió de selecció podrà establir proves específiques destinades a verificar el compliment d'aquest requisit.



3. Sol·licituds

3.1. Les persones que vulguen prendre part en aquesta convocatòria han de presentar la corresponent sol·licitud, dirigida al rector de la Universitat Politècnica de València, en el termini de vint dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (BOE), mitjançant una instància degudament emplenada, segons el model que consta en l'annex II, per a cadascuna dels concursos que sol·liciten. El còmput de dies hàbils exclou els dissabtes, els diumenges i els declarats festius. El mes d'agost serà hàbil per a la presentació d'instàncies.

3.2. La presentació de sol·licituds es realitza en el Registre General de la Universitat Politècnica de València (camí de Vera, s/n, 46022 València), i els registres auxiliars a l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi (pl. Ferrándiz Carbonell, s/n, 03801 Alcoi) i a l'Escola Politècnica Superior de Gandia (C/ Paranimf, núm. 1, 46730 Grau de Gandia), o per qualsevol dels procediments establits en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



3.3. Drets d'examen. Les persones aspirants han d'abonar dins del termini de presentació de sol·licituds, mitjançant un ingrés en el compte «Universitat Politècnica de València-Drets d'Examen», en Bankia, urbana, Universitat Politècnica, número ES97 2038 6543 9060 0001 4194, la quantitat de 30,49 euros en concepte de drets d'examen, especificant en el resguard de l'ingrés el nom i cognoms, número de DNI i concurs en el qual participa, amb indicació del codi d'aquest.



Estan exempts del pagament dels drets de participació, i hauran d'aportar l'acreditació de tal condició:

a) Les persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33 %.

b) Els membres de famílies nombroses de categoria especial.

c) Tindran una bonificació del 50 % del pagament dels drets d'examen a proves selectives, els membres de famílies nombroses de categoria general.

El resguard de l'ingrés i/o acreditació de l'exempció o bonificació en el pagament s'ha d'afegir a la sol·licitud que es presente per a participar en el concurs. La falta de pagament dels drets de participació i/o aportació de l'acreditació de l'exempció o bonificació en el pagament dins del termini de presentació d'instàncies serà motiu d'exclusió inesmenable.

3.4. Juntament amb cada sol·licitud, cal presentar la documentació següent:

a) Fotocòpia del document nacional d'identitat o passaport, en cas de ser espanyols.

Els candidats que no posseïsquen nacionalitat espanyola han d'aportar la fotocòpia del document que acredite la seua nacionalitat i, si escau, els documents que acrediten el vincle de parentiu i el fet de viure a expenses o estar a càrrec del nacional d'un altre estat amb el qual tinguen aquest vincle, quan aquesta circumstància siga procedent. Així mateix, en el supòsit d'aquells aspirants que participen en la present convocatòria per la seua condició de cònjuges, han de presentar, a més dels documents assenyalats, una declaració jurada o promesa de no trobar-se separats de dret del seu respectiu cònjuge. L'acreditació de la nacionalitat i altres requisits exigits en la convocatòria, cal fer-la mitjançant els documents corresponents, certificats per les autoritats competents del país d'origen, traduïts a l'espanyol, que serà la llengua oficial en la qual tindrà lloc el desenvolupament de les proves.

b) Fotocòpia del títol acadèmic exigit.

c) Fotocòpia dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.a per a participar en el concurs.

d) Fotocòpia dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.b per a participar en el concurs.

e) Original del resguard que justifique el pagament de taxes en concepte de drets d'examen i/o còpia de l'acreditació de l'exempció o bonificació en el pagament.



4. Protecció de dades de caràcter personal

Informació respecte de les dades recollides

4.1. En compliment del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, us informem que el responsable del tractament de les dades és la Universitat Politècnica de València, i que les vostres dades personals seran tractades a fi de gestionar la selecció de personal i provisió de llocs de treball mitjançant convocatòries públiques.

4.2. Aquest tractament es realitza segons les bases jurídiques recollides en el 6.1.b del Reglament per ser necessari per a l'execució d'un contracte en el qual l'interessat és part, o per a l'aplicació a petició d'aquest de mesures precontractuals, i en la clàusula 6.1.c per ser necessari per al compliment d'una obligació legal aplicable al responsable del tractament; en concret, el que estableixen el Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, i el Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors.



4.3. No estan previstes cessions o transferències internacionals de les dades tractades.

4.4. Si voleu, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat previstos, així com la limitació o oposició a ser tractades, adreçant una sol·licitud a la Universitat Politècnica de València, camí de Vera, s/n – 46022 València.



5. Admissió d'aspirants

5.1. En el termini màxim de vint dies hàbils des de la finalització del termini de presentació de sol·licituds s'aprovarà, mitjançant una resolució del rector de la Universitat Politècnica de València, la llista provisional d'admesos i exclosos, amb indicació de les causes d'exclusió, i es publicarà en la pàgina Web del Servei de Recursos Humans (http://www.upv.es/rrhh) i, complementàriament i sense caràcter oficial, al tauler d'anuncis del Rectorat.

5.2. Contra aquesta llista provisional, els interessats poden presentar una reclamació davant el rector en el termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de l'esmentada resolució.

5.3. Finalitzat el termini de reclamacions, el rector, en un termini màxim de deu dies hàbils, publicarà en els mitjans establits anteriorment una resolució en què s'aprove la llista definitiva d'admesos i exclosos, amb indicació de les causes d'exclusió. Contra aquesta resolució es pot interposar un recurs de reposició davant el rector en el termini d'un mes, de conformitat amb el que es disposa en els articles 123 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



6. Comissions de selecció

6.1. Els concursos d'accés seran jutjats per comissions, la composició de les quals ha d'ajustar-se als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres, procurant una composició equilibrada entre dones i homes, llevat que no siga possible per raons fonamentades i objectives.

6.2. Cada comissió es compon de cinc membres, dels quals un màxim de dos poden ser professors pertanyents a la Universitat Politècnica de València.

Requisits dels components de la comissió: si són professors de la Universitat Politècnica de València, han d'estar adscrits al departament de la plaça oferida en el concurs, en qualsevol àrea de coneixement d'aquest, o a la mateixa àrea de coneixement o àrea afí a la plaça oferida, si estan adscrits a un altre departament de la Universitat Politècnica de València.

Si no pertanyen a la Universitat Politècnica de València, han d'estar adscrits a l'àrea o àrees afins del perfil de la plaça.

Els membres de la comissió han de pertànyer a un cos docent universitari d'igual, equivalent o superior categoria al de la plaça objecte del concurs. En tot cas, quan es convoquen places de professor titular d'universitat, almenys dos dels membres de la comissió han de pertànyer al cos de catedràtics d'universitat o equivalent, i el president de la comissió ha de pertànyer a aquest cos. En cas de places de catedràtics d'universitat, tots els membres han de pertànyer a aquest cos de Catedràtic d'Universitat o equivalent. Dos dels membres de la comissió poden ser professors d'un altre estat membre de la Unió Europea amb categoria equivalent a la dels altres membres.



Tots els membres del tribunal que pertanguen al cos de catedràtics d'universitat han de tenir dues avaluacions positives de la seua activitat investigadora, d'acord amb el que es disposa en el Reial decret 1086/1989 de retribucions del professorat universitari o norma que el substituïsca, i els professors titulars d'universitat han de tenir una avaluació positiva de la seua activitat investigadora. Queden exempts del compliment d'aquest requisit el president i secretari que siguen professors de la Universitat Politècnica de València quan el departament no dispose de professors que reunisquen aquest requisit.



6.3. La condició de membre d'una comissió de selecció és irrenunciable, excepte en els casos de concurrència dels supòsits legals d'abstenció o recusació o de causa justificada que impossibilite l'actuació del membre de la comissió. Correspon al rector la resolució dels incidents d'abstenció o recusació i l'acceptació, si escau, de les renúncies.



L'apreciació de la causa al·legada com a justificativa d'impossibilitat d'actuació d'algun membre de la comissió correspon al rector, que ha de resoldre en el termini màxim de deu dies des de la recepció de la renúncia, i, si escau, es procedirà al nomenament del suplent corresponent com a membre de la comissió titular.

En el cas que hi concórrega algun dels motius d'abstenció als quals es refereix l'article 23 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, els interessats han d'abstenir-se d'actuar en la comissió i manifestar al rector el motiu concurrent.

Quan es produïsca la recusació a la qual es refereix l'article 24 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que podrà tenir lloc en qualsevol moment del concurs, el recusat manifestarà si es dona o no en ell la causa al·legada. En el primer cas, el rector podrà acordar-ne la substitució pel suplent. Si nega la causa de recusació, el rector resoldrà en el termini de tres dies, amb els informes i les comprovacions previs que considere oportuns.

En els casos de renúncia justificada, abstenció o recusació que impedisquen l'actuació dels membres de la comissió titular, aquests seran substituïts pels seus respectius suplents. En el cas que en algun d'aquests suplents es donara així mateix alguna de les causes de renúncia justificada, abstenció o recusació, la seua substitució es farà per ordre correlatiu, i tindran preferència els membres suplents del mateix cos i fins a esgotar-se tots els membres suplents. Si tampoc foren possibles les substitucions previstes, el rector procedirà a nomenar nous membres titulars i suplents mitjançant el procediment previst en aquesta normativa. La substitució dels membres titulars de la comissió pels suplents es durà a terme mitjançant resolució del rector.

6.4. La composició de les comissions que jutjaran el concurs d'accés a la plaça o places incloses en aquesta convocatòria és la que figura en l'annex I, i el Rectorat efectua el nomenament dels membres mitjançant la present resolució.

A fi de garantir la transparència i objectivitat en el nomenament dels membres de les comissions que resoldran els concursos d'accés, es publica el contingut dels currículums dels membres de les comissions, respecte a les dades arreplegades en l'annex del Reial decret 1312/2007, de 5 d'octubre, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris, d'acord amb l'article 62.3 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats en la seua nova redacció donada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, als quals es pot accedir a través de la web www.upv.es/rrhh



6.5. La comissió es constituirà en el termini màxim d'un mes des de l'endemà a la data de publicació de la resolució del rector per la qual s'aprove la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses. Amb aquesta finalitat, el president de la comissió, una vegada realitzades les consultes oportunes amb la resta de membres, els notificarà, amb una antelació mínima de deu dies naturals, la convocatòria de l'acte de constitució, assenyalant lloc, data i hora. Transcorregut el termini de constitució sense que aquesta haguera tingut lloc, el rector procedirà d'ofici a la substitució del president de la comissió. El nou president haurà de convocar la constitució de la comissió en un termini d'un mes des de la publicació del seu nomenament

6.6. La constitució de la comissió exigirà la presència de tots els membres. Els membres titulars que no assistiren a l'acte de constitució cessaran i seran substituïts de conformitat amb el que es disposa en la present convocatòria. En el cas que no fora possible la constitució, el rector dictarà una resolució motivada en què, suspenga els terminis del concurs i procedisca de nou al nomenament d'una comissió o de part d'aquesta.

6.7. Per a la vàlida actuació de la comissió caldrà la participació, com a mínim, de tres membres. Els membres de la comissió que estiguen absents en alguna actuació cessaran en la seua condició de membres, sense perjudici de la responsabilitat en què hagueren pogut incórrer. En cas d'absència, el president serà substituït pel vocal de major antiguitat en el cos de catedràtics d'universitat i, si no n'hi ha, en el de professors titulars d'universitat. En cas d'absència del secretari, aquest serà substituït pel membre de la comissió de menor categoria i antiguitat.

Si, una vegada constituïda la comissió, aquesta quedara amb menys de tres membres, es procedirà al nomenament d'una nova comissió.







7. Desenvolupament del concurs

7.1. El procediment que regirà els concursos ha de permetre valorar, en tot cas, l'historial acadèmic, docent i investigador del candidat; el seu projecte docent i investigador i, si escau, el treball original d'investigació, i també ha de permetre contrastar-ne les capacitats per a l'exposició i el debat davant la comissió en la corresponent matèria o especialitat en sessió pública.

7.2. En els concursos quedaran garantits, en tot moment, la igualtat d'oportunitats dels aspirants, el respecte als principis de mèrit i capacitat i el principi d'igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes. Cal garantir així mateix la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat, de manera que s'adoptaran les oportunes mesures d'adaptació a les seues necessitats.

7.3. En l'acte de constitució i abans de la presentació dels candidats, la comissió fixarà i els criteris específics per a l'adjudicació de les places, que, en tot cas, han d'atribuir els següents valors als mèrits dels candidats:



Catedràtics d'universitat

Recerca 60 %

Docència universitària 30 %

Altres mèrits 10 %



Professors titular d'universitat

Recerca 50 %

Docència universitària 40 %

Altres mèrits 10 %



La valoració dels candidats s'ha de fer tenint en compte l'adequació de l'activitat i els mèrits al perfil de la plaça que consta en l'annex I.



Els criteris de valoració es faran públics després de l'acte de constitució de la comissió de selecció, per mitjà de l'exposició al tauler d'anuncis del departament al qual corresponga la plaça objecte de concurs.

7.4. Amb una antelació mínima de deu dies naturals, el president de la comissió, una vegada realitzades les consultes oportunes amb la resta de membres, convocarà tots els candidats admesos per a la realització de l'acte de presentació, amb indicació de la data, hora i lloc de la celebració, que podrà tindre lloc immediatament després de la constitució de la comissió i, en tot cas, en el termini màxim de setanta-dues hores.



L'acte de presentació serà públic. En aquest acte, els candidats han de lliurar al president de la comissió la documentació següent:

a) Historial acadèmic, docent i investigador, per quintuplicat, i un exemplar de les publicacions i documents acreditatius del que s'hi ha consignat.

b) Projecte docent i investigador, per quintuplicat.

c) En cas de places de catedràtic d'universitat, treball original d'investigació realitzat pel candidat, sol o en equip; en aquest últim cas, com a director de la investigació, per quintuplicat.

7.5. En l'acte de presentació la comissió determinarà, mitjançant sorteig, l'ordre d'intervenció dels candidats presentats i fixarà el lloc, la data i l'hora de començament de les proves, circumstàncies que la comissió farà públiques al tauler d'anuncis corresponent. Les proves han de començar en un termini màxim de deu dies, comptadors des de l'endemà de l'acte de presentació.

7.6. El secretari de la comissió ha de garantir que la documentació lliurada pels candidats en l'acte de presentació estiga disponible perquè puga ser examinada per tots els candidats presentats abans de l'inici de les proves.



8. Celebració de la prova

8.1. Els concursos d'accés constaren d'una única prova que serà pública i es realitzarà al lloc de la universitat que establisca el president.



La prova consistirà en l'exposició oral dels candidats, durant un temps màxim de dues hores en els concursos d'accés a places de titular d'universitat i d'un màxim de tres hores per a les places de catedràtic d'universitat, dels mèrits i del seu historial acadèmic, docent i investigador i del projecte docent i investigador, així com, en cas de places de catedràtic d'universitat, del treball original d'investigació realitzat pel candidat, sol o en equip, en aquest últim cas, com a director de la investigació.

A continuació, la comissió debatrà amb el candidat sobre els seus mèrits, historial i projecte acadèmic i investigador i, si escau, sobre el treball original d'investigació, durant un temps màxim de dues hores.



8.2. En acabar la prova, la comissió durà a terme una valoració sobre cada candidat, ajustada, en tot cas, als criteris generals i específics de valoració prèviament establits per la comissió, en què valorarà l'historial acadèmic, docent i investigador, el projecte docent i investigador i, si escau, el treball original d'investigació, com també les capacitats del candidat per a l'exposició i el debat davant la comissió demostrades durant la prova.

8.3. La comissió encarregada de resoldre el concurs, en el transcurs de les proves, valorarà i apreciarà si els aspirants que no ostenten la nacionalitat espanyola posseeixen el coneixement adequat de l'espanyol (tal com recull la base 2.4), i amb aquesta finalitat pot establir proves específiques destinades a verificar el compliment d'aquest requisit.

8.4. Una vegada acabat el concurs, la comissió farà públics els resultats de l'avaluació de cada candidat, desglossada per cadascun dels aspectes avaluats, exposant-los al tauler d'anuncis del departament al qual corresponga la plaça objecte de concurs



9. Proposta de provisió

9.1. A la vista de les valoracions de la prova, la comissió farà una proposta, motivada i amb caràcter vinculant, dels candidats per a ocupar les places.

La proposta ha d'incloure una relació de tots els candidats per ordre de preferència per al seu nomenament. No obstant això, no es podrà efectuar major nombre de nomenaments que el de places convocades a concurs, tal com s'estableix en l'article 65 de la Llei orgànica 6/2001, d'universitats.

9.2. Tots els concursos podran concloure amb la proposta de la comissió de no provisió de plaça o places, tenint en compte el que disposa la normativa aplicable.

9.3. La proposta motivada de provisió de la plaça es farà pública en el lloc de celebració del concurs i al tauler d'anuncis del departament en el qual es convoca la plaça, en el termini màxim de cinc dies des de l'endemà de la finalització de les proves, i indicarà els mitjans d'impugnació que podran utilitzar els interessats. Aquesta proposta romandrà exposada, almenys, fins a la finalització del termini per a interposar recurs administratiu.

9.4. El president de la comissió, una vegada efectuada i publicada la proposta de provisió, remetrà al rector, en un termini màxim de cinc dies naturals, un exemplar de totes les actes i informes, juntament amb un certificat del secretari del departament sobre l'inici del període d'exposició pública de la proposta de provisió



10. Recursos contra la proposta de provisió

10.1. Contra les propostes de provisió de les comissions dels concursos d'accés, els concursants podran presentar una reclamació davant el rector, en el termini màxim de deu dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació al tauler d'anuncis del departament.



10.2. Admesa a tràmit la reclamació, se suspendran els nomenaments fins que es resolga.

10.3. Aquesta reclamació serà valorada per una comissió de reclamacions composta per set catedràtics o catedràtiques d'universitat pertanyents a diversos àmbits del coneixement, designats en la forma que establisquen els estatuts, amb àmplia experiència docent i investigadora.



Prèviament a la resolució, la comissió de reclamacions oirà els membres de la comissió contra la proposta de la qual s'haguera presentat la reclamació, i els candidats que hagueren participat en el concurs.

Aquesta comissió examinarà l'expedient relatiu al concurs per a vetlar per les garanties establides i ratificarà o no la proposta reclamada en el termini màxim de tres mesos, després del qual el rector dictarà la resolució d'acord amb la proposta de la comissió de reclamacions. Transcorregut l'indicat termini sense haver sigut resolta, s'entendrà que la reclamació presentada ha sigut desestimada.

10.4. Les resolucions del rector a què es refereix l'apartat anterior d'aquest article esgoten la via administrativa i es podran impugnar directament davant la jurisdicció contenciosa administrativa.



11. Presentació de documents i nomenaments

11.1. El candidat proposat per a la provisió de la plaça ha de presentar en el Servei de Recursos Humans de la Universitat Politècnica de València, en el termini de vint dies naturals posteriors al de concloure l'actuació de la comissió, els documents següents:

a) Fotocòpia del DNI, o document equivalent per als nacionals dels altres estats als quals fa referència la base 2.1.a d'aquesta convocatòria.



b) Certificat mèdic oficial de no patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca l'acompliment de les funcions corresponents a professor d'universitat.

c) Declaració jurada de no haver sigut separat de l'Administració, en virtut d'un expedient disciplinari, i de no trobar-se inhabilitat per a l'exercici de la funció pública.

Els qui no tinguen la nacionalitat espanyola han de presentar declaració jurada o promesa de no trobar-se inhabilitats o en situació equivalent, ni estar sotmesos a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, al seu estat, en els mateixos termes, l'accés a la funció pública.



d) Fotocòpia compulsada, o per a acarar, del títol acadèmic exigit en la convocatòria, o certificat supletori, segons el model oficial, en cas de no haver sigut expedit encara.

e) Fotocòpia acarada dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.a per a participar en el concurs.

f) Fotocòpia acarada dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.b per a participar en el concurs.

g) Declaració jurada de no estar afectat d'incompatibilitat o exercici d'opció en el cas d'estar exercint alguna activitat pública o percebent alguna pensió.

Les persones que tingueren la condició de funcionaris públics o de personal laboral al servei de la Universitat Politècnica de València estaran exemptes de justificar les condicions i els requisits que ja tingueren anteriorment acreditats davant d'aquesta, en concret, els documents dels apartats a, c, d i f, i també el b en cas de pertànyer al col·lectiu de professorat.

11.2. El rector nomenarà el candidat proposat per la comissió de selecció, en un termini màxim de trenta dies hàbils des de l'endemà de la publicació de la proposta de provisió.

11.3. En cas que el candidat proposat no presente dins del termini i en la forma escaient la documentació requerida anteriorment, no podrà ser nomenat funcionari i quedaran sense efecte les actuacions relatives a aquest.

11.4. El nomenament, que especificarà la denominació de la plaça, cos i àrea de coneixement, serà publicat en el Boletín Oficial del Estado i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i comunicat als registres corresponents i al Consell d'Universitats.



11.5. En el termini màxim de vint dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació del nomenament en el Boletín Oficial del Estado, el candidat haurà de prendre possessió de la seua destinació, moment en el qual adquirirà la condició de funcionari de carrera del cos docent universitari de què es tracte, si no tinguera ja aquesta condició, amb els drets i deures que li són propis.

11.6. La plaça obtinguda després del concurs d'accés haurà d'exercir-se durant dos anys, almenys, abans de poder participar en un nou concurs per a obtenir una plaça en una altra universitat.



12. Base final

12.1. Contra els actes de la comissió, els interessats podran interposar un recurs d'alçada, en el termini d'un mes comptador a partir de la publicació de l'acte impugnat, davant el rector.

12.2. Contra aquesta convocatòria i les seues bases, que posen fi a la via administrativa, la persona interessada pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOE. Així mateix, amb caràcter potestatiu, es pot interposar un recurs de reposició, en el termini d'un mes des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOE, davant el mateix òrgan que ha dictat la resolució. Tot això de conformitat amb el que estableixen els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Tot això sense perjudici que s'utilitze qualsevol altre recurs que s'estime procedent.



València, 4 de setembre de 2019.– El rector: Francisco José Mora Mas.





ANNEX I

Convocatòria: CN1/19



Codi concurs: 01/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Producció Animal

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Ciència Animal

Centre: ETS d'Eng. Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (codi: 6209)

Perfil docent de la plaça: Enginyeria Ambiental en la Producció Animal. Producció de Monogàstrics



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: ENRIQUE BLAS FERRER, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JUAN JOSÉ PASCUAL AMORÓS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: PALOMA GARCÍA REBOLLAR, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: ANA CRISTINA BARROETA LAJUSTICIA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Autònoma de Barcelona

Vocal tercer/a: MARÍA LUZ GARCÍA PARDO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Miguel Hernández



Comissió suplent:

President/a: NEMESIO FERNÁNDEZ MARTÍNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: CARLOS JAVIER FERNÁNDEZ MARTÍNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ROSA M.ª CARABAÑO LUENGO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid

Vocal segon/a: JOSÉ FRANCISCO PÉREZ HERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Autònoma de Barcelona

Vocal tercer/a: MARÍA ÁNGELES LATORRE GÓRRIZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Saragossa





Codi concurs: 02/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Composició arquitectònica

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Composició Arquitectònica

Centre: ETS d'Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 6151)

Perfil docent de la plaça: Restauració Arquitectònica. Restauració de l'Arquitectura Històrica No Monumental



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: FERNANDO VEGAS LÓPEZ-MANZANARES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: CAMILLA MILETO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN A. CALATRAVA ESCOBAR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal segon/a: PILAR CHÍAS NAVARRO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alcalá

Vocal tercer/a: DARIO FIDEL ÁLVAREZ ÁLVAREZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Valladolid



Comissió suplent:

President/a: CARMEN JORDÁ SUCH, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària Sr./Sra.: GASPAR MUÑOZ COSME, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ANDRÉS MARTÍNEZ MEDINA, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon/a: M.ª ROSA CERVERA SARDA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alcalá

Vocal tercer/a: FERNANDO VELA COSSIO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid





Codi concurs: 03/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Construccions arquitectòniques

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Construccions Arquitectòniques

Centre: ETS d'Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 6152)

Perfil docent de la plaça: Materials de Construcció. Materials Avançats



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: MIGUEL LOUIS CERECEDA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Secretari/ària: MARIA DE LOS ANGELES MAS TOMAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL OCTAVIO VALCUENDE PAYÁ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal segon/a: FRANCISCO E. SEGADO VÁZQUEZ, catedràtic/a d'escola universitària de la Universitat Politècnica de Cartagena

Vocal tercer/a: EVA M.ª GARCÍA ALCOCEL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant



Comissió suplent:

President/a: JAIME NAVARRO CASAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Sevilla

Secretari/ària: CARMEN RODRÍGUEZ LIÑÁN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal primer/a: JAVIER BENLLOCH MARCO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal segon/a: VICTOR ECHARRI IRIBARREN, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: MERCEDES DEL RIO MERINO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid





Codi concurs: 04/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Construccions arquitectòniques

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Construccions Arquitectòniques

Centre: ETS d'Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 6153)

Perfil docent de la plaça: Construcció 1. Tecnologia del Paisatge II



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: MIGUEL LOUIS CERECEDA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant

Secretari/ària: MARIA DE LOS ANGELES MAS TOMAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL OCTAVIO VALCUENDE PAYÁ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal segon/a: FRANCISCO E. SEGADO VÁZQUEZ, catedràtic/a d'escola universitària de la Universitat Politècnica de Cartagena

Vocal tercer/a: EVA M.ª GARCÍA ALCOCEL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alacant



Comissió suplent:

President/a: JAIME NAVARRO CASAS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Sevilla

Secretari/ària: CARMEN RODRÍGUEZ LIÑÁN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal primer/a: JAVIER BENLLOCH MARCO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal segon/a: VICTOR ECHARRI IRIBARREN, professor/a titular d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer/a: MERCEDES DEL RIO MERINO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid





Codi concurs: 05/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Expressió gràfica arquitectònica

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Expressió Gràfica Arquitectònica

Centre: ETS d'Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 6154)

Perfil docent de la plaça: Geometria Descriptiva



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: PABLO JOSÉ NAVARRO ESTEVE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: JUAN JOSÉ CISNEROS VIVÓ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: PILAR CHÍAS NAVARRO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alcalá

Vocal segon/a: CARLOS FRANCISCO MONTES SERRANO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Valladolid

Vocal tercer/a: AMPARO BERNAL LÓPEZ-SANVICENTE, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Burgos



Comissió suplent:

President/a: JORGE LLOPIS VERDÚ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANA MARÍA TORRES BARCHINO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: CARMEN ESCODA PASTOR, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: JOSÉ ANTONIO FRANCO TABOADA, professor/a emèrit/a de la Universitat de la Corunya

Vocal tercer/a: JAVIER RAPOSO GRAU, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid





Codi concurs: 06/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Enginyeria nuclear

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Enginyeria Química i Nuclear

Centre: ETS d'Eng. Industrials

Nombre de places: 1 (codi: 6210)

Perfil docent de la plaça: Radioteràpia i Protecció Radiològica



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: GUMERSINDO JESÚS VERDÚ MARTÍN, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: RAFAEL MIRÓ HERRERO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: NURIA GARCÍA HERRANZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: CAROLINA AHNERT IGLESIAS, professor/a emèrit/a de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer/a: MIREIA PIERA CARRETÉ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Nac. d'Educació a Distància



Comissió suplent:

President/a: SEBASTIÁN SALVADOR MARTORELL ALSINA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: SOFÍA CARLOS ALBEROLA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: M.ª DEL CARMEN PRETEL SÁNCHEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: EDUARDO FLORENTINO GALLEGO DÍAZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer/a: JOSÉ CÉSAR QUERAL SALAZAR, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid





Codi concurs: 07/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Enginyeria agroforestal

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Enginyeria Rural i Agroalimentària

Centre: ETS d'Eng. Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (codi: 6155)

Perfil docent de la plaça: Resistència de materials i estructures agroindustrials. Mecànica de sòls, fonamentacions i vies



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: ANTONIO TORREGROSA MIRA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA CORAL ORTIZ SÁNCHEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FRANCISCO AYUGA TELLEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: VICTORIANO MARTÍNEZ ÁLVAREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena

Vocal tercer/a: BELÉN DIEZMA IGLESIAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid



Comissió suplent:

President/a: BORJA VELÁZQUEZ MARTÍ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ROSA PENÉLOPE GUTIÉRREZ COLOMER, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JOSÉ MARÍA TARJUELO MARTÍN-BENITO, catedràtic/a d'universitat de la Universidad de Castella – la Manxa

Vocal segon/a: LUIS MANUEL NAVAS GRACIA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Valladolid

Vocal tercer/a: ESPERANZA AYUGA TÉLLEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid





Codi concurs: 08/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Enginyeria aeroespacial

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Màquines i Motors Tèrmics

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (codi: 6156)

Perfil docent de la plaça: Mecànica del Vol. Ampliació Càlcul Avions



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JOSÉ M.ª DESANTES FERNÁNDEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANDRÉS OMAR TISEIRA IZAGUIRRE, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: ROSA ARNALDO VALDÉS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: MARÍA ISABEL PÉREZ GRANDE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer/a: JOSÉ LUIS MONTAÑÉS GARCÍA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid



Comissió suplent:

President/a: VICENTE MACIAN MARTINEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: SERGIO HOYAS CALVO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: PABLO FAJARDO PEÑA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal segon/a: CRISTINA CUERNO REJADO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer/a: ANA LAVERON SIMAVILLA, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid





Codi concurs: 09/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Enginyeria aeroespacial

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Mecànica de Medis Cont. i Teor. Estruct.

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (codi: 6212)

Perfil docent de la plaça: Càrregues en Vol. Assajos Estàtics i Dinàmics d'una Aeronau.

Aeroelasticitat



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JOSE LUIS PÉREZ APARICIO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: SERGIO HOYAS CALVO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: GREGORIO LÓPEZ JUSTE, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: CRISTINA CUERNO REJADO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer/a: OSCAR FLORES ARIAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid



Comissió suplent:

President/a: SALVADOR MONLEÓN CREMADES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: ANDRÉS OMAR TISEIRA IZAGUIRRE, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MANUEL GARCIA-VILLALBA NAVARIDAS, professor/a titular d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal segon/a: MARÍA ISABEL PÉREZ GRANDE, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer/a: PABLO FAJARDO PEÑA, professor/a titular d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid





Codi concurs: 10/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Projectes arquitectònics

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Projectes Arquitectònics

Centre: ETS d'Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 6157)

Perfil docent de la plaça: Projectes 1. Projectes 5. Materialització del Projecte Arquitectònic



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JORGE TORRES CUECO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARTA LLORENTE DIAZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal primer/a: MARÍA JOSEFA GONZÁLEZ CUBERO, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Valladolid

Vocal segon/a: JUAN A. CALATRAVA ESCOBAR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal tercer/a: IÑAKI BÉRGERA SERRANO, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Saragossa



Comissió suplent:

President/a: EDUARDO MARÍA DE MIGUEL ARBONÉS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: CARMEN MARTINEZ ARROYO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal primer/a: M.ª DEL MAR LOREN MENDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal segon/a: JUAN CARLOS ARNUNCIO PASTOR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer/a: CARLOS LABARTA AIZPUN, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Saragossa





Codi concurs: 11/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Projectes arquitectònics

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Projectes Arquitectònics

Centre: ETS d'Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 6158)

Perfil docent de la plaça: Projectes 1. Projectes 2. Projectes 3. Projecte i Disseny d'Interiors



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: VICENTE MAS LLORENS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: DÉBORA DOMINGO CALABUIG, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FÉLIX SOLAGUREN-BEASCOA DE CORRAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: ELISA VALERO RAMOS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal tercer/a: LUZ DEL PINO FERNANDEZ-VALDERRAMA APARICIO, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Sevilla



Comissió suplent:

President/a: IGNACIO BOSCH REIG, professor/a emèrit/a de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARILDA AZULAY TAPIERO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN CARLOS ARNUNCIO PASTOR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: MIGUEL ÁNGEL DE LA IGLESIA SANTAMARÍA, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Valladolid

Vocal tercer/a: M.ª DEL MAR LOREN MENDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Sevilla





Codi concurs: 12/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Projectes arquitectònics

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Projectes Arquitectònics

Centre: ETS d'Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 6159)

Perfil docent de la plaça: Projectes 2. Projecte i Disseny d'Interiors





Tribunal:

Comissió titular:

President/a: JORGE TORRES CUECO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARTA LLORENTE DIAZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal primer/a: CARMEN MARTINEZ ARROYO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: JUAN A. CALATRAVA ESCOBAR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal tercer/a: IÑAKI BÉRGERA SERRANO, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Saragossa



Comissió suplent:

President/a: EDUARDO MARÍA DE MIGUEL ARBONÉS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARÍA JOSEFA GONZÁLEZ CUBERO, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Valladolid

Vocal primer/a: M.ª DEL MAR LOREN MENDEZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal segon/a: JUAN CARLOS ARNUNCIO PASTOR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer/a: CARLOS LABARTA AIZPUN, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Saragossa





Codi concurs: 13/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Projectes arquitectònics

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Projectes Arquitectònics

Centre: ETS d'Arquitectura

Nombre de places: 1 (codi: 6211)

Perfil docent de la plaça: Taller d'Arquitectura. Reciclatge d'Infraestructures i Equipaments



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: IGNACIO BOSCH REIG, professor/a emèrit/a de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: DÉBORA DOMINGO CALABUIG, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: FÉLIX SOLAGUREN-BEASCOA DE CORRAL, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon/a: ELISA VALERO RAMOS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal tercer/a: JUAN DOMINGO SANTOS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Granada



Comissió suplent:

President/a: VICENTE MAS LLORENS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: MARILDA AZULAY TAPIERO, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUAN CARLOS ARNUNCIO PASTOR, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon/a: LUZ DEL PINO FERNANDEZ-VALDERRAMA APARICIO, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal tercer/a: JOSÉ MARÍA LAPUERTA MONTOYA, catedràtic/a d'universitat de la Universidad Politécnica de Madrid





Codi concurs: 14/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Tecnologia d'aliments

Branca de coneixement: Enginyeria i arquitectura.

Departament: Tecnologia d'Aliments

Centre: ETS d'Eng. Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (codi: 6160)

Perfil docent de la plaça: Propietats Físiques dels Aliments I. Propietats Físiques dels Aliments II



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: M.ª AMPARO CHIRALT BOIX, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: PEDRO JOSÉ FITO SUÑER, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: DANIEL VALERO GARRIDO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal segon/a: M. DEL CARMEN CARRETERO ROMAY, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Girona

Vocal tercer/a: VICENTE GIMENO AÑO, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Lleida



Comissió suplent:

President/a: MARÍA CONSUELO GONZÁLEZ MARTÍNEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: PAU TALENS OLIAG, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: PABLO SALVADOR FERNÁNDEZ ESCÁMEZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena

Vocal segon/a: VICTORIA F. FERRAGUT PÉREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Autònoma de Barcelona

Vocal tercer/a: JOAQUÍN JOSÉ GINER SEGUÍ, professor/a titular d'universitat de la Universitat de Lleida





Codi concurs: 34/19

Cos: professor/a titular d'universitat

Àrea de coneixement: Biologia cel·lular

Branca de coneixement: Ciències.

Departament: Biotecnologia

Centre: ETS d'Eng. Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (codi: 6208)

Perfil docent de la plaça: Immunologia.

Biologia Cel·lular del Càncer



Tribunal:

Comissió titular:

President/a: M.ª ANTONIA FERRÚS PÉREZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: RAFAEL SIRERA PÉREZ, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: JUSTO PASTOR CASTAÑO FUENTES, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Còrdova

Vocal segon/a: RICARDO ENRIQUE PÉREZ TOMÁS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal tercer/a: MARÍA DEL MAR MALAGÓN POYATO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Còrdova



Comissió suplent:

President/a: MARÍA BELÉN PICÓ SIRVENT, catedràtic/a d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari/ària: M.ª SALUD BOTELLA GRAU, professor/a titular d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer/a: MARÍA ÁNGELES PEINADO HERREROS, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Jaén

Vocal segon/a: MARÍA DEL ROSARIO ARÉVALO ARÉVALO, catedràtic/a d'universitat de la Universitat de Salamanca

Vocal tercer/a: BENITO FRAILE LAIZ, catedràtic/a d'universitat de la Universitat d'Alcalá

Mapa web