Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Rojales. Aprovació de les bases i la convocatòria per a cobrir dues places vacants d'oficial de policia local per torn de promoció interna de l'Ajuntament de Rojales.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8637 de 18.09.2019
Número identificador:  2019/8678
Referència Base de Dades:  008293/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, C/C1
      Descriptors toponímics: Rojales



Aprovació de les bases i la convocatòria per a cobrir dues places vacants d'oficial de policia local per torn de promoció interna de l'Ajuntament de Rojales. [2019/8678]

Per Resolució d'Alcaldia de data 30 de juliol de 2019, es van aprovar les bases i la convocatòria per a cobrir dues places vacants d'oficial de la policia local per torn de promoció interna.

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 147, de 5 d'agost de 2019, es van publicar les bases i la convocatòria per a la selecció de dues places d'oficial de la policia local, pertanyents a l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, categoria d'oficial, corresponents al grup B, mitjançant el sistema de concurs oposició, per torn de promoció interna.

S'obri el termini de presentació de sol·licituds, que serà de vint dies hàbils a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan pertoquen de conformitat amb les bases, es publicaran en la pàgina web i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Rojales.



Rojales, 27 d'agost de 2019.– L'alcalde: Antonio Pérez García.

Mapa web