Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ de 29 de juliol de 2021, del Rectorat de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoquen places de promoció interna per a l'accés al cos de catedràtic o catedràtica d'universitat.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9168 de 07.09.2021
Número identificador:  2021/8420
Referència Base de Dades:  008320/2021
 



RESOLUCIÓ de 29 de juliol de 2021, del Rectorat de la Universitat Politècnica de València, per la qual es convoquen places de promoció interna per a l'accés al cos de catedràtic o catedràtica d'universitat. [2021/8420]

Per Resolució d'aquest rectorat de data 9 de juny de 2021 (modificada per la Resolució de 22.07.2021), ha sigut publicada l'oferta d'ocupació pública del personal docent i investigador per a l'any 2021 (DOGV 16.06.2021 i de 29.07.2021), que conté les places de catedràtic d'universitat que han de ser cobertes pel torn de promoció interna.



Sobre la base de l'anterior i de conformitat amb el que es disposa en l'article 62 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, i en l'article 3 del Reial decret 1313/2007, de 5 d'octubre, pel qual es regula el règim dels concursos d'accés a cossos docents universitaris i segons el que fixen els Estatuts de la Universitat Politècnica de València, aprovats pel Decret 182/2011, de 25 de novembre, de 2011 (DOGV 29.11.2011), i dins del marc normatiu d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera i una vegada obtinguda l'autorització de la Generalitat Valenciana per a efectuar les convocatòries de l'OEP, aquest Rectorat, en exercici de les competències atribuïdes per la legislació vigent, ha resolt convocar a concurs d'accés les places que s'assenyalen en l'annex I d'aquesta resolució, d'acord amb les bases següents:





Bases de la convocatòria



Aquesta convocatòria té en compte el principi d'igualtat de tracte entre dones i homes pel que fa a l'accés a l'ocupació pública, i s'hi fa servir un llenguatge inclusiu en la redacció, d'acord amb l'article 14 de la Constitució espanyola i la Llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat efectiva entre dones i homes.



1. Normes generals

1.1. Aquest concurs es regirà pel que disposa la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats, modificada per Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril; en l'RD 1313/2007, de 5 d'octubre, pel qual es regula el règim dels concursos d'accés a cossos docents universitaris; els Estatuts de la Universitat Politècnica de València, la normativa per a la regulació dels concursos per a l'accés a cossos docents universitaris en la universitat politècnica de valència, aprovada per acord del Consell de Govern de data 25 de setembre de 2008 i les seues modificacions, per la legislació general de funcionaris que li siga aplicable i per aquestes bases.



2. Requisits dels candidats i candidates

2.1. Per a l'admissió a aquesta convocatòria, les persones aspirants han de reunir els requisits generals següents:

a) Ser espanyol. No obstant això, podran participar en idèntiques condicions que els espanyols els nacionals d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea o d'algun estat al qual, en virtut dels Tractats Internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, li siga aplicable la lliure circulació de treballadors.

També podran participar el cònjuge dels espanyols, dels nacionals d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea i dels nacionals d'algun estat al qual, en virtut dels tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, li siga aplicable la lliure circulació de treballadors, sempre que no estiguen separats de dret, així com els seus descendents i els del cònjuge, menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat però que visquen a les seues expenses.



b) Tenir complits els setze anys i no haver complit els setanta anys d'edat.

c) Estar en possessió del títol de doctor.

d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a empleats o càrrecs públics per resolució judicial.

En el cas de les persones aspirants la nacionalitat de les quals no siga l'espanyola, a més, no han d'estar sotmeses a sanció disciplinària o condemna penal que impedisca, al seu estat, l'accés a la funció pública.

e) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques corresponents a professor d'universitat.

2.2. Els sol·licitants hauran de reunir els requisits específics assenyalats a continuació:

a) Ser funcionari de carrera del cos de professors titulars d'universitat o de l'escala d'investigadors científics dels organismes públics d'investigació i haver prestat, com a mínim, dos anys de serveis efectius amb aquesta condició.

b) Estar acreditats per al cos docent de catedràtics d'universitat d'acord amb el que s'estableix en l'article 13 del Reial decret 1312/2007, de 5 d'octubre, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris. En cas d'haver sigut obtinguda després de la modificació introduïda pel Reial decret 415/2015, haurà de ser-ho per la mateixa branca de coneixement a la qual correspon l'Àrea de coneixement de la plaça convocada, tot això d'acord amb l'annex I del Reial decret 1312/2007.

Així mateix, podran presentar-se els qui resultaren habilitats o habilitades al cos de catedràtics d'universitat d'acord amb el que estableix el Reial decret 774/2002, de 26 de juliol, pel qual es regula el sistema d'habilitació nacional per a l'accés a cossos de funcionaris docents universitaris i el règim dels concursos d'accés respectius.



2.3. La concurrència dels requisits generals i específics haurà d'estar referida sempre a una data anterior a l'expiració del termini fixat per a sol·licitar la participació en el concurs i mantenir-se fins al moment de la presa de possessió.



3. Sol·licituds

3.1. Els qui vulguen prendre part en aquesta convocatòria han de presentar la corresponent sol·licitud, dirigida al rector de la Universitat Politècnica de València, en el termini de vint dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Boletín Oficial del Estado (BOE), mitjançant instància degudament emplenada, segons el model que consta en l'annex II, per a cadascuna dels concursos que sol·liciten. El còmput de dies hàbils exclou els dissabtes, els diumenges i els declarats festius. El mes d'agost serà hàbil per a la presentació d'instàncies.

3.2. La presentació de sol·licituds es realitza al Registre General de la Universitat Politècnica de València (camí de Vera, s/n, 46022 València), i els seus registres auxiliars a l'Escola Politècnica Superior d'Alcoi (Pl. Ferrándiz Carbonell, s/n, 03801 Alcoi) i a l'Escola Politècnica Superior de Gandia (C/ Paranimf, núm. 1, 46730 Grau de Gandia), o per qualsevol dels procediments establits en l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

3.3. Drets d'examen. Les persones aspirants han d'abonar dins del termini de presentació de sol·licituds, mitjançant ingrés en el compte «Universitat Politècnica de València-Drets d'Examen», en BANKIA, urbana, Universitat Politècnica, número ES97 2038 6543 9060 0001 4194, la quantitat de 30,79 euros en concepte de drets d'examen, especificant en el resguard de l'ingrés el nom i cognoms, número de DNI i concurs en el qual participa amb indicació del codi d'aquest.



Estaran exempts del pagament dels drets de participació, havent d'aportar l'acreditació de tal condició:

a) Les persones amb un grau de minusvalidesa igual o superior al 33 per cent.

b) Els membres de famílies nombroses de categoria especial.

c) Tindran una bonificació del 50 % del pagament dels drets d'examen a proves selectives, els membres de famílies nombroses de categoria general.

El resguard de l'ingrés i/o acreditació de l'exempció o bonificació en el pagament s'ha d'afegir a la sol·licitud que es presente per a participar en el concurs. La falta de pagament dels drets de participació i/o aportació de l'acreditació de l'exempció o bonificació en el pagament dins del termini de presentació d'instàncies serà motiu d'exclusió inesmenable.

3.4. Juntament amb cada sol·licitud, cal presentar la documentació següent:

a) Fotocòpia del document nacional d'identitat o passaport, en cas de ser espanyols.

Els candidats que no posseïsquen nacionalitat espanyola han d'aportar la fotocòpia del document que n'acredite la nacionalitat i, si escau, els documents que acrediten el vincle de parentiu i el fet de viure a expenses o estar a càrrec del nacional d'un altre estat amb el qual tinguen aquest vincle quan aquesta circumstància procedisca. Així mateix, en el supòsit d'aquells aspirants que participen en la present convocatòria per la seua condició de cònjuges han de presentar, a més dels documents assenyalats, declaració jurada o promesa de no trobar-se separats de dret del seu respectiu cònjuge. L'acreditació de la nacionalitat i altres requisits exigits en la convocatòria, cal fer-la mitjançant els documents corresponents, certificats per les autoritats competents del país d'origen, traduïts a l'espanyol, que serà la llengua oficial en la qual tindrà lloc el desenvolupament de les proves.

b) Fotocòpia del títol acadèmic exigit.

c) Fotocòpia dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.b per a participar en el concurs.

d) Fotocòpia dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.a per a participar en el concurs en cas de ser funcionari d'una altra administració.

e) Original del resguard que justifique el pagament de taxes en concepte de drets d'examen i/o còpia de l'acreditació de l'exempció o bonificació en el pagament.



4. Protecció de dades de caràcter personal

Informació respecte de les dades recollides.

4.1. En cumplimiento del Reglamento 2016/679 de 27 de abril de 2016 relativo a la protección de las personas físicas en lo que respecta al tratamiento de datos personales y a la libre circulación de estos datos, le informamos que el responsable del tratamiento de los mismos es la Universitat Politècnica de València. y que sus datos personales serán tratados con el objeto de gestionar la selección de personal y provisión de puestos de trabajo mediante convocatorias públicas.

4.2. Dicho tratamiento se realiza según las bases jurídicas recogidas en el 6.1.b) del Reglamento por ser necesario para para la ejecución de un contrato en el que el interesado es parte o para la aplicación a petición de este de medidas precontractuales y en la cláusula 6.1.c) por ser necesario para el cumplimiento de una obligación legal aplicable al responsable del tratamiento. En concreto lo establecido en el Real Decreto Legislativo 5/2015, de 30 de octubre, por el que se aprueba la Ley del Estatuto Básico del Empleado Público y en el Real Decreto Legislativo 2/2015, de 23 de octubre, por el que se aprueba el texto refundido de la Ley del Estatuto de los Trabajadores.

4.3. No estan previstes cessions o transferències internacionals de les dades personals tractats.

4.4.- Si lo desea, puede ejercitar los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad previstos, así como la limitación u oposición a su tratamiento dirigiendo una solicitud a la Universitat Politècnica de València, Camí de Vera, s/n. 46022 València (Valencia).



5. Admissió d'aspirants

5.1. En el termini màxim de vint dies hàbils des de la finalització del termini de presentació de sol·licituds s'aprovarà, mitjançant resolució del rector de la Universitat Politècnica de València, la llista provisional d'admesos i exclosos, amb indicació de les causes d'exclusió i es publicarà en la pàgina Web del Servei de Recursos Humans (http://www.upv.es/rrhh) i, complementàriament i sense caràcter oficial, al tauler d'anuncis del Rectorat.

5.2. Contra aquesta llista provisional, els interessats poden presentar reclamació davant el rector en el termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació de l'esmentada resolució.

5.3. Finalitzat el termini de reclamacions, el rector, en un termini màxim de deu dies hàbils, publicarà en els mitjans establits anteriorment una resolució en què s'aprove la llista definitiva d'admesos i exclosos, amb indicació de les causes d'exclusió. Contra aquesta resolució es pot interposar recurs de reposició davant el rector en el termini d'un mes, de conformitat amb el que es disposa en l'article 123 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.



6. Comissions de selecció

6.1. Els concursos d'accés seran jutjats per comissions, la composició de les quals ha d'ajustar-se als principis d'imparcialitat i professionalitat dels seus membres, procurant una composició equilibrada entre dones i homes, llevat que no siga possible per raons fonamentades i objectives.

6.2. Cada comissió es compon de cinc membres, dels quals un màxim de dos poden ser professors pertanyents a la Universitat Politècnica de València. Requisits dels components de la comissió: si són professors de la Universitat Politècnica de València, han d'estar adscrits al departament de la plaça oferida en el concurs, en qualsevol Àrea de coneixement d'aquest, o a la mateixa Àrea de coneixement o àrea afí a la plaça oferida, si estan adscrits a un altre departament de la Universitat Politècnica de València.

Si no pertanyen a la Universitat Politècnica de València, han d'estar adscrits a l'àrea o àrees afins del perfil de la plaça.

Els membres de la comissió han de pertànyer a un cos docent universitari d'igual, equivalent o superior categoria al de la plaça objecte del concurs. En cas de places de catedràtics d'universitat, tots els membres han de pertànyer a aquest cos de catedràtic d'universitat o equivalent. Dos dels membres de la comissió poden ser professors d'un altre estat membre de la Unió Europea amb categoria equivalent a la dels altres membres.

Tots els membres del tribunal que pertanguen al cos de catedràtics d'universitat han de tenir dues avaluacions positives de la seua activitat investigadora, d'acord amb el que es disposa en el Reial decret 1086/1989 de retribucions del professorat universitari o norma que el substituïsca, i els professors titulars d'universitat han de tenir una avaluació positiva de la seua activitat investigadora. Queden exempts del compliment d'aquest requisit el president i secretari que siguen professors de la Universitat Politècnica de València quan el departament no dispose de professors que reunisquen aquest requisit.



6.3. La condició de membre d'una comissió de selecció és irrenunciable, excepte en els casos de concurrència dels supòsits legals d'abstenció o recusació o de causa justificada que impossibilite l'actuació del membre de la comissió. Correspon al rector la resolució dels incidents d'abstenció o recusació i l'acceptació, si escau, de les renúncies.

L'apreciació de la causa al·legada com a justificativa d'impossibilitat d'actuació d'algun membre de la comissió correspon al rector, que ha de resoldre en el termini màxim de deu dies des de la recepció de la renúncia, i, si escau, es procedirà al nomenament del suplent corresponent com a membre de la comissió titular.

En el cas que hi concórrega algun dels motius d'abstenció als quals es refereix l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, els interessats han d'abstenir-se d'actuar en la comissió i manifestar al rector el motiu concurrent.

Quan es produïsca la recusació a la qual es refereix l'article 24 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que podrà tenir lloc en qualsevol moment del concurs, el recusat manifestarà si es dona o no en ell la causa al·legada. En el primer cas, el rector podrà acordar-ne la substitució pel suplent. Si nega la causa de recusació, el rector resoldrà en el termini de tres dies, amb els informes i les comprovacions previs que considere oportuns.

En els casos de renúncia justificada, abstenció o recusació que impedisquen l'actuació dels membres de la comissió titular, aquests seran substituïts pels seus respectius suplents. En el cas que en algun d'aquests suplents es donara així mateix alguna de les causes de renúncia justificada, abstenció o recusació, la seua substitució es farà per ordre correlatiu, tenint preferència els membres suplents del mateix cos i fins a esgotar-se tots els membres suplents. Si tampoc foren possibles les substitucions previstes, el rector procedirà a nomenar nous membres titulars i suplents mitjançant el procediment previst en aquesta normativa. La substitució dels membres titulars de la comissió pels suplents es durà a terme mitjançant resolució del rector.

6.4. La composició de les comissions que jutjaran el concurs d'accés a la plaça o places incloses en aquesta convocatòria és la que figura en l'annex I, i el Rectorat efectua el nomenament dels membres mitjançant la present resolució.

A fi de garantir la transparència i objectivitat en el nomenament dels membres de les comissions que resoldran els concursos d'accés, es publica el contingut dels currículums dels membres de les comissions, respecte a les dades arreplegades en l'annex del Reial decret 1312/2007, de 5 d'octubre, pel qual s'estableix l'acreditació nacional per a l'accés als cossos docents universitaris, d'acord amb l'article 62.3 de la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d'universitats en la seua nova redacció donada per la Llei orgànica 4/2007, de 12 d'abril, als quals es pot accedir a través de la web www.upv.es/rrhh



6.5. La comissió es constituirà en el termini màxim d'un mes des de l'endemà a la data de publicació de la resolució del rector per la qual s'aprove la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses. Amb aquesta finalitat, el president de la comissió, una vegada realitzades les consultes oportunes amb la resta de membres, els notificarà, amb una antelació mínima de deu dies naturals, la convocatòria de l'acte de constitució, assenyalant lloc, data i hora. Transcorregut el termini de constitució sense que aquesta haguera tingut lloc, el rector procedirà d'ofici a la substitució del president de la comissió. El nou president haurà de convocar la constitució de la comissió en un termini d'un mes des de la publicació del seu nomenament.

6.6. La constitució de la comissió exigirà la presència de tots els membres. Els membres titulars que no assistiren a l'acte de constitució cessaran i seran substituïts de conformitat amb el que es disposa en la present convocatòria. En el cas que no fora possible la constitució, el rector dictarà resolució motivada, suspenent els terminis del concurs i procedint de nou al nomenament d'una comissió o de part d'aquesta.



6.7. Per a la vàlida actuació de la comissió caldrà la participació, com a mínim, de tres membres. Els membres de la comissió que estiguen absents en alguna actuació cessaran en la seua condició de membres, sense perjudici de la responsabilitat en què hagueren pogut incórrer. En cas d'absència, el president serà substituït pel vocal de major antiguitat en el cos de catedràtics d'universitat i, si no n'hi ha, en el de professors titulars d'universitat. En cas d'absència del secretari, aquest serà substituït pel membre de la comissió de menor categoria i antiguitat.

Si, una vegada constituïda la comissió, aquesta quedara amb menys de tres membres, es procedirà al nomenament d'una nova comissió.



7. Desenvolupament del concurs

7.1. El procediment que regirà els concursos ha de permetre valorar, en tot cas, l'historial acadèmic, docent i investigador del candidat, el seu projecte docent i investigador i, si escau, el treball original d'investigació, i també ha de permetre contrastar-ne les capacitats per a l'exposició i el debat davant la comissió en la corresponent matèria o especialitat en sessió pública.

7.2. En els concursos quedaran garantits, en tot moment, la igualtat d'oportunitats dels aspirants, el respecte als principis de mèrit i capacitat i el principi d'igualtat de tracte i d'oportunitats entre dones i homes. Cal garantir així mateix la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat, de manera que s'adoptaran les oportunes mesures d'adaptació a les seues necessitats.

7.3. En l'acte de constitució i abans de la presentació dels candidats, la comissió fixarà i els criteris específics per a l'adjudicació de les places, que, en tot cas, han d'atribuir els següents valors als mèrits dels candidats:



Catedràtics d'universitat



Recerca 60 %

Docència universitària 30 %

Alatres mèrits 10 %





La valoració dels candidats s'ha de fer tenint en compte l'adequació de l'activitat i els mèrits al perfil de la plaça que consta en l'annex I.



Els criteris de valoració es faran públics després de l'acte de constitució de la comissió de selecció, per mitjà de la seua exposició al tauler d'anuncis del departament al qual corresponga la plaça objecte de concurs.

7.4. Amb una antelació mínima de deu dies naturals, el president de la comissió, una vegada realitzades les consultes oportunes amb la resta de membres, convocarà tots els candidats admesos per a la realització de l'acte de presentació, amb indicació de la data, hora i lloc de la celebració, que podrà tindre lloc immediatament després de la constitució de la comissió i, en tot cas, en el termini màxim de setanta-dues hores.



L'acte de presentació serà públic. En aquest acte, els candidats han de lliurar al president de la comissió la documentació següent:

a) Historial acadèmic, docent i investigador, per quintuplicat, i un exemplar de les publicacions i documents acreditatius del que s'hi ha consignat.

b) Projecte docent i investigador, per quintuplicat.

c) En cas de places de catedràtic d'universitat, treball original d'investigació realitzat pel candidat, sol o en equip; en aquest últim cas, com a director de la investigació, per quintuplicat.

7.5. En l'acte de presentació la comissió determinarà, mitjançant sorteig, l'ordre d'intervenció dels candidats presentats i fixarà el lloc, la data i l'hora de començament de les proves, circumstàncies que la comissió farà públiques al tauler d'anuncis corresponent. Les proves han de començar en un termini màxim de deu dies, comptadors des de l'endemà de l'acte de presentació.

7.6. El secretari de la comissió ha de garantir que la documentació lliurada pels candidats en l'acte de presentació estiga disponible perquè puga ser examinada per tots els candidats presentats abans de l'inici de les proves.

7.7. Actuacions no presencials

7.7.1. La constitució es podrà dur a terme per mitjans electrònics, havent de publicar en el tauler d'anuncis del Departament, en la pàgina web del servei de recursos humans i en el microweb del Departament o servidor UPV.notícies, (grup de notícies UPV.administració), el corresponent acord per a coneixement de tots els aspirants.



7.7.2. Així mateix, en la sessió de Constitució, la Comissió de Selecció podrà establir el caràcter no presencial de l'acte de presentació i de la prova, amb idèntiques garanties de publicitat que en la modalitat presencial.

7.7.3. Les diferents actuacions no presencials s'hauran de realitzar seguint les instruccions que, a aquest efecte, dicte la Universitat que seran publicades i posades en coneixement de tots els aspirants i en concret quan siguen convocats a la realització de l'acte de presentació i celebració de la prova davant la Comissió. Pot accedir-se a aquestes instruccions a través del següent pàgina web del Servei de Recursos Humans:

http://www.upv.es/entidades/SRH/pdi/579825normalc.html

7.7.4. Amb la finalitat que puga produir-se l'oportuna interacció entre les persones aspirants i/o les persones integrants de la comissió de selecció que pogueren assistir de forma no presencial, s'ha de fer ús d'eines que permeten una videoconferència grupal en la qual tots els assistents puguen interactuar.



8. Celebració de la prova

8.1. Els concursos d'accés constaran d'una única prova que serà pública i es realitzarà al lloc de la universitat que establisca el president.



La prova consistirà en l'exposició oral dels candidats, durant un temps màxim de dues hores en els concursos d'accés a places de titular d'universitat i d'un màxim de tres hores per a les places de catedràtic d'universitat, dels mèrits i del seu historial acadèmic, docent i investigador i del projecte docent i investigador, així com, en cas de places de catedràtic d'universitat, del treball original d'investigació realitzat pel candidat, sol o en equip, en aquest últim cas, com a director de la investigació.

A continuació, la comissió debatrà amb el candidat sobre els seus mèrits, historial i projecte acadèmic i investigador i, si escau, sobre el treball original d'investigació, durant un temps màxim de dues hores.



8.2. En acabar la prova, la comissió durà a terme una valoració sobre cada candidat, ajustada, en tot cas, als criteris generals i específics de valoració prèviament establits per la comissió, en què valorarà l'historial acadèmic, docent i investigador, el projecte docent i investigador i, si escau, el treball original d'investigació, com també les capacitats del candidat per a l'exposició i el debat davant la comissió demostrades durant la prova.

8.3. La comissió encarregada de resoldre el concurs, en el transcurs de les proves, valorarà i apreciarà si els aspirants que no ostenten la nacionalitat espanyola posseeixen el coneixement adequat de l'espanyol (tal com recull la base 2.4), i amb aquesta finalitat pot establir proves específiques destinades a verificar el compliment d'aquest requisit.

8.4. Una vegada acabat el concurs, la comissió farà públics els resultats de l'avaluació de cada candidat, desglossada per cadascun dels aspectes avaluats, exposant-los al tauler d'anuncis del departament al qual corresponga la plaça objecte de concurs.



9. De la proposta de provisió

9.1. A la vista de les valoracions de la prova, la comissió farà una proposta, motivada i amb caràcter vinculant, dels candidats per a ocupar les places.

La proposta ha d'incloure una relació de tots els candidats per ordre de preferència per al seu nomenament. No obstant això, no es podrà efectuar major nombre de nomenaments que el de places convocades a concurs, tal com s'estableix en l'art. 65 de la Llei orgànica 6/2001, d'universitats.

9.2. Tots els concursos podran concloure amb la proposta de la comissió de no provisió de plaça o places, tenint en compte el que disposa la normativa d'aplicació.

9.3. La proposta motivada de provisió de la plaça es farà pública en el lloc de celebració del concurs i al tauler d'anuncis del departament en el qual es convoca la plaça, en el termini màxim de cinc dies des de l'endemà de la finalització de les proves, i indicarà els mitjans d'impugnació que podran utilitzar els interessats. Aquesta proposta romandrà exposada, almenys, fins a la finalització del termini per a interposar recurs administratiu.

9.4. El president de la comissió, una vegada efectuada i publicada la proposta de provisió, remetrà al rector, en un termini màxim de cinc dies naturals, un exemplar de totes les actes i informes, juntament amb una certificació del secretari del departament sobre l'inici del període d'exposició pública de la proposta de provisió.



10. Recursos contra la proposta de provisió

10.1. Contra les propostes de provisió de les comissions dels concursos d'accés, els concursants podran presentar reclamació davant el rector, en el termini màxim de deu dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació al tauler d'anuncis del departament.



10.2. Admesa a tràmit la reclamació, se suspendran els nomenaments fins a que es resolga.

10.3. Aquesta reclamació serà valorada per una comissió de reclamacions composta per set catedràtics o catedràtiques d'universitat pertanyents a diversos àmbits del coneixement, designats en la forma que establisquen els Estatuts, amb àmplia experiència docent i investigadora.

Prèviament a la resolució, la comissió de reclamacions escoltarà els membres de la comissió contra la proposta de la qual s'haguera presentat la reclamació, i els candidats que hagueren participat en el concurs.



Aquesta comissió examinarà l'expedient relatiu al concurs per a vetlar per les garanties establides i ratificarà o no la proposta reclamada en el termini màxim de tres mesos, després del qual el rector dictarà la resolució d'acord amb la proposta de la comissió de reclamacions. Transcorregut l'indicat termini sense haver sigut resolta, s'entendrà que la reclamació presentada ha sigut desestimada.

10.4. Les resolucions del rector a què es refereix l'apartat anterior d'aquest article esgoten la via administrativa i es podran impugnar directament davant la jurisdicció contenciosa administrativa.



11. Presentació de documents i nomenaments

11.1. El candidat proposat per a la provisió de la plaça ha de presentar en el Servei de Recursos Humans de la Universitat Politècnica de València, en el termini de vint dies naturals posteriors al de concloure l'actuació de la comissió, els documents següents:

a) Fotocòpia del DNI, o document equivalent per als nacionals dels altres estats als quals fa referència la base 2.1. a) d'aquesta convocatòria.

b) Certificació mèdica oficial de no patir malaltia ni defecte físic o psíquic que impedisca l'acompliment de les funcions corresponents a professor d'universitat.

c) Declaració jurada de no haver sigut separat de l'administració pública, en virtut d'expedient disciplinari, i de no trobar-se inhabilitat per a l'exercici de la funció pública.

Els qui no tinguen la nacionalitat espanyola han de presentar declaració jurada o promesa de no trobar-se inhabilitats o en situació equivalent, ni estar sotmesos a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, al seu estat, en els mateixos termes, l'accés a la funció pública.



d) Fotocòpia compulsada, o per a acarar, del títol acadèmic exigit en la convocatòria o certificació supletòria, segons model oficial, en cas de no haver sigut expedit encara.

e) Fotocòpia acarada dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.a.

f) Fotocòpia acarada dels documents que acrediten el compliment dels requisits específics que assenyala la base 2.2.b.

g) Declaració jurada de no estar afectat d'incompatibilitat o exercici d'opció en el cas de venir exercint alguna activitat pública o percebent alguna pensió.

Les persones que tingueren la condició de funcionaris públics o de personal laboral al servei de la Universitat Politècnica de València estaran exemptes de justificar les condicions i els requisits que ja tingueren anteriorment acreditats davant d'aquesta, en concret, els documents dels apartats a, c, d i e, i també el b en cas de pertànyer al col·lectiu de professorat.

11.2. El rector nomenarà el candidat proposat per la comissió de selecció, en un termini màxim de trenta dies hàbils des de l'endemà de la publicació de la proposta de provisió.

11.3. En cas que el candidat proposat no presente dins del termini i en la forma escaient la documentació requerida anteriorment, no podrà ser nomenat funcionari i quedaran sense efecte les actuacions relatives a aquest.

11.4. El nomenament, que especificarà la denominació de la plaça, cos i Àrea de coneixement, serà publicat en el Boletín Oficial del Estado i en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i comunicat als registres corresponents i al Consell d'Universitats.

11.5. En el termini màxim de vint dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació del nomenament en el Boletín Oficial del Estado, el candidat haurà de prendre possessió de la seua destinació, moment en el qual adquirirà la condició de funcionari de carrera del cos docent universitari de què es tracte, si no tinguera ja aquesta condició, amb els drets i deures que li són propis.

11.6. La plaça obtinguda després del concurs d'accés haurà d'exercir-se durant dos anys, almenys, abans de poder participar en un nou concurs per a obtenir una plaça en una altra universitat.



12. Base final

12.1. Contra els actes de la comissió, els interessats podran interposar recurs d'alçada, en el termini d'un mes comptador a partir de la publicació de l'acte impugnat, davant el rector.

12.2. Contra aquesta convocatòria i les seues bases, que posen fi a la via administrativa, la persona interessada pot interposar un recurs contenciós administratiu davant el jutjat contenciós administratiu corresponent, en el termini de dos mesos comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOE. Així mateix, amb caràcter potestatiu, s'hi pot interposar un recurs de reposició, en el termini d'un mes des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOE, davant el mateix òrgan que ha dictat la resolució.

Tot això de conformitat amb el que estableixen els articles 112, 114, 115, 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 8, 14.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Tot això sense perjudici que s'utilitze qualsevol altre recurs que s'estime procedent.



València, 29 de juliol de 2021.– El rector: José Esteban Capilla Romá.

ANNEX I

Convocatòria: CN2/21



Codi concurs: 43/21

Cos: catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Genètica

Branca de Coneixement: Ciències

Departament: Biotecnologia

Centre: ETSE Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (Codi: 6532)

Perfil docent de la plaça: Millora Genètica per a la Producció Vegetal. Millora Genètica Forestal. Dret d'Obtencions Vegetals i Producció Comercial de Material de Propagació



Tribunal:

Comissió titular:

President: JAIME PROHENS TOMÁS, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA JOSÉ DE JESÚS DÍEZ NICLÓS, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JUAN FERRÉ MANZANERO, catedràtic d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon: JUAN BAUTISTA ÁLVAREZ CABELLO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Còrdova

Vocal tercera: ROSARIO LINACERO DE LA FUENTE, catedràtica d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid



Comissió suplent:

President: ÓSCAR VICENTE MEANA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA ANTONIA FERRÚS PÉREZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: MANUEL PÉREZ ALONSO, catedràtic d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon: MANUEL JAMILENA QUESADA, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Almeria

Vocal tercera: ADORACIÓN CABRERA CABALLERO, catedràtica d'universitat de la Universitat de Còrdova





Codi concurs: 44/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Genètica

Branca de Coneixement: Ciències

Departament: Biotecnologia

Centre: ETSE Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (Codi: 6533)

Perfil docent de la plaça: Millora Genètica Vegetal. Millora Genètica Forestal



Tribunal:

Comissió titular:

President: JAIME PROHENS TOMÁS, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA JOSÉ DE JESÚS DÍEZ NICLÓS, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JUAN MANUEL GONZÁLEZ TRIGUERO, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Alcalá

Vocal segon: JUAN GIL LIGERO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Còrdova

Vocal tercera: ADORACIÓN CABRERA CABALLERO, catedràtica d'universitat de la Universitat de Còrdova



Comissió suplent:

President: VICENTE MORENO FERRERO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA ANTONIA FERRÚS PÉREZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JUAN FERRÉ MANZANERO, catedràtic d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon: JUAN BAUTISTA ÁLVAREZ CABELLO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Còrdova

Vocal tercera: ROSARIO LINACERO DE LA FUENTE, catedràtica d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid





Codi concurs: 45/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Producció Animal

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Ciència Animal

Centre: ETSE Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (Codi: 6534)

Perfil docent de la plaça: Bases de Producció Animal. Reproducció



Tribunal:

Comissió titular:

President: MIGUEL JOVER CERDÁ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: M.ª PILAR MOLINA PONS, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: MARÍA PILAR GARCÍA REBOLLAR, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segona: M. JOSÉ SÁNCHEZ-MUROS LOZANO, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Almeria

Vocal tercer: JOSÉ ALFONSO ABECIA MARTÍNEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Saragossa



Comissió suplent:

President: JOSÉ SALVADOR VICENTE ANTÓN, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA DEL PILAR HERNÁNDEZ PÉREZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: PILAR SANTOLARIA BLASCO, catedràtica d'universitat de la Universitat de Saragossa

Vocal segon: JOSÉ RAMÓN DÍAZ SÁNCHEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer: JESÚS YÁNIZ PÉREZ DE ALBÉNIZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Saragossa





Codi concurs: 46/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Producció Animal

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Ciència Animal

Centre: ETSE Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (Codi: 6535)

Perfil docent de la plaça: Tecnologia de la Producció Animal. Disseny i Gestió d'Instal·lacions



Tribunal:

Comissió titular:

President: MIGUEL JOVER CERDÁ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA DEL PILAR HERNÁNDEZ PÉREZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: ROSA M.ª CARABAÑO LUENGO, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon: JOSÉ ANTONIO BELTRÁN GRACÍA, catedràtic d'universitat de la Universitat de Saragossa

Vocal tercera: MARÍA DOLORES SUÁREZ MEDINA, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Almeria



Comissió suplent:

President: JUAN FRANCISCO ASTURIANO NEMESIO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: M.ª PILAR MOLINA PONS, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: ANA CRISTINA BARROETA LAJUSTICIA, catedràtica d'universitat de la Universitat Autònoma de Barcelona

Vocal segon: JOSÉ RAMÓN DÍAZ SÁNCHEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercera: M. JOSÉ SÁNCHEZ-MUROS LOZANO, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Almeria





Codi concurs: 47/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Història de l'Art

Branca de Coneixement: Art i Humanitats

Departament: Comunicació Audiovisual, Doc. i H. de l'Art

Centre: EPS de Gandia

Nombre de places: 1 (Codi: 6536)

Perfil docent de la plaça: Arguments Universals en la Narrativa Audiovisual



Tribunal:

Comissió titular:

President: JOAQUÍN TOMÁS CÁNOVAS BELCHÍ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Múrcia

Secretària: MARÍA FERNANDA PESET MANCEBO, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: SAGRARIO AZNAR ALMAZÁN, catedràtica d'universitat de la Universitat Nac. d'Educació a Distància

Vocal segon: FEDERICO CASTRO MORALES, catedràtic d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal tercer: JOSÉ LUIS SÁNCHEZ NORIEGA, catedràtic d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid



Comissió suplent:

President: RAFAEL GIL SALINAS, catedràtic d'universitat de la Universitat de València

Secretària: M.ª AURORA FERNÁNDEZ POLANCO, catedràtica d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid

Vocal primera: NURIA RODRÍGUEZ ORTEGA, catedràtica d'universitat de la Universitat de Màlaga

Vocal segona: PALMA MARTÍNEZ BURGOS GARCÍA, catedràtica d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa

Vocal tercer: PEDRO POYATO SÁNCHEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Còrdova





Codi concurs: 48/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Història de l'Art

Branca de Coneixement: Art i Humanitats

Departament: Comunicació Audiovisual, Doc. i H. de l'Art

Centre: Facultat de Belles Arts

Nombre de places: 1 (Codi: 6537)

Perfil docent de la plaça: Història i Teoria de l'Art II



Tribunal:

Comissió titular:

Presidenta: MARÍA NURIA LLORET ROMERO, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: IVÁN GONZÁLEZ CRUZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JOAQUIM COMPANY CLIMENT, catedràtic d'universitat de la Universitat de Lleida

Vocal segona: MARÍA ELENA DÍEZ JORGE, catedràtica d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal tercera: ROSA ALCOY PEDRÓS, catedràtica d'universitat de la Universitat de Barcelona



Comissió suplent:

Presidenta: MARÍA FERNANDA PESET MANCEBO, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: AMADEO SERRA DESFILIS, catedràtic d'universitat de la Universitat de València

Vocal primer: LUIS MANUEL ARCINIEGA GARCÍA, catedràtic d'universitat de la Universitat de València

Vocal segona: M.ª DEL PILAR GARCÍA CUETOS, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Oviedo

Vocal tercer: VÍCTOR MANUEL MÍNGUEZ CORNELLES, catedràtic d'universitat de la Universitat Jaume I





Codi concurs: 49/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Enginyeria Telemàtica

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Comunicacions

Centre: EPS de Gandia

Nombre de places: 1 (Codi: 6538)

Perfil docent de la plaça: Xarxes d'Àrea Local. Seminar: Routing Protocols and Algorithms



Tribunal:

Comissió titular:

President: VICENTE CASARES GINER, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA SOLEDAD GARCÍA VALLS, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JOAN GARCIA HARO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena

Vocal segon: ANTONIO VALDOBINOS BARDA, catedràtic d'universitat de la Universitat de Saragossa

Vocal tercer: PEDRO GARCÍA TEODORO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Granada



Comissió suplent:

President: VICENT PLA BOSCÀ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: LIDIA FUENTES FERNÁNDEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Màlaga

Vocal primer: JUAN SERRAT FERNÁNDEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon: ÁLVARO SUÁREZ SARMIENTO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria

Vocal tercer: SEBASTIÀ SALLENT RIBES, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya





Codi concurs: 50/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Teoria del Senyal i Comunicacions

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Comunicacions

Centre: EPS de Gandia

Nombre de places: 1 (Codi: 6539)

Perfil docent de la plaça: Tecnologia Audiovisual.Comunicacions Òptiques



Tribunal:

Comissió titular:

President: JAVIER MARTÍ SENDRA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: PABLO SANCHIS KILDERS, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: ÍÑIGO MOLINA FERNÁNDEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Màlaga

Vocal segon: LEANDRO JUAN LLÁCER, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena

Vocal tercera: ANA GARCÍA ARMADA, catedràtica d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid



Comissió suplent:

President: ROBERTO LLORENTE SÁEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: VALERIANA TARONGER ORNEDO, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: LLUÍS JOFRE ROCA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segona: TERESA M. MARTÍN GERRERO, catedràtica d'universitat de la Universitat de Màlaga

Vocal tercera: EVA RAJO IGLESIAS, catedràtica d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid





Codi concurs: 51/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Teoria del Senyal i Comunicacions

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Comunicacions

Centre: ETSE de Telecomunicació

Nombre de places: 1 (Codi: 6540)

Perfil docent de la plaça: Arquitectures Telemàtiques. Fonaments de Transmissió



Tribunal:

Comissió titular:

President: MIGUEL FERRANDO BATALLER, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA GEMMA PIÑERO SIPÁN, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: LLUÍS JOFRE ROCA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segon: MANUEL SIERRA CASTAÑER, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer: LEANDRO JUAN LLÁCER, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València



Comissió suplent:

President: ALEJANDRO VALERO NOGUEIRA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: BEATRIZ ORTEGA TAMARIT, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JORDI ROMEU ROBERT, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segona: EVA RAJO IGLESIAS, catedràtica d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal tercer: JOSÉ MARÍA MOLINA GARCÍA-PARDO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena





Codi concurs: 52/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Teoria del Senyal i Comunicacions

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Comunicacions

Centre: ETSE de Telecomunicació

Nombre de places: 1 (Codi: 6541)

Perfil docent de la plaça: Senyals i Sistemes. Comunicacions, Xarxes i Dispositius



Tribunal:

Comissió titular:

President: RAMÓN MIRALLES RICÓS, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: VALERIANA TARONGER ORNEDO, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: NICOLÁS RUIZ REYES, catedràtic d'universitat de la Universitat de Jaén

Vocal segon: LUIS CASTEDO RIBAS, catedràtic d'universitat de la Universitat de la Corunya

Vocal tercera: MARÍA PILAR JARABO AMORES, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Alcalá de Henares



Comissió suplent:

President: LUIS VERGARA DOMÍNGUEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA GEMMA PIÑERO SIPÁN, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: PEDRO VERA CANDEAS, catedràtic d'universitat de la Universitat de Jaén

Vocal segon: MANUEL ROSA ZURERA, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Alcalá de Henares

Vocal tercera: ANA ISABEL PÉREZ NEIRA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya





Codi concurs: 53/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Pintura

Branca de Coneixement: Art i Humanitats

Departament: Conservació i Restauració Béns Cult.

Centre: Facultat de Belles Arts

Nombre de places: 1 (Codi: 6542)

Perfil docent de la plaça: Tècniques, Materials i Procediments Pictòrics. Taller 1: Conservació i Restauració de Béns Culturals. Introducció a la Conservació i Restauració de Paper. Estudi de les Propietats Mecàniques i Dimensionals dels Materials Pictòrics





Tribunal:

Comissió titular:

Presidenta: M. PILAR ROIG PICAZO, professora emèrita de la Universitat Politècnica de València

Secretari: XAVIER MAS BARBERÀ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: VÍCTOR MEDINA FLÓREZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal segona: MARGARITA SAN ANDRÉS MOYA, catedràtica d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid

Vocal tercer: FERNANDO CARLOS BOLÍVAR GALIANO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Granada



Comissió suplent:

Presidenta: MARÍA SALOMÉ CUESTA VALERA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: DAVID PÉREZ RODRIGO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: MARIANO DE BLAS ORTEGA, catedràtic d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid

Vocal segona: MARÍA TERESA ESPEJO ARIAS, catedràtica d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal tercer: MANUEL HUERTAS TORREJÓN, catedràtic d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid





Codi concurs: 54/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Pintura

Branca de Coneixement: Art i Humanitats

Departament: Conservació i Restauració Béns Cult.

Centre: Facultat de Belles Arts

Nombre de places: 1 (Codi: 6543)

Perfil docent de la plaça: Fotografia i Documentació Aplicada a l'Estudi dels Béns Culturals



Tribunal:

Comissió titular:

Presidenta: M. PILAR ROIG PICAZO, professora emèrita de la Universitat Politècnica de València

Secretària: ROSARIO LLAMAS PACHECO, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: VÍCTOR MEDINA FLÓREZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal segona: MARGARITA SAN ANDRÉS MOYA, catedràtica d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid

Vocal tercer: MARIANO DE BLAS ORTEGA, catedràtic d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid



Comissió suplent:

Presidenta: MARÍA TERESA DOMÉNECH CARBO, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: XAVIER MAS BARBERÀ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JUAN FRANCISCO CÁRCELES PASCUAL, catedràtic d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal segona: MARÍA TERESA ESPEJO ARIAS, catedràtica d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal tercer: MANUEL HUERTAS TORREJÓN, catedràtic d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid





Codi concurs: 55/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Economia Aplicada

Branca de Coneixement: Ciències Socials i Jurídiques

Departament: Economia i Ciències Socials

Centre: Facultat d'Adm. i Direc. d'Empreses

Nombre de places: 1 (Codi: 6544)

Perfil docent de la plaça: Control de Costos en els Sistemes de Salut i Serveis Socials Públics. Enginyeria Clínica i Gestió Hospitalària





Tribunal:

Comissió titular:

President: JOSÉ MARÍA GARCÍA ÁLVAREZ-COQUE, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA NATIVIDAD GUADALAJARA OLMEDA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: MARÍA DOLORES GADEA RIVAS, catedràtica d'universitat de la Universitat de Saragossa

Vocal segon: JOSÉ ANTONIO BELSO MARTÍNEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercera: LAURA DE PABLOS ESCOBAR, catedràtica d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid



Comissió suplent:

President: FRANCISCO MAS VERDÚ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: M. DOLORES DE MIGUEL GÓMEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena

Vocal primera: ANA JESÚS LÓPEZ MENÉNDEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Oviedo

Vocal segon: RAFAEL CHAVES ÁVILA, catedràtic d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer: CELESTINO SUÁREZ BURGUET, catedràtic d'universitat de la Universitat Jaume I





Codi concurs: 56/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Escultura

Branca de Coneixement: Art i Humanitats

Departament: Escultura

Centre: Facultat de Belles Arts

Nombre de places: 1 (Codi: 6545)

Perfil docent de la plaça: Metodologia de Projectes. Escultura i Processos Constructius



Tribunal:

Comissió titular:

Presidenta: NATIVIDAD NAVALÓN BLESA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA SALOMÉ CUESTA VALERA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: MIGUEL ÁNGEL PLANAS ROSELLÓ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon: JOSÉ VICENTE MARTÍN MARTÍNEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercera: M. YOLANDA HERRANZ PASCUAL, catedràtica d'universitat de la Universitat de Vigo



Comissió suplent:

President: MIGUEL MOLINA ALARCÓN, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: TERESA CHÁFER BIXQUERT, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JOSEP CERDÀ FERRÉ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Barcelona

Vocal segon: DANIEL PABLO TEJERO OLIVARES, catedràtic d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercera: MARÍA ISABEL SÁNCHEZ BONILLA, catedràtica d'universitat de la Universitat de La Laguna





Codi concurs: 57/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Estadística i Investigació Operativa

Branca de Coneixement: Ciències

Departament: Estadística i Invest. Oper. Aplic. i Cal.

Centre: ETSE Industrial

Nombre de places: 1 (Codi: 6546)

Perfil docent de la plaça: Estadística. Anàlisi, Monitoratge i Diagnòstic de Processos Multivariants. Anàlisi Multivariant d'Imatges





Tribunal:

Comissió titular:

President: SEBASTIÀ BALASCH PARISI, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: FRANCISCO JOSÉ APARISI GARCÍA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: LUIS A. SARABIA PEINADOR, catedràtic d'universitat de la Universitat de Burgos

Vocal segona: IRENE EPIFANIO LÓPEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercera: PURIFICACIÓN GALINDO VILLARDÓN, catedràtica d'universitat de la Universitat de Salamanca



Comissió suplent:

President: RUBÉN RUIZ GARCÍA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: JESÚS JUAN RUIZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal primera: M.ª SAGRARIO SÁNCHEZ PASTOR, catedràtica d'universitat de la Universitat de Burgos

Vocal segona: MARIA ENRIQUETA VERCHER GONZÁLEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercera: ROSARIO ROMERA AYLLÓN, catedràtica d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid





Codi concurs: 58/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Física Aplicada

Branca de Coneixement: Ciències

Departament: Física Aplicada

Centre: ETSE Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (Codi: 6547)

Perfil docent de la plaça: Fonaments Físics de l'Enginyeria II. Tècniques d'Avaluació i Control del Soroll



Tribunal:

Comissió titular:

President: FRANCISCO BELMAR IBÁÑEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: ANA MARÍA ÁNGELES LLOPIS REYNA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: MARÍA DEL PILAR MARTÍNEZ JIMÉNEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Còrdova

Vocal segon: PABLO MARTEL ESCOBAR, catedràtic d'universitat de la Universitat Las Palmas de Gran Canaria

Vocal tercer: SERGIO GALLEGO RICO, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Alacant



Comissió suplent:

President: ANTONIO URIS MARTÍNEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA DEL CARMEN MUÑOZ ROCA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: ANA MARÍA LAGUNA LUNA, catedràtica d'universitat de la Universitat de Còrdova

Vocal segon: GERMÁN RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Las Palmas de Gran Canaria

Vocal tercer: AUGUSTO BELÉNDEZ VÁZQUEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Alacant





Codi concurs: 59/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Arquitectura i Tecnologia de Computadors

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Informàtica de Sistemes i Computadors

Centre: EPS d'Alcoi

Nombre de places: 1 (Codi: 6548)

Perfil docent de la plaça: Estructura de Computadors. internet de les Coses



Tribunal:

Comissió titular:

President: ALFONS CRESPO LORENTE, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: JUAN CARLOS CANO ESCRIBÁ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: ROSA MARÍA PÉREZ UTRERO, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Extremadura

Vocal segon: ALEJANDRO ALONSO MUÑOZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal tercer: FRANCISCO J. QUILES FLOR, catedràtic d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa



Comissió suplent:

President: JOSÉ ENRIQUE SIMÓ TEN, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA ENGRACIA GÓMEZ REQUENA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: MANCIA ANGUITA LÓPEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal segon: JUAN MANUEL GARCÍA CHAMIZO, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer: PEDRO ÁNGEL CUENCA CASTILLO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa





Codi concurs: 60/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Arquitectura i Tecnologia de Computadors

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Informàtica de Sistemes i Computadors

Centre: ETSE Informàtica

Nombre de places: 1 (Codi: 6549)

Perfil docent de la plaça: Fonaments de Sistemes Operatius. Informàtica



Tribunal:

Comissió titular:

President: JUAN CARLOS CANO ESCRIBÁ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA ENGRACIA GÓMEZ REQUENA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: M. INMACULADA GARCÍA FERNÁNDEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Màlaga

Vocal segon: JOSÉ MANUEL GARCÍA CARRASCO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Múrcia

Vocal tercer: FRANCISCO J. QUILES FLOR, catedràtic d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa



Comissió suplent:

President: PIETRO MANZONI, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: CARLOS MIGUEL TAVARES DE ARAUJO CESARINY CALAFATE, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: MANCIA ANGUITA LÓPEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal segon: MANUEL JOSÉ PÉREZ MALUMBRES, catedràtic d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer: PEDRO ÁNGEL CUENCA CASTILLO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa





Codi concurs: 61/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Enginyeria i Infraestructura dels Transports



Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Enginyeria i Infraestruct. Transports

Centre: ETSE de Camins, Canals i Ports

Nombre de places: 1 (Codi: 6550)

Perfil docent de la plaça: Bases per a la Planificació i Gestió dels Sistemes de Transport. Mobilitat i Transports Urbans. Modelització del Transport



Tribunal:

Comissió titular:

President: JOSÉ AGUILAR HERRANDO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: ALFREDO GARCÍA GARCÍA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: ANDRÉS MONZÓN DE CÁCERES, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon: JUAN DE OÑA LÓPEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal tercer: FRANCISCO GARCÍA BENÍTEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Sevilla



Comissió suplent:

President: JOSEP RAMON MEDINA FOLGADO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: JOSÉ CRISTÓBAL SERRA PERIS, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JOSÉ MANUEL VASSALLO MAGRO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon: LUIGI DELL'OLIO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Cantàbria

Vocal tercer: EMILIO LARRODÉ PELLICER, catedràtic d'universitat de la Universitat de Saragossa





Codi concurs: 62/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Enginyeria Hidràulica

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Enginyeria Hidràulica i Medi Ambient

Centre: ETSE Industrials

Nombre de places: 1 (Codi: 6551)

Perfil docent de la plaça: Gestió Tècnica de Proveïments d'Aigua Urbans Sostenibles



Tribunal:

Comissió titular:

President: JORGE GARCÍA-SERRA GARCÍA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: PETRA AMPARO LÓPEZ JIMÉNEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: LEONOR RODRÍGUEZ SINOBAS, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon: JERÓNIMO PUERTAS AGUDO, catedràtic d'universitat de la Universitat de la Corunya

Vocal tercera: ASUNCIÓN BAQUERIZO AZOFRA, catedràtica d'universitat de la Universitat de Granada



Comissió suplent:

President: ENRIQUE CABRERA ROCHERA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: RAFAEL LUIS GARCÍA BARTUAL, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: MARÍA PILAR MONTESINOS BARRIS, catedràtica d'universitat de la Universitat de Còrdova

Vocal segona: MANUEL GÓMEZ VALENTÍN, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal tercera: MARÍA JOSÉ POLO GÓMEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Còrdova





Codi concurs: 63/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Enginyeria Mecànica

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Enginyeria Mecànica i de Materials

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (Codi: 6552)

Perfil docent de la plaça: Disseny de Màquines. Mecànica Estructural No Lineal.



Tribunal:

Comissió titular:

President: FRANCISCO JAVIER FUENMAYOR FERNÁNDEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: EUGENIO GINER MARAVILLA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: M.ª HENAR MIGUÉLEZ GARRIDO, catedràtica d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal segona: M. LUISA DE LA TORRE SÁNCHEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Huelva

Vocal tercer: FRANCISCO JAVIER CUADRADO ARANDA, catedràtic d'universitat de la Universitat de la Corunya



Comissió suplent:

President: JUAN JOSÉ RÓDENAS GARCÍA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: FRANCISCO DAVID DENIA GUZMÁN, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: LOURDES RUBIO RUIZ DE AGUIRRE, catedràtica d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid

Vocal segona: JUANA M.ª. MAYO NÚÑEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal tercer: CARLOS NAVARRO PINTADO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Sevilla





Codi concurs: 64/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Màquines i Motors Tèrmics

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Màquines i Motors Tèrmics

Centre: ETS d'Enginyeria del Disseny

Nombre de places: 1 (Codi: 6553)

Perfil docent de la plaça: Màquines Tèrmiques. Ampliació de Motors Alternatius



Tribunal:

Comissió titular:

President: JOSÉ M.ª DESANTES FERNÁNDEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: VICENTE MACIÁN MARTÍNEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: MAGÍN LAPUERTA AMIGO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa

Vocal segona: M.ª DEL PILAR DORADO PÉREZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Còrdova

Vocal tercer: ANDRÉS MELGAR BACHILLER, catedràtic d'universitat de la Universitat de Valladolid



Comissió suplent:

President: JESÚS VICENTE BENAJES CALVO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: JOSÉ MANUEL LUJÁN MARTÍNEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JUAN JOSÉ HERNÁNDEZ ADROVER, catedràtic d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa

Vocal segona: ROSARIO BALLESTEROS YÁÑEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa

Vocal tercer: OCTAVIO ARMAS VERGEL, catedràtic d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa





Codi concurs: 65/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Matemàtica Aplicada

Branca de Coneixement: Ciències

Departament: Matemàtica Aplicada

Centre: ETSE Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (Codi: 6554)

Perfil docent de la plaça: Fonaments Matemàtics



Tribunal:

Comissió titular:

President: JOSÉ ANTONIO BONET SOLVES, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: ANA MARÍA URBANO SALVADOR, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: MANUEL DOMINGO CONTRERAS MÁRQUEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal segona: PILAR RUEDA SEGADO, catedràtica d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer: JESÚS ÁNGEL JARAMILLO AGUADO, catedràtic d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid



Comissió suplent:

President: VICENTE MONTESINOS SANTALUCÍA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: ANA MARTÍNEZ PASTOR, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: MIGUEL MARTÍN SUÁREZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal segona: MARÍA CARMEN FERNÁNDEZ ROSELL, catedràtica d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer: ANTONIO GALBIS VERDÚ, catedràtic d'universitat de la Universitat de València





Codi concurs: 66/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Matemàtica Aplicada

Branca de Coneixement: Ciències

Departament: Matemàtica Aplicada

Centre: ETSE de Camins, Canals i Ports

Nombre de places: 1 (Codi: 6555)

Perfil docent de la plaça: Ampliació de Matemàtiques



Tribunal:

Comissió titular:

President: LUCAS ANTONIO JÓDAR SÁNCHEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: PEREGRINA DEL CARMEN COLL ALIAGA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: FRANCESC ARÁNDIGA LLAUDES, catedràtic d'universitat de la Universitat de València

Vocal segona: YOLANDA VILLACAMPA ESTEVE, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercer: PEP MULET MESTRE, catedràtic d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President: ANTONIO HERVÁS JORGE, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: ELENA SÁNCHEZ JUAN, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: MIGUEL ÁNGEL LÓPEZ MARCOS, catedràtic d'universitat de la Universitat de Valladolid

Vocal segona: ROSA MARÍA DONAT BENEITO, catedràtica d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer: FERNANDO CASAS PÉREZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Jaume I





Codi concurs: 67/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Matemàtica Aplicada

Branca de Coneixement: Ciències

Departament: Matemàtica Aplicada

Centre: ETSE Industrial

Nombre de places: 1 (Codi: 6556)

Perfil docent de la plaça: Matemàtiques II



Tribunal:

Comissió titular:

President: ENRIQUE ALFONSO SÁNCHEZ PÉREZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: PILAR RUEDA SEGADO, catedràtica d'universitat de la Universitat de València

Vocal primer: PABLO GALINDO PASTOR, catedràtic d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon: PEDRO JOSÉ FERNÁNDEZ DE CÓRDOBA CASTELLÁ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal tercera: ROSA MARÍA DONAT BENEITO, catedràtica d'universitat de la Universitat de València



Comissió suplent:

President: ÓSCAR BLASCO DE LA CRUZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de València

Secretària: MARÍA DOLORES PÉREZ RAMOS, catedràtica d'universitat de la Universitat de València

Vocal primer: JORGE GALINDO PASTOR, catedràtic d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal segon: LUIS MIGUEL GARCÍA RAFFI, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal tercera: MARÍA CARMEN FERNÁNDEZ ROSELL, catedràtica d'universitat de la Universitat de València





Codi concurs: 68/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Matemàtica Aplicada

Branca de Coneixement: Ciències

Departament: Matemàtica Aplicada

Centre: ETSE Industrial

Nombre de places: 1 (Codi: 6557)

Perfil docent de la plaça: Matemàtiques II. Mètodes Algebraics i les seues Aplicacions



Tribunal:

Comissió titular:

President: JOSÉ ANTONIO BONET SOLVES, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: ANA MARTÍNEZ PASTOR, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: MARÍA DOLORES PÉREZ RAMOS, catedràtica d'universitat de la Universitat de València

Vocal segon: ANTONIO BELTRÁN FELIP, catedràtic d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer: GUSTAVO ADOLFO FERNÁNDEZ ALCOBER, catedràtic d'universitat de la Universitat del Pais Basc



Comissió suplent:

President: ALFREDO PERIS MANGUILLOT, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: ALICIA CORDERO BARBERO, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: CONSUELO MARTÍNEZ LÓPEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Oviedo

Vocal segon: GABRIEL NAVARRO ORTEGA, catedràtic d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercer: JUAN LUIS GARCÍA GUIRAO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena





Codi concurs: 69/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses

Branca de Coneixement: Ciències Socials i Jurídiques

Departament: Organització d'Empreses

Centre: ETSE Industrial

Nombre de places: 1 (Codi: 6558)

Perfil docent de la plaça: Recursos Humans en Empreses Industrials. Equips d'Alt Rendiment per a la Millora Contínua. Gestió Participativa i Treball en Equip per a la Millora del Servei



Tribunal:

Comissió titular:

President: JOSÉ PEDRO GARCÍA SABATER, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: CRISTÓBAL JAVIER MIRALLES INSA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: ROCÍO RUIZ BENÍTEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Pablo Olavide

Vocal segon: JOSÉ MOYANO FUENTES, catedràtic d'universitat de la Universitat de Jaén

Vocal tercera: LUCÍA AVELLA CAMARERO, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Oviedo



Comissió suplent:

President: CARLOS ANDRÉS ROMANO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MIREIA VALVERDE APARICIO, catedràtica d'universitat de la Universitat Rovira i Virgili

Vocal primera: ANA ROSA DEL ÁGUILA OBRA, catedràtica d'universitat de la Universitat de Màlaga

Vocal segon: DANIEL ARIAS ARANDA, catedràtic d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal tercera: MARÍA JOSÉ ÁLVAREZ GIL, catedràtica d'universitat de la Universitat Carlos III de Madrid





Codi concurs: 70/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses

Branca de Coneixement: Ciències Socials i Jurídiques

Departament: Organització d'Empreses

Centre: ETSE Industrial

Nombre de places: 1 (Codi: 6559)

Perfil docent de la plaça: Programació i Control de Producció i Operacions. Sistema de Gestió del Rendiment. Advanced Performance Measurements Systems



Tribunal:

Comissió titular:

President: CARLOS ANDRÉS ROMANO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARTA PERIS ORTIZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JOSÉ CARLOS PRADO PRADO, catedràtic d'universitat de la Universitat de Vigo

Vocal segona: AMAIA LUSA GARCÍA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal tercer: LUIS GERARDO ONIEVA GIMÉNEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Sevilla





Comissió suplent:

President: EDUARDO VICENS SALORT, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: JOSEFA MULA BRU, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JOSÉ GUADIX MARTÍN, catedràtic d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal segona: TERESA NATALIA MARTÍN CRUZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Valladolid

Vocal tercer: DAVID ALFONSO DE LA FUENTE GARCÍA, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Oviedo





Codi concurs: 71/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses

Branca de Coneixement: Ciències Socials i Jurídiques

Departament: Organització d'Empreses

Centre: ETSE de Telecomunicació

Nombre de places: 1 (Codi: 6560)

Perfil docent de la plaça: Organització i Transformació Digital. Gestió Tècnica i Econòmica de Projectes de Telecomunicació. Integració de Tecnologies i Sistemes d'Enginyeria de Telecomunicació



Tribunal:

Comissió titular:

President: DANIEL PALACIOS MARQUÉS, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: RAÚL RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: ANTONIO GENARO LEAL MILLÁN, catedràtic d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal segona: TERESA NATALIA MARTÍN CRUZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Valladolid

Vocal tercera: MARÍA REYES GONZÁLEZ RAMÍREZ, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Alacant



Comissió suplent:

President: CRISTÓBAL JAVIER MIRALLES INSA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA DEL MAR ALEMANY DÍAZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JAVIER LLORENS MONTES, catedràtic d'universitat de la Universitat de Granada

Vocal segona: ANA ROSA DEL ÁGUILA OBRA, catedràtica d'universitat de la Universitat de Màlaga

Vocal tercera: ADORACIÓN MOZAS MORAL, catedràtica d'universitat de la Universitat de Jaén





Codi concurs: 72/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses

Branca de Coneixement: Ciències Socials i Jurídiques

Departament: Organització d'Empreses

Centre: Facultat d'Adm. i Direc. d'Empreses

Nombre de places: 1 (Codi: 6561)

Perfil docent de la plaça: Direcció Estratègica d'Organitzacions Públiques. Research Methodologies



Tribunal:

Comissió titular:

President: JOSÉ LUIS HERVÁS OLIVER, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA DEL VAL SEGARRA OÑA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: FRANCISCO JOSÉ SÁEZ MARTÍNEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa

Vocal segon: JOSÉ MARÍA GÓMEZ GRAS, catedràtic d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercera: M. ÁNGELES MONTORO SÁNCHEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid

Comissió suplent:

President: JOSÉ PEDRO GARCÍA SABATER, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA DEL MAR ALEMANY DÍAZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: ANTONIO HIDALGO NUCHERA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segon: BARTOLOMÉ MARCO LAJARA, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercera: MARÍA REYES GONZÁLEZ RAMÍREZ, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Alacant





Codi concurs: 73/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses

Branca de Coneixement: Ciències Socials i Jurídiques

Departament: Organització d'Empreses

Centre: Facultat d'Adm. i Direc. d'Empreses

Nombre de places: 1 (Codi: 6562)

Perfil docent de la plaça: Gestió de Recursos Humans. Product Project. Gestió i Planificació Organitzativa. Innovation Management and Entrepreneurship



Tribunal:

Comissió titular:

President: JOSÉ PEDRO GARCÍA SABATER, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: CARLOS ANDRÉS ROMANO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: MARÍA REYES GONZÁLEZ RAMÍREZ, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon: JOSÉ LUIS GASCÓ GASCÓ, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal tercera: AMAIA LUSA GARCÍA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya



Comissió suplent:

President: CRISTÓBAL JAVIER MIRALLES INSA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA DEL VAL SEGARRA OÑA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: ANA ROSA DEL ÁGUILA OBRA, catedràtica d'universitat de la Universitat de Màlaga

Vocal segon: FELIPE HERNÁNDEZ-PERLINES, catedràtic d'universitat de la Universitat de Castella-la Manxa

Vocal tercera: MIREIA VALVERDE APARICIO, catedràtica d'universitat de la Universitat Rovira i Virgili





Codi concurs: 74/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Organització d'Empreses

Branca de Coneixement: Ciències Socials i Jurídiques

Departament: Organització d'Empreses

Centre: Facultat d'Adm. i Direc. d'Empreses

Nombre de places: 1 (Codi: 6563)

Perfil docent de la plaça: Product Project. New Trends in Service Strategies. Estratègia i Disseny de l'Organització



Tribunal:

Comissió titular:

President: JOSÉ LUIS HERVÁS OLIVER, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA DEL VAL SEGARRA OÑA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: ANTONIO HIDALGO NUCHERA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Madrid

Vocal segona: M. ÁNGELES MONTORO SÁNCHEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid

Vocal tercera: MARÍA REYES GONZÁLEZ RAMÍREZ, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Alacant

Comissió suplent:

President: JOSÉ PEDRO GARCÍA SABATER, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA DEL MAR ALEMANY DÍAZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: FRANCISCO JOSÉ SÁEZ MARTÍNEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa

Vocal segon: JOSÉ MARÍA GÓMEZ GRAS, catedràtic d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercera: MERCEDES ÚBEDA GARCÍA, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Alacant





Codi concurs: 75/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Fisiologia Vegetal

Branca de Coneixement: Ciències

Departament: Producció Vegetal

Centre: ETSE Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (Codi: 6564)

Perfil docent de la plaça: Fisiologia Vegetal. Biologia Cel·lular



Tribunal:

Comissió titular:

President: SALVADOR VICENTE LÓPEZ GALARZA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA SERRANO MULA, catedràtica d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal primer: JOSÉ ÁNGEL MERCADO CARMONA, catedràtic d'universitat de la Universitat de Màlaga

Vocal segona: PURIFICACIÓN CORCHETE SÁNCHEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Salamanca

Vocal tercer: JAVIER PALAZÓN BARANDELA, catedràtic d'universitat de la Universitat de Barcelona



Comissió suplent:

President: BERNARDO PASCUAL ESPAÑA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: GLORIA REVILLA LÓPEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Santiago de Compostel·la

Vocal primer: ROQUE LUIS ROS PALAU, catedràtic d'universitat de la Universitat de València

Vocal segona: ISABEL ARRILLAGA MATEOS, catedràtica d'universitat de la Universitat de València

Vocal tercera: ROSA MARÍA CUSIDÓ VIDAL, catedràtica d'universitat de la Universitat de Barcelona





Codi concurs: 76/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Projectes d'Enginyeria

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Projectes d'Enginyeria

Centre: ETSE Industrial

Nombre de places: 1 (Codi: 6565)

Perfil docent de la plaça: Direcció i Gestió de Projectes. Projectes d'Enginyeria Química



Tribunal:

Comissió titular:

President: SALVADOR FERNANDO CAPUZ RIZO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MÓNICA GARCÍA MELÓN, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: SANTIAGO GASSO DOMINGO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Catalunya

Vocal segona: M. ROSARIO VIDAL NADAL, catedràtica d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer: ANTONIO GALLARDO IZQUIERDO, catedràtic d'universitat de la Universitat Jaume I





Comissió suplent:

President: EUGENIO PELLICER ARMIÑANA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: ALEJANDRA BONI ARISTIZÁBAL, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: MIGUEL ÁNGEL SEBASTIÁN PÉREZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Nac. d'Educació a Distància

Vocal segona: DOLORES BOVEA EDO, catedràtica d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer: GERMÁN MARTÍNEZ MONTES, catedràtic d'universitat de la Universitat de Granada





Codi concurs: 77/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Sistemes Informàtics i Computació

Centre: ETSE Informàtica

Nombre de places: 1 (Codi: 6567)

Perfil docent de la plaça: Computació Paral·lela. Tecnologia de la Programació Paral·lela (Tpp)



Tribunal:

Comissió titular:

President: IGNACIO BLANQUER ESPERT, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: EVA ONAINDIA DE LA RIVAHERRERA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: VIOLETA MIGALLÓN GOMIS, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segon: JOSÉ IGNACIO ALIAGA ESTELLÉS, catedràtic d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer: ÓSCAR CORDÓN GARACÍA, catedràtic d'universitat de la Universitat de Granada



Comissió suplent:

President: VICENTE EMILIO VIDAL GIMENO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA CARMEN JUAN LIZANDRA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: MARÍA JOSÉ ARAMBURU CANO, catedràtica d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal segon: JOSÉ RANILLA PASTOR, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Oviedo

Vocal tercer: LUCIANO SÁNCHEZ RAMOS, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Oviedo





Codi concurs: 78/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Llenguatges i Sistemes Informàtics

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Sistemes Informàtics i Computació

Centre: ETSE Informàtica

Nombre de places: 1 (Codi: 6568)

Perfil docent de la plaça: Models Descriptius i Predictius II



Tribunal:

Comissió titular:

President: FRANCISCO CASACUBERTA NOLLA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: EVA ONAINDIA DE LA RIVAHERRERA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: MARÍA LUISA MICÓ ANDRÉ, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Alacant

Vocal segona: MARÍA INÉS TORRES BARAÑANO, catedràtica d'universitat de la Universitat del Pais Basc

Vocal tercer: JOSÉ SALVADOR SÁNCHEZ GARRETA, catedràtic d'universitat de la Universitat Jaume I



Comissió suplent:

President: JOSÉ MIGUEL BENEDÍ RUIZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: RAQUEL MARTÍNEZ UNANUE, catedràtica d'universitat de la Universitat Nal. d'Educació a Distància

Vocal primera: ELENA NAVARRO MARTÍNEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa

Vocal segon: FILIBERTO PLA BAÑÓN, catedràtic d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal tercer: ISMAEL GARCÍA VAREA, catedràtic d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa





Codi concurs: 79/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Llenguatges i Sistemes Informàtics

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Sistemes Informàtics i Computació

Centre: ETSE Informàtica

Nombre de places: 1 (Codi: 6569)

Perfil docent de la plaça: Avaluació, Desplegament i Monitoratge de Models



Tribunal:

Comissió titular:

Presidenta: MARÍA ALPUENTE FRASNEDO, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: JOSÉ HERNÁNDEZ ORALLO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JOSÉ SALVADOR SÁNCHEZ GARRETA, catedràtic d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal segona: ALICIA TRONCOSO LORA, catedràtica d'universitat de la Universitat Pablo Olavide

Vocal tercer: ENRIQUE ALBA TORRES, catedràtic d'universitat de la Universitat de Màlaga



Comissió suplent:

Presidenta: MARÍA CARMEN JUAN LIZANDRA, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretari: CARLOS MONSERRAT ARANDA, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JOSÉ CRISTÓBAL RIQUELME SANTOS, catedràtic d'universitat de la Universitat de Sevilla

Vocal segona: ELVIRA MARÍA ALBERT ALBIOL, catedràtica d'universitat de la Universitat Complutense de Madrid

Vocal tercer: JOSÉ ANTONIO GÁMEZ MARTÍN, catedràtic d'universitat de la Universitat de Castella-La Manxa





Codi concurs: 80/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Tecnologia d'Aliments

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Tecnologia d'Aliments

Centre: ETSE Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (Codi: 6570)

Perfil docent de la plaça: Nutrició Humana. Alimentació i Cultura





Tribunal:

Comissió titular:

Presidenta: NURIA MARTÍNEZ NAVARRETE, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: M.ª MAR CAMACHO VIDAL, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: ROSA MARÍA PILAR ORIA ALMUDÍ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Saragossa

Vocal segon: JOSÉ ÁNGEL PÉREZ ÁLVAREZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer: JOSÉ ANTONIO BELTRÁN GRACÍA, catedràtic d'universitat de la Universitat de Saragossa



Comissió suplent:

Presidenta: M.ª TERESA ANTEQUERA ROJAS, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Extremadura

Secretària: MARÍA BELÉN LÓPEZ MORALES, catedràtica d'universitat de la Universitat de Múrcia

Vocal primera: MARÍA DOLORES GARRIDO FERNÁNDEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Múrcia

Vocal segon: JORGE RUIZ CARRASCAL, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Extremadura

Vocal tercer: JUAN PABLO FERNÁNDEZ TRUJILLO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena





Codi concurs: 81/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Tecnologia d'Aliments

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Tecnologia d'Aliments

Centre: ETSE Agronòmica i Medi Natural

Nombre de places: 1 (Codi: 6571)

Perfil docent de la plaça: Dietètica. Nutrició Humana



Tribunal:

Comissió titular:

Presidenta: NURIA MARTÍNEZ NAVARRETE, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: M.ª MAR CAMACHO VIDAL, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primera: ROSA MARÍA PILAR ORIA ALMUDÍ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Saragossa

Vocal segon: JOSÉ ÁNGEL PÉREZ ÁLVAREZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Miguel Hernández

Vocal tercer: JOSÉ ANTONIO BELTRÁN GRACÍA, catedràtic d'universitat de la Universitat de Saragossa



Comissió suplent:

Presidenta: M.ª TERESA ANTEQUERA ROJAS, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Extremadura

Secretària: MARÍA BELÉN LÓPEZ MORALES, catedràtica d'universitat de la Universitat de Múrcia

Vocal primera: MARÍA DOLORES GARRIDO FERNÁNDEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Múrcia

Vocal segon: JORGE RUIZ CARRASCAL, catedràtic d'universitat de la Universitat d'Extremadura

Vocal tercer: JUAN PABLO FERNÁNDEZ TRUJILLO, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena





Codi concurs: 82/21

Cos: Catedràtic/a d'Universitat

Àrea de coneixement: Màquines i Motors Tèrmics

Branca de Coneixement: Enginyeria i Arquitectura

Departament: Termodinàmica Aplicada

Centre: ETSE Industrial

Nombre de places: 1 (Codi: 6572)

Perfil docent de la plaça: Termodinàmica. Enginyeria Tissular i Medicina Regenerativa



Tribunal:

Comissió titular:

President: JOSÉ LUIS GÓMEZ RIBELLES, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: ANA VALLÉS LLUCH, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: JOSÉ RAMÓN GARCÍA CASCALES, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de Cartagena

Vocal segon: JOSÉ JUAN SEGOVIA PURAS, catedràtic d'universitat de la Universitat de Valladolid

Vocal tercera: MARÍA MANUELA PRIETO GONZÁLEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat d'Oviedo





Comissió suplent:

President: JOSÉ MARÍA GONZÁLVEZ MACIÁ, catedràtic d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Secretària: MARÍA JESÚS SANCHIS SÁNCHEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat Politècnica de València

Vocal primer: RAMÓN CABELLO LÓPEZ, catedràtic d'universitat de la Universitat Jaume I

Vocal segona: M.ª DEL CARMEN MARTÍN GONZÁLEZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Valladolid

Vocal tercera: M.ª DEL PILAR DORADO PÉREZ, catedràtica d'universitat de la Universitat de Còrdova

Mapa web