Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de Villena. Bases específiques del procés selectiu per a la provisió en propietat de dues places d'inspector o inspectora de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9169 de 08.09.2021
Número identificador:  2021/8912
Referència Base de Dades:  008336/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup A, subgrup A1. Titulació universitària de grau
      Descriptors toponímics: Villena



Bases específiques del procés selectiu per a la provisió en propietat de dues places d'inspector o inspectora de policia local. [2021/8912]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 154, de 16.08.2021, es publiquen íntegrament les següents bases i convocatòria:





Bases i convocatòria per a la provisió en propietat, com a funcionari/a de carrera de dues places d'inspector/a de la policia local, escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, grup A2, una pel procediment d'oposició lliure i una altra pel de promoció interna ordinària.



El termini per a la presentació de sol·licituds per a participar en el procés selectiu, serà de 20 dies hàbils, comptats a partir del següent a la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis relacionats amb aquesta convocatòria, es publicaran únicament en el Butlletí de la Província d'Alacant i a partir del començament de les proves selectives, en els taulers d'anuncis de l'Ajuntament (físic i electrònic) i en la pàgina web de l'Ajuntament www.villena.es no sent necessari efectuar notificacions o anuncis individuals a les persones opositores sobre el desenvolupament de les proves.



Villena, 17 d'agost de 2021.– L'alcalde president: Fulgencio José Cerdán Barceló.

Mapa web