Ficha disposicion

Ficha disposicion





Mancomunitat Intermunicipal d'El Alto Palancia. Bases de la convocatòria per a la provisió en propietat, pel sistema de concurs oposició, d'un lloc de treball de naturalesa funcionarial de treballador o treballadora social.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8639 de 20.09.2019
Número identificador:  2019/8764
Referència Base de Dades:  008381/2019
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Persones publicojurídiques
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, B/A2



Bases de la convocatòria per a la provisió en propietat, pel sistema de concurs oposició, d'un lloc de treball de naturalesa funcionarial de treballador o treballadora social. [2019/8764]

En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló núm. 109, de 31 d'agost de 2019, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir una plaça de funcionari/ària com a treballador/a social, pertanyent a l'escala d'administració especial i categoria de tècnic/a (A2); serà proveïda mitjançant el sistema de concurs oposició per torn lliure.

El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils, a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, de conformitat amb les bases, es faran públics, quan siga procedent, al tauler d'anuncis de la Mancomunitat Intermunicipal d'El Alto Palancia.



Soneja, 5 de setembre de 2019.– El president: Ramón Martínez Peiró.

Mapa web