Ficha disposicion

Ficha disposicion





RESOLUCIÓ número 779, de 10 de setembre de 2019, de bases i convocatòria per a cobrir en propietat, mitjançant un concurs intern, un lloc de cap de servei i un lloc de cap de secció, tots dos de personal facultatiu, corresponents a la plantilla de personal funcionari del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8641 de 24.09.2019
Número identificador:  2019/8863
Referència Base de Dades:  008449/2019
 



RESOLUCIÓ número 779, de 10 de setembre de 2019, de bases i convocatòria per a cobrir en propietat, mitjançant un concurs intern, un lloc de cap de servei i un lloc de cap de secció, tots dos de personal facultatiu, corresponents a la plantilla de personal funcionari del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló. [2019/8863]

La presidenta del Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, en virtut de les atribucions conferides per l'Acord de 14 de març de 2016, del Consell de Govern del Consorci, pel qual es deleguen atribucions en matèria de personal, de contractació administrativa i gestió econòmica, apartat primer A.2 i 4, resol:



Vista la proposta remesa pel director gerent del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló formulada sobre la base de l'informe proposta subscrit per la Direcció Mèdica del Consorci en data 3 de setembre de 2019.

Resultant que després dels acords en la Mesa General de Negociació, el Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, en ús de les competències atribuïdes per l'article 13.1.j dels Estatuts del Consorci, va acordar, en el seu moment, la creació dels següents llocs de treball en la plantilla de personal funcionari segons s'especifica:





Denominació Naturalesa jurídica Núm. lloc

Cap Servei Farmàcia Funcionarial 912

Cap Secció Hospitalització

Mitja Estada Funcionarial 890





Resultant que els esmentats llocs de plantilla del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló han quedat vacants per jubilació dels funcionaris titulars d'aquests.

Considerant que el Decret 3/2017, de 13 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, regula el procediment per a la provisió de llocs de treball mitjançant el sistema de concurs.

Considerant que la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, estableix com a sistema ordinari de provisió de llocs de treball, el sistema de concurs.

Considerant, així mateix, la regulació continguda en el capítol III del títol V del Reial decret llei 5/2015 de 30 d'octubre.

Considerant que el Consorci, en el moment de la constitució, es va subrogar en els acords subscrits pels òrgans col·legiats de representació col·lectiva del personal en l'àmbit del règim jurídic que afecta la seua plantilla, i entre ells, l'acord de baremació de mèrits per a la provisió de llocs de treball mitjançant concurs, publicat en el BOP de Castelló número 26, d'1 de març de 2001.

Considerant que l'Acord del Consell de Govern de 14 de març de 2016, de delegació de competències en matèria de personal, estableix en el número primer A.2 de l'annex l'atribució del president del Consell de Govern quant a la «aprovació de les convocatòries i bases dels processos de selecció i provisió del personal fix del Consorci i la seua resolució.»

En virtut de les consideracions exposades, es resol:

Aprovar la convocatòria per a la provisió en propietat de diversos llocs de treball vacants corresponent a la relació de llocs de treball de personal funcionari, que a continuació s'especifiquen, mitjançant un concurs general intern, i d'acord amb les següents bases:





1r. Objecte

L'objecte de la present convocatòria és la provisió, mitjançant un concurs específic intern, de diversos llocs de treball vacants, de cap de servei i de secció, de personal facultatiu, inclosos en la relació de llocs de treball de funcionaris, segons s'especifica, del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló.

2n. Requisits generals

Podrà participar en els concursos el personal funcionari de carrera que reunisca els requisits determinats en la convocatòria en la data en què acabe el termini de presentació de les sol·licituds de participació, siga quina siga la seua vinculació administrativa, excepte el personal suspés en ferm mentre dure la suspensió; el personal que, per sanció de demèrit, estiga impossibilitat per a participar en procediments de provisió de llocs convocats, mentre dure la sanció, i el personal excedent voluntari per interés particular durant el termini legal obligatori de permanència en aquesta situació, si hi és aplicable.



3r. Nombre, denominació i característiques dels llocs convocats



Nombre de llocs: 1

Denominació: cap de servei facultatiu (Farmàcia)

Nivell de complement de destinació: 29

Complement específic mensual: 2.223,08

Ubicació del lloc: Hospital Provincial de Castelló

Naturalesa funcionarial, assistencial

Escala administració especial

Requisit: subgrup A1 en la categoria de llicenciat en Farmàcia

Especialitat en Farmàcia Hospitalària



Nombre de llocs: 1

Denominació: cap secció facultatiu (Salut Mental)

Nivell de complement de destinació: 27

Complement específic mensual: 1.771,06

Ubicació del lloc: Hospital Provincial de Castelló

Naturalesa funcionarial, assistencial

Escala administració especial

Requisit: subgrup A1 en la categoria de llicenciat en Medicina i Cirurgia General, especialitat en Psiquiatria.



De conformitat amb el que es disposa en la disposició addicional trenta-unena de la Llei 28 /2018, de 28 de desembre, per la qual s'aprova la Llei de pressupostos de la Generalitat Valenciana, la denominació dels llocs convocats, així com la seua classificació retributiva, queden subjectes a l'acord d'homologació publicat en el DOGV núm. 8604, d'1 d'agost de 2019.



4t. Sol·licituds

Les instàncies per a optar als llocs convocats, en les quals es farà constar que reuneixen tots i cadascun dels requisits exigits en la convocatòria, es dirigiran a la Presidència del Consell de Govern del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló i es presentaran en el termini de quinze dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, en el Registre General del Consorci Hospitalari Provincial.



A la instància hauran d'adjuntar, a més d'una còpia de la titulació de l'especialitat a la qual opta, una declaració responsable de la relació de tots els mèrits que aporten segons el que es disposa en la convocatòria, i els presentaran mitjançant una fotocòpia compulsada. La compulsa podrà realitzar-la el funcionari encarregat del registre o un funcionari, a les dependències del Servei de Recursos Humans del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, presentant original i còpia dels documents.



Es preveu com a mèrit la valoració d'una entrevista que té com a objecte l'exposició i defensa d'una memòria d'activitat; aquesta haurà de presentar-se en format paper, per a llocs de cap de servei, amb extensió mínima de 30 pàgines i màxima de 60 pàgines, i per a cap de secció, amb una extensió mínima de 20 pàgines i màxima de 40 pàgines, impreses a una sola cara, lletra Arial 12, i en format digital en un pendrive de memòria o llapis USB, que s'introduiran en un sobre tancat i engrapat junt amb la instància.

En el supòsit que un aspirant es presente a més d'un lloc dels convocats, farà constar per ordre de preferència els llocs inclosos en la convocatòria als quals opta.

El personal funcionari que haguera obtingut un lloc per concurs no podrà participar en un nou concurs fins que haja transcorregut un any des de la presa de possessió en aquell, excepte en les excepcions que establisca la llei.

El personal funcionari que obtinga un lloc de treball per concurs, no podrà exercir provisionalment en comissió de serveis un altre lloc de treball fins que transcórrega un any de permanència en aquest, excepte els supòsits que establisca la llei.

La consignació de dades falses en la instància o en la documentació aportada pels aspirants suposarà la pèrdua del lloc a més de les mesures legals que corresponga aplicar.

El domicili i les dades per a la comunicació amb l'aspirant que figure en les instàncies es considerarà el vàlid a l'efecte de notificació, i seran responsabilitat exclusiva del concursant els errors en la consignació d'aquests i la comunicació al Consorci de qualsevol canvi de domicili, número de telèfon o adreça de correu electrònic.

La comissió de valoració podrà requerir les persones interessades per a qualsevol tipus d'aclariment que sobre la documentació presentada plantejaren, i aquestes estaran obligades a facilitar-li'l. En cas que el requeriment no siga atés, no es valorarà el mèrit corresponent. Pel que fa als mèrits al·legats, es valoraran els realitzats referits al dia de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

La sol·licitud de participació en els concursos s'efectuarà d'acord amb el model que figura com a annex II d'aquesta convocatòria, i la declaració responsable de la relació de mèrits que es presenten mitjançant una fotocòpia compulsada s'efectuarà d'acord amb el model que figura en l'annex III d'aquesta convocatòria.



5é. Comissió de valoració

Les persones integrants de les comissions de valoració seran nomenades per la Presidència del Consell de Govern, entre personal funcionari de carrera que tinga una classificació professional igual o superior a la del cos objecte de la convocatòria, i almenys la meitat, una titulació corresponent a la mateixa àrea de coneixements. Seran nomenades en nombre imparell de titulars no inferior a cinc ni superior a onze, amb els seus respectius suplents, inclosa la presidència, secretaria i vocalies, tots ells amb veu i vot, i atenent criteris de paritat.

Per al millor compliment de la seua missió podran sol·licitar i obtindre l'assessorament d'especialistes quan ho estimen necessari o convenient, els qui es limitaran a prestar la seua col·laboració en l'àmbit de les seues respectives especialitats.

L'Administració facilitarà les tasques de la comissió de valoració proporcionant-li tot el suport administratiu que precisen per a la resolució del concurs.

En la seua consideració d'òrgan col·legiat de l'Administració estaran sotmesos a les normes contingudes en la normativa de règim jurídic del sector públic i procediment administratiu comú, i les causes generals d'abstenció i recusació contingudes en l'esmentada normativa seran aplicables tant als membres de la comissió com a les persones assessores de la comissió. Així mateix, els actes de la comissió de valoració es podran recórrer en alçada.

Els resultats de cadascuna de les fases del concurs, comunicacions o qualsevol decisió que adopte la comissió i que haja de conéixer el personal concursant durant tot el procés de provisió, s'exposarà en la pàgina web del Consorci; la publicació en aquesta serà la que es prendrà com a referència a l'efecte del còmput de terminis, i serà suficient aquesta exposició, en la data en què s'inicie, com a notificació amb caràcter general.

A l'efecte de comunicacions i altres incidències, la comissió de valoració tindrà la seu en el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, av. Doctor Clarà, núm. 19, 12002 Castelló de la Plana.

La comissió de valoració per a llocs de treball convocats s'indica en l'annex I de la present convocatòria.



6é. Valoració dels mèrits

La valoració dels mèrits, que es computaran fins a la data de publicació de la present convocatòria en el DOGV, es realitzarà sobre la base del següent barem:



Per a tots els concursos

6.1. Anys de servei i grau personal (antiguitat), el màxim de punts que es podrà atorgar per la totalitat d'aquest apartat serà d'1,50 punts i sobre aquestes bases:



6.1.1. Pels anys de serveis prestats en les diferents administracions públiques, computant-se a aquest efecte els serveis reconeguts a l'empara del que es disposa en la Llei 70/1978, de 28 de desembre, 0,10 punts per any o fracció igual o superior a sis mesos treballats, fins a un màxim d'1 punt.

6.1.2. Per la possessió de grau personal consolidat, en relació amb el complement de destinació del lloc de treball objecte de concurs:

a) Per grau personal consolidat inferior al complement de destinació: 0,00 punts

b) Per grau personal consolidat igual al complement de destinació: 0,25 punts.

c) Per grau personal consolidat superior al complement de destinació: 0,50 punts.

6.2. Titulacions acadèmiques, cursos de formació i perfeccionament i coneixements de valencià: el màxim de punts que es podrà atorgar per la totalitat d'aquest apartat serà de 4 punts i sobre aquestes bases:

6.2.1. Per titulacions acadèmiques rellevants per a l'exercici del lloc de treball objecte de concurs encara que no tinguen directa relació amb aquest, fins a 1 punt, a criteri de la comissió de valoració.

6.2.2. Per cursets de capacitació, formació professional, ocupacional o de formació contínua (acordada entre l'Administració i agents socials) o tècniques, impartits per universitat, administració pública o pels sindicats signants del vigent acord de formació per a l'ús de les administracions públiques; es valoraran, segons el parer de la comissió de valoració, de la següent forma:

a) cursos de menys de 30 hores: 0,05 punts

b) cursos de 30 a 50 hores: 0,10 punts

c) cursos de 51 a 100 hores: 0,30 punts

d) cursos de 101 a 200 hores: 0,40 punts

e) cursos de 201 a 300 hores: 0,50 punts

f) cursos de més de 300 hores: 0,75 punts

Per a ser objecte de valoració, els cursos hauran de versar sobre matèries relacionades amb les funcions pròpies del llocs de treball. No es valoraran aquells cursos en el justificant dels quals no s'acrediten hores (o crèdits) de duració ni les activitats de naturalesa diferent dels cursos, tals com jornades, taules redones, debats, trobades, etc. El màxim de punts que es podrà per aquest subapartat serà d'1,75 punts.

6.2.3. Coneixements de valencià: d'acord amb la possessió del corresponent certificat expedit, homologat o convalidat per la Junta Qualificadora de Coneixements de València, s'atorgaran les següents puntuacions:

La valoració d'un grau superior exclou la de l'inferior.



Nivell Ordre 7/2017, de 2 de març, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport (DOGV 7993, 6 de març) (d'aplicació a partir del curs acadèmic 2017/2018) Punts

Oral A2 0,25

Elemental B1 0,75

B2 0,8

Mitjà C1 1

Superior C2 1,25







6.3. Mèrits específics: es valorarà l'exercici de llocs de treball en qualsevol administració pública, amb caràcter definitiu o provisional, que guarden similitud amb el contingut tècnic i especialització del lloc convocat, 0,10 punts per mes treballat fins a 2,50 punts, sent aquesta puntuació la màxima per a aquest apartat.

6.4. Valoració resultat d'una entrevista, que tindrà com a objecte l'exposició i defensa davant de la comissió de valoració d'una memòria prèviament presentada, que tindrà com a missió contrastar l'adequació del perfil professional i les aptituds del concursant i les seues possibles iniciatives, fins a un màxim de 2 punts, que serà a més el màxim de punts que es podrà atorgar en aquest apartat.

En cas d'empat en la puntuació final entre els candidats, s'acudirà per a dirimir-lo a l'atorgada en l'apartat 6.3 (mèrits específics); si persisteix l'empat, s'acudirà a l'atorgada en l'apartat número 6.2 (titulacions acadèmiques, cursos de formació i perfeccionament i coneixement de valencià), i en últim lloc, a l'atorgada en l'apartat 6.1 (anys de servei) i grau personal (antiguitat)).



7é. Puntuació mínima

Per a l'adjudicació del lloc convocat queda fixada en 3,50 punts per als concursos de llocs del subgrup A1.



8é. Desenvolupament del concurs

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, el Servei de Recursos Humans, després de la comprovació del compliment dels requisits de participació, proporcionarà a la comissió de valoració les sol·licituds presentades amb indicació d'aquells sol·licitants que no complisquen els requisits de participació.

Rebuda la documentació anterior, la comissió de valoració avaluarà els mèrits o la condició o situació del personal concursant ,i formularà una proposta d'adjudicació provisional que inclourà:



a) Una primera relació comprensiva de la totalitat de personal concursant, ordenada de major a menor puntuació total, amb indicació per a cadascun d'ells de l'obtinguda en cadascun dels apartats del barem. Així mateix, en aquesta relació s'inclourà, si escau, el lloc adjudicat tenint en compte, si escau, l'ordre de preferència que haguera fet constar en la sol·licitud.

b) Una segona relació de les persones que hagen de ser excloses del concurs, amb indicació de la causa que motive la seua exclusió.

Aquestes relacions seran exposades al públic en la pàgina web del Consorci i al tauler d'anuncis, durant un termini de deu dies hàbils, en el qual les persones concursants podran formular les reclamacions que consideren oportunes.

Transcorregut el termini previst en el paràgraf anterior i resoltes, si escau, les reclamacions formulades, la comissió elevarà una proposta d'adjudicació definitiva a l'òrgan competent del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló.

En el termini màxim de sis mesos comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria, l'òrgan competent del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló dictarà la resolució per la qual aprove la relació definitiva d'adjudicació de llocs i la publicarà en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i aquesta publicació servirà de notificació a les persones interessades.



9é. Desistiment i renúncia

Qui voluntàriament participe en un concurs de mèrits podrà desistir de la totalitat de la sol·licitud de participació en aquest, abans que finalitze el termini de presentació de sol·licituds.

No pertocarà la renúncia al lloc adjudicat per concurs llevat que, abans de finalitzar el termini de presa de possessió, s'obtinga un altre lloc per resolució de convocatòria concurrent, tant de concurs com lliure designació. S'entén que són concurrents quan en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds d'una d'elles no s'haguera publicat la resolució d'adjudicació d'una altra. En aquest cas, dins del termini de presa de possessió s'haurà d'optar per un dels llocs de treball adjudicats.

Es podrà desistir de la participació en el concurs o renunciar al lloc adjudicat quan transcórreguen més de nou mesos entre la convocatòria i la resolució del concurs.



10é. Presa de possessió

En les resolucions d'adjudicació dels concursos s'indicaran la data en què haurà d'efectuar-se el cessament en els llocs de treball que estigueren exercint les persones adjudicatàries, així com la data de la presa de possessió de les destinacions adjudicades, que si és en el mateix centre de treball, haurà d'efectuar-se l'endemà del cessament, excepte casos de força major degudament justificats.



11é. Informació respecte de les dades recollides

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), les dades subministrades per les persones interessades podran quedar incorporades en un fitxer automatitzat personal, el titular del qual és el Consorci, per a la gestió de les proves i concursos convocats pel Consorci així com la gestió de la borses que pogueren ser constituïdes a la conclusió del procés selectiu. El fitxer personal quedarà sota la responsabilitat del Consorci. La informació obtinguda serà processada exclusivament per a la gestió de personal. Les dades de caràcter personal seran tractades d'acord amb el que s'estableix en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desplegament de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i s'adoptaran les mesures de seguretat necessàries per a garantir la confidencialitat i la integritat de la informació. Les persones interessades podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en compliment del que estableix la LOPD, davant del Servei de Recursos Humans i Departament de Qualitat.



12é. Legislació aplicable

En el que no es preveu en aquestes bases, aquesta convocatòria es regirà per la Llei 10/2010, de 9 de juliol, d'ordenació i gestió de la funció pública valenciana, i pel Decret 3/2017, de 13 de gener, pel qual s'aprova el Reglament de selecció, provisió de llocs de treball i mobilitat del personal de la funció pública valenciana, tot això en aplicació del que es disposa en l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, Reial decret llei 5/2015, de 30 d'octubre, i el que s'estableix en la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, podrà interposar-se un recurs potestatiu de reposició davant de l'òrgan que l'ha dictada en el termini d'un mes, comptat a partir l'endemà de la publicació o, interposar-se directament un recurs davant l'òrgan jurisdiccional competent en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació, sense perjudici d'interposar qualsevol altre recurs que convinga al seu dret.

Ho mana i signa la presidenta del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló.



Castelló de la Plana, 10 de setembre de 2019.– La presidenta del Consell de Govern del Consorci, (p. d. Acord 14.03.2016; DOGV 7759, 13.04.2016): Ana Barceló Chico.

Mapa web