Ficha disposicion

Ficha disposicion





Diputació Provincial d'Alacant. Modificació de les bases del concurs oposició per a cobrir set places de tècnic o tècnica d'administració general, cinc pel torn lliure i dos per promoció interna.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 8644 de 27.09.2019
Número identificador:  2019/8920
Referència Base de Dades:  008542/2019
 



Modificació de les bases del concurs oposició per a cobrir set places de tècnic o tècnica d'administració general, cinc pel torn lliure i dos per promoció interna. [2019/8920]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant núm. 96, de data 22 de maig de 2019, s'han publicat les bases íntegres per a cobrir, mitjançant concurs oposició, set places de tècnic/a d'administració general, cinc pel torn lliure i dues pel torn de promoció interna, dins de les places vacants en la plantilla de la Diputació Provincial d'Alacant i reservades a funcionaris de carrera.

Posteriorment, mitjançant el Decret núm. 3214, de data 16 d'agost de 2019, de la diputada d'Administració General i Hisenda, es va disposar l'estimació d'un recurs de reposició interposat contra l'acord de la Junta de Govern, adoptat en sessió ordinària celebrada el 8 de maig de 2019, pel qual s'aproven les bases corresponents a aquest procés selectiu, i es va modificar la base segona, apartat e, referent al requisit de titulació; es va procedir a la nova publicació de la modificació acordada i a la nova obertura de termini per a presentació de sol·licituds d'acord amb el que s'estableix en la base tercera, apartat VI, de les que regeixen aquest procediment, exclusivament per a aquells aspirants que estigueren en possessió del títol de grau en Gestió i Administració Pública, o estigueren en condicions d'obtindre'l abans de la finalització del nou termini de presentació d'instàncies, sense que siga necessari que els aspirants que han realitzat la sol·licitud prèvia a aquesta modificació hagen de tornar a realitzar-la.

La modificació de les bases esmentades es va publicar en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 165, de data 30 d'agost de 2019.

Cosa que fa pública en aquest diari oficial, per al coneixement general i de les persones interessades.



Alacant, 3 de setembre de 2019.– El cap de servei: Francisco J. Tornel Saura. La diputada d'Administració General i Hisenda: María Gómez García. La secretària general: Amparo Koninckx Frasquet.

Mapa web