Ficha disposicion

Ficha disposicion





Ajuntament de la Vila Joiosa. Convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de set places d'oficial o oficiala de policia local.



Texto
Texto Texto2
Publicat en:  DOGV núm. 9176 de 17.09.2021
Número identificador:  2021/9052
Referència Base de Dades:  008545/2021
 

  • Anàlisi documental

    Texto
    Texto Texto2
    Origen de disposició: Ajuntament
    Grup temàtic: Ocupació pública
    Descriptors:
      Temàtics: ofertes d'ocupació pública i oposicions, Grup B. Títol de tècnic superior de Formació Professional
      Descriptors toponímics: la Vila Joiosa



Convocatòria del procés selectiu per a la provisió en propietat de set places d'oficial o oficiala de policia local. [2021/9052]

En el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant número 127, de 8 de juliol de 2021, s'han publicat les bases de la convocatòria per a la provisió en propietat de 7 places d'oficial de la Policia Local, 4 places pel torn de promoció interna ordinària, 2 places pel torn de promoció interna interadministrativa i 1 plaça pel torn de mobilitat, enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local i els seus auxiliars, vacants en la plantilla de places d'aquest ajuntament, extracte de la convocatòria publicat en el Boletín Oficial del Estado número 214 de 7 de setembre de 2021.



El termini d'admissió d'instàncies per a la present convocatòria, serà de 20 dies hàbils, a partir del següent de la publicació de l'extracte d'aquesta convocatòria, en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.



La Vila Joiosa, 7 de setembre de 2021.– L'alcalde: Andrés Verdú Reos.

Mapa web